Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nina36
    10. Svibanj 2017. 08:02

Sretno, javi kak je bilo! Tako sam i ja,vec u 5 oci sirom otvorene jesmo lude!

treca_sreca
    10. Svibanj 2017. 08:06

Sretna sretno na pregledu!

žena-majka-carica:)

• M@lena
    10. Svibanj 2017. 08:08

nina36

M@lena

Odnosno, kad ce ti dr uzeti briseve?

Uzeo mi je danas..ali nisam stigla nosit jer sam zurila na posao pa bih ujutro sutra. Meni je u pamcenju ostala baruna Filipovica..i sad se ne mogu sjetit da se ubijem. Hvala M@lena..

Mislim da si to trebala odmah odnijeti ili propisno pohraniti do isporuke u laboratorij. Nisam sigurna da li ti to sada vrijedi. Meni doktorica uvijek kaze da odmah, istog trenutka nosim u lab. Nazovi doktora i pitaj da li vrijedi. Znam da bi se mojoj doktorici digla kosa na glavi. 

• nina36
    10. Svibanj 2017. 08:13

M@lena

nina36

M@lena

Odnosno, kad ce ti dr uzeti briseve?

Uzeo mi je danas..ali nisam stigla nosit jer sam zurila na posao pa bih ujutro sutra. Meni je u pamcenju ostala baruna Filipovica..i sad se ne mogu sjetit da se ubijem. Hvala M@lena..

Mislim da si to trebala odmah odnijeti ili propisno pohraniti do isporuke u laboratorij. Nisam sigurna da li ti to sada vrijedi. Meni doktorica uvijek kaze da odmah, istog trenutka nosim u lab. Nazovi doktora i pitaj da li vrijedi. Znam da bi se mojoj doktorici digla kosa na glavi.

Da vidis doktor mi uopce nije napomenuo da moram odmah nositi. Ja sam to sad ujutro obavila pa cemo vidit. A ponovo cu morat ako ne valja..poceo me nervirat taj moj posao od kojeg jedva da stignem na pregled otic..u svakom slucaju odem ponovo ako nalazi ne valjaju

• M@lena
    10. Svibanj 2017. 08:17

Giovi, Suncokretica super za pregled! Toliko se dugo i zeljno iscekuje i onda proleti u sekundi. 😅 No vazno da su nase bebice zive i zdrave! 😊
    Senoritakova, bitno da si doma i drago mi je da je s bebom sve ok! Nek te muz uclani u knjiznicu, podigni knjiga i citaj! Ili gledaj filmove! 😊 kad dodje beba, pozelit ces se tih trenutaka! 
    Treca sreca, trbuscic je jako lijepi! 😊
    Sretna, nek je sa srecom! 😊

Giovi
    10. Svibanj 2017. 08:32

Jutro mamice...
    Sretna sretno na pregledu...
    Mene ova prehlada ubija,nikad nisam bila ovako prehladjena...uh...natankavam se cajem ali mislim da cu odustati i samo cekati da prodje... malo sam guglala i nisam nasla nista lose vezano za prehladu u trudnoci pa se tijesim time...

• sretna
    10. Svibanj 2017. 08:32

nina36

Sretno, javi kak je bilo! Tako sam i ja,vec u 5 oci sirom otvorenejesmo lude!

😂😂😂 

• sretna
    10. Svibanj 2017. 08:33

Hvala cure!

Sta se tice briseva, to treba odmah nosit u labaratorij

• sretna
    10. Svibanj 2017. 08:33

sretna

Hvala cure!

Sta se tice briseva, to treba odmah nosit u labaratorij

*laboratorij

Sta ovdje ne postoji edit?

Belle84
    10. Svibanj 2017. 09:19

Sretna, nazalost ne 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.