Evo me. Sve je super, beba lijepo napreduje. A bapske price su pusiona. Unatoc potpuno razlicitim simptomima u prvoj i ovoj t, dolazi nam jos jedan pisonja 😄
Bas mi je drago da je sve u redu...
Ja isto jedva cekam saznat spol
Evo me. Sve je super, beba lijepo napreduje. A bapske price su pusiona. Unatoc potpuno razlicitim simptomima u prvoj i ovoj t, dolazi nam jos jedan pisonja 😄
Aaaaa, ja sam bila uvjerena da je curicaaa! 😁 imale smo slicne simptome u obje trudnoce, a kod mene je curica 😊. No opet najvaznije je da je sve ok. 😊
Danas sam 16+3, sta se kilaze tice u plusu sam 800g od pocetka trudnoce.
A sljedeci pregled je 13.06. Tad cemo raditi 4d
Sretna, neka bratu malog brace....guštat će njih dva. A ti ako ćeš curu, ko ja jednog dana...nikad nije kasno ;)
Malena - učlanila sam se u Orchestre kad je bila žuta srijeda pa za 60kn....još čekam člansku iskaznicu, rekli su mi na mob javit.
A dal se isplati to ti ne znam jer ću to rezimirat na kraju godine. Ja kontam da meni hoće jer bez nje su bolesno skupe cijene tamo (kao next) a meni su prepreslatki* pa mi je to kao da sam si kupila 50%off u nexta tokom cijele godine....a inače next mi je zakon i klasa i sve ali nisam ih nikad uzimala u dućanu nego polovne komade preko ebay.uk i opet su ih moja obojica nosali i još bi proslijedila dalje - zbilja su dobri!
*evo npr bodibenkica, taman po mom guštu:
itd....ovo im je niti pola ponude samo bodija! a i ostale stvari su im prekjut
žena-majka-carica:)
Evo i mene s pregleda....u plusu sam 3 kg od zadnje kontrole😱😱😱😱 pitala sam ga zasto nisam radila uzv, rekao je da nema potrebe svaki put...kao sad smo jednom preskocili, da nije dokazano da je uzv stetan ali nije ni dokazano da nije stetan. 16+1 sam i iduca kontrola 31.05. taj tjedan cemo i na 4D 🙌🙌
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dobar dan klokanice. Zvanima me jedna stvar samo. Koliko vremenski treba da se radi na drugo dinete namon spontanog pobacaja?
Imam vec sina od 4 god i on je dobio vodene kozice/varicele.a Ja nisam imala ko mala i dobila sam od njega a bila sam trudna 6 tj i bila u ug kod doktora jer su me poslali iz pule i tamo su mi dali infuziu kao da ce zastit plod i da li tablete da pijem 7 dana od 400mg svaka 2h po dvije tablete od jednom a to su bile 10 tableta u 1 danu. I ja na kraju imala spontani ubilo mi plod. Sas mene zanima da li ima koja mama da je bila u mojoj situaciju i koliko vremenski treba proci da idemo ja i suprug na drugo i da li sam sad plodnija nego prije i je moguce da se uhvati iz prve????? Jer stvarno zelimo jos jedno.
Oprosti te na dug post. Hvala
Bok klokanice!
Evo da vam se i ja pridružim. Ovo mi je prva trudnoća. Moj termin je 21.10., sad smo 16 +3, sutra ujutro smo naručeni na treći pregled,rekla je doktorica da ćemo, nadam se, vidjeti spol. Drago mi vas je čitati i veselim se druženju :))
Dobar dan klokanice. Zvanima me jedna stvar samo. Koliko vremenski treba da se radi na drugo dinete namon spontanog pobacaja?Imam vec sina od 4 god i on je dobio vodene kozice/varicele.a Ja nisam imala ko mala i dobila sam od njega a bila sam trudna 6 tj i bila u ug kod doktora jer su me poslali iz pule i tamo su mi dali infuziu kao da ce zastit plod i da li tablete da pijem 7 dana od 400mg svaka 2h po dvije tablete od jednom a to su bile 10 tableta u 1 danu. I ja na kraju imala spontani ubilo mi plod. Sas mene zanima da li ima koja mama da je bila u mojoj situaciju i koliko vremenski treba proci da idemo ja i suprug na drugo i da li sam sad plodnija nego prije i je moguce da se uhvati iz prve????? Jer stvarno zelimo jos jedno.Oprosti te na dug post. Hvala
Zao mi je da si kroz to morala proci. Ja sam ima skoro 2 godine imala spontani i ginekolog mi je rekao da mozemo poceti raditi na bebi nakon prve menstruacije koja dodje nakon spontanoga ali mi smo cekali duze vrimena prije nego smo se ponovo bacili na posao... Znam isto da neki preporucuju da se priceka 2-3 mjeseca
Nove mame dobro dosle i zelim vam urednu trudnocu i ugodno druzenje
sanjchi ček jel ti je on to sad preskočio, ili prošli put?
baš bezveze da niti kad ga upireš prstom da mu se ne da pogledat na uzv! Ne mogu vjerovat....ja bih ga mijenjala odmah.
I šta ćeš sad 8tj bez uzv pa onda za misec dana 2 uzv u par dana??
Natasha dobrodošla!
Samanta ne znam ali želim ti svu sreću, ne ponovilo se nikom
žena-majka-carica:)
Natasha ja sam 19tt, nek nam je svima sa srecom, ja jos ne znam spol jedva cekam da saznam *_*
Sortiraj odgovore
Najstariji