Treca sreca, inače to i radim tako Samo sam ovaj put stavila samo jednu sliku
Fotografkinja slika i trudnice, ali nisam za sada ništa dogovorila, mada budem.
Baš sam gledala prvu sliku (12.tjedan) i zadnju sliku (19.tjedan)... Ajmeeee, koja razlikaaaa
Dragy, vidim, kreativna si ti jako!!! Drago mi je što trudnoća jako dobro napreduje
Eto, pomislila sam da mi trbuh nije toliko narasao, a onda sam bolje pogledala slike
To je to! Dok ne stavis usporedo ne kuzis koolika je razlika. Super
Dragy tako sam i ja s jorganom se snalazila u prve dvije T.....a tek sad kupila banana jastuk da malo manji kupus na krevetu bude. A posluzit moze svasta!
žena-majka-carica:)
Hahahaha, definitivno se ne skuži... Jedino što se odjeće tiče
Ja taj jastuk još nisam kupila...
Ja nemam taj jastuk. Nije mi se uopce pokazalo potrebnim i prvoj t pa ga ni sad ne mislim kupovat. Spavala sam bez problema
Malena, ma muž po knjiznicama hoda i diže mi knjige jer diplomski pišem… pomirila sam se s tim da ustanem
samo na wc pa se uvijek nađe neka zanimacija dok ležim.
Mi smo u Zd sami pa muž sada sve radi. Žao mi ga je, ali kaže nije mu teško. Kaže ako ja mogu ležati i mirovati za bebicu, može se i on malo žrtvovati. Duša moja, u ovakvim životnim situacijama se stvarno pokaže ljubav i privrženost.
Malo se strah kako će uspjeti kupiti sve za bebu i meni za porod. Ja sama ne znam odakle početi, a gdje još muško da se razumije u uloške, mrežaste gaćice🙈🙈
Supeeer! To je tako lijepo kad imaju osjecaja! Vidjet ces tek kad dodje beba! Jos kad ste sami vas dvoje bez baka servisa. Ako se niste potpuno povezali do tad, tad cete sigurno, jer imate samo jedno drugo za osloniti se. Moj muz sudjeluje u svemu doma. U ciscenju, hranjenju/presvlacenju/kupanju malenog...on je bio jaaako zahtjevna beba i jedino smo zajednickim snagama mogli s njim na kraj. 😊
I nek osjeti da to cijenis kod njega i da si zahvalna sto je uz tebe. To je pravo ozracje za odgoj djeteta. 😊❤
Ja od prvog dana trudnoce lose spavam, a otkako sam potvrdila da sam trudna i da trebam spavati na boku, ledja me bole i ne spavam nikako. Zato mi je trebao taj jastuk. Da mogu leći na bok, a da imam oslonac i za ledja. I stvarno mi pomaze. Uopce ne mogu zamislito da cu jos toliko morati spavati samo na boku. Katasteofa. Jedva cekam da rodim i da opet na trbuhu i ledjina spavam 😂 Sanjam o tome. Hahah
I_me Imam pregnancy + i super je al nakon 15.tjedna se placa aplikacija na Iphonu, pa sad trazim neku drugu
Dajte preporucite neku dobru aplikaciju za mob za trudnocu
Pregnancy+ meni super
I_me Imam pregnancy + i super je al nakon 15.tjedna se placa aplikacija na Iphonu, pa sad trazim neku drugu
Platila sam 27 kuna. Na engleskom jeziku je al meni ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji