Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    10. Svibanj 2017. 16:11

Ma neka nam je sve u redu i bebice nek budu zdrave! Ja sam takve struke da vidim svakakve slučajeve (logoped), pa nakon svega mislim da je bitno zdravlje. A spol me zanima jer sam mužu obećala da neću ništa kupovati dok ne saznamo ;) a ima tooooliko slatkih stvarčica 

10. Svibanj 2017. 16:17

treca_sreca

sanjchi ček jel ti je on to sad preskočio, ili prošli put?
    baš bezveze da niti kad ga upireš prstom da mu se ne da pogledat na uzv! Ne mogu vjerovat….ja bih ga mijenjala odmah.

Sad prije ovog pregleda me nije slao na uzv, zadnji je bio prijr tri tjedna. Necu imat dva u par dana nego cu na 4d ic. Ja ti to ne radim kod njega u ambulanti, nego me salje u bolnicu na uzv. 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• nina36
    10. Svibanj 2017. 16:19

sretna

Evo me. Sve je super, beba lijepo napreduje. A bapske price su pusiona. Unatoc potpuno razlicitim simptomima u prvoj i ovoj t, dolazi nam jos jedan pisonja 😄

Super vijesti sretna! Dobit ce bracuZnaci imam jos punih 6 tjedana prije nego saznamospol..ko ce to docekat

• M@lena
    10. Svibanj 2017. 16:25

Ja sam imala spontani u 8.mj prosle godine. To kad cete ponovo ovisi o vise faktora, da li ste se psihicki oporavili od spontanog, jer psiha igra veliku ulogu, te o fizickoj spremi, tj jesi bila na kiretazi ili je sve samo otislo. Ako si bila na kiretazi, obicno preporuce 3mj pauze dok se smire svi hormoni iz trudnoce. Ako se ocistilo samo onda obicno kazu da moze odmah. Ali ja iskreno nisam mogla odmah. Meni je to bilo prebolno iskustvo i sok. Proslo je 5 mj i tad sam ostala trudna ponovo, sad je sve ok, Bogu hvala.
    A to da se brze prima ili ne, to su bapske price.
    Sretno! 😊

violeta1
    10. Svibanj 2017. 16:31

Dena1009

Violeta super je majica, vidjela sam puno takvih, sa raznim, fora natpisima za trudnice na Amazonu. Al eto ja muku mucim sa brojevima, nikako da odaberem odgovarajucu odjecu u trudnoci, neznam da li bih trebala uzimati sve broj vece ili da kupujem velicinu koja mi odgovara u trenutku kupnje? Trenutno pronalazim na sniženjima ljetne stvarcice, koje bi bilo dobro da kupim sad dok su jeftinije, al kako da znam koja velicina ce mi odgovarat za 2mj? Ima nekih savjeta?

Tek sad vidim post. Ja sad nosim gore 36/38 ali uzmem 40 ili 42 za buducnost, ovisi o materijalu. 

• sretna
    10. Svibanj 2017. 16:49

Natasha555

Bok klokanice!
    Evo da vam se i ja pridružim. Ovo mi je prva trudnoća. Moj termin je 21.10., sad smo 16 +3, sutra ujutro smo naručeni na treći pregled,rekla je doktorica da ćemo, nadam se, vidjeti spol. Drago mi vas je čitati i veselim se druženju :))

Dobrodosla. I ja sam 16+3,termin.22.10 😄

• sretna
    10. Svibanj 2017. 16:53

Hvala cure! Da, dobit ce bracu, a ja navijala za curku, vec sam sva bila u rozom i haljinicama, sad se moram presaltat na musko 😄

Sta se tice idjece za trudnice ja to ne kupujem. Odnosno imam jedne trudnicke traperice koje sam kupila u 7 mj u prvoj trudnoci, do tad sam svoje nosila. Ostalo nisam nista kupovala trudnicko tako da ni sada ne namjeravam. U sve sam svoje stala, majice su rastezljive 😁 

Sad bi si samo htjela nakupovat haljinica za ljeto 😊

Belle84
    10. Svibanj 2017. 16:55

Dajte preporucite neku dobru aplikaciju za mob za trudnocu

Senoritakova
    10. Svibanj 2017. 16:55

Malena, ma muž po knjiznicama hoda i diže mi knjige jer diplomski pišem... pomirila sam se s tim da ustanem
    samo na wc pa se uvijek nađe neka zanimacija dok ležim. 
    Mi smo u Zd sami pa muž sada sve radi. Žao mi ga je, ali kaže nije mu teško. Kaže ako ja mogu ležati i mirovati za bebicu, može se i on malo žrtvovati. Duša moja, u ovakvim životnim situacijama se stvarno pokaže ljubav i privrženost.
    Malo se strah kako će uspjeti kupiti sve za bebu i meni za porod. Ja sama ne znam odakle početi, a gdje još muško da se razumije u uloške, mrežaste gaćice🙈🙈

• sretna
    10. Svibanj 2017. 17:01

Senoritakova

Malena, ma muž po knjiznicama hoda i diže mi knjige jer diplomski pišem… pomirila sam se s tim da ustanem
    samo na wc pa se uvijek nađe neka zanimacija dok ležim.
    Mi smo u Zd sami pa muž sada sve radi. Žao mi ga je, ali kaže nije mu teško. Kaže ako ja mogu ležati i mirovati za bebicu, može se i on malo žrtvovati. Duša moja, u ovakvim životnim situacijama se stvarno pokaže ljubav i privrženost.
    Malo se strah kako će uspjeti kupiti sve za bebu i meni za porod. Ja sama ne znam odakle početi, a gdje još muško da se razumije u uloške, mrežaste gaćice🙈🙈

Ti lijepo njemu skini sve slike s neta pa ce bez problema kupit, valjda 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.