Sretno, javi kak je bilo! Tako sam i ja,vec u 5 oci sirom otvorene jesmo lude!
Odnosno, kad ce ti dr uzeti briseve?
Uzeo mi je danas..ali nisam stigla nosit jer sam zurila na posao pa bih ujutro sutra. Meni je u pamcenju ostala baruna Filipovica..i sad se ne mogu sjetit da se ubijem. Hvala M@lena..
Mislim da si to trebala odmah odnijeti ili propisno pohraniti do isporuke u laboratorij. Nisam sigurna da li ti to sada vrijedi. Meni doktorica uvijek kaze da odmah, istog trenutka nosim u lab. Nazovi doktora i pitaj da li vrijedi. Znam da bi se mojoj doktorici digla kosa na glavi.
Odnosno, kad ce ti dr uzeti briseve?
Uzeo mi je danas..ali nisam stigla nosit jer sam zurila na posao pa bih ujutro sutra. Meni je u pamcenju ostala baruna Filipovica..i sad se ne mogu sjetit da se ubijem. Hvala M@lena..
Mislim da si to trebala odmah odnijeti ili propisno pohraniti do isporuke u laboratorij. Nisam sigurna da li ti to sada vrijedi. Meni doktorica uvijek kaze da odmah, istog trenutka nosim u lab. Nazovi doktora i pitaj da li vrijedi. Znam da bi se mojoj doktorici digla kosa na glavi.
Da vidis doktor mi uopce nije napomenuo da moram odmah nositi. Ja sam to sad ujutro obavila pa cemo vidit. A ponovo cu morat ako ne valja..poceo me nervirat taj moj posao od kojeg jedva da stignem na pregled otic..u svakom slucaju odem ponovo ako nalazi ne valjaju
Giovi, Suncokretica super za pregled! Toliko se dugo i zeljno iscekuje i onda proleti u sekundi. 😅 No vazno da su nase bebice zive i zdrave! 😊
Senoritakova, bitno da si doma i drago mi je da je s bebom sve ok! Nek te muz uclani u knjiznicu, podigni knjiga i citaj! Ili gledaj filmove! 😊 kad dodje beba, pozelit ces se tih trenutaka!
Treca sreca, trbuscic je jako lijepi! 😊
Sretna, nek je sa srecom! 😊
Jutro mamice...
Sretna sretno na pregledu...
Mene ova prehlada ubija,nikad nisam bila ovako prehladjena...uh...natankavam se cajem ali mislim da cu odustati i samo cekati da prodje... malo sam guglala i nisam nasla nista lose vezano za prehladu u trudnoci pa se tijesim time...
Sretno, javi kak je bilo! Tako sam i ja,vec u 5 oci sirom otvorenejesmo lude!
😂😂😂
Hvala cure!
Sta se tice briseva, to treba odmah nosit u labaratorij
*laboratorij
Sta ovdje ne postoji edit?
Sortiraj odgovore
Najstariji