Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    09. Svibanj 2017. 21:09

treca_sreca

i sliknula sam se opet danas, baš se izbočio fino ovaj moj "stomakić" (još mu tepam, ali više je stomačina nego stomakić)
    tko je ono kukao da mu se stomak sad u drugoj vidi prije neg u prvoj?

Evo razlika trbuha s 20tjedana u mojoj prvoj i trećoj:

Ja sam to rekla 😄 meni je u prvoj t bio jos manji od tvog sa 20 t u prvoj t. A sada mi je sa 16+2 ko tvoj u lrvoj t sa 20 😂

• nina36
    09. Svibanj 2017. 21:11

Lijepi stomacici! Cure ja opet upadam s pitanjem..kako sam bila uzbudena danas nakon pregleda nisam uopce zapamtila gdje moram odnijeti uzorke briseva? Ostalo mi je u sjecanju Prilaz baruna Filipovica,jel moguce?

• sretna
    09. Svibanj 2017. 21:13

Sad citam sta sam napisala i vjerojatno nitko nece skuzit sto je pjesnik htio reci 😂

Tejuska♡
    09. Svibanj 2017. 21:32

Treca sreca trbuh ti je preeeslatkii 😍
    Senoritkova drago mi je da ti je brzo proslo .. Miruj koliko god da bude sve super super ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

dzenny
    09. Svibanj 2017. 22:55

treca_sreca,jaoo ja sam 19+2 aa tek sad se stomacic posao kruziti  tvoj jee premeden,jedva cekam da i moj toliki poraste,pa nek se zna da sam trudnica 
    Ali sada nam je najbitnije da su nase bebice dobro,a i mi sa njima..
    eto mi u cetvrtak imamo pregled ii jedva cekamo,pa da vidimo konacno jeli deckic ili curica..
    ii danas sam bio toliko snazan sa udarcima,da me je i tatica napokon mogao da osjeti.. od tate niko sretniji 

• M@lena
    09. Svibanj 2017. 22:55

nina36

Lijepi stomacici! Cure ja opet upadam s pitanjem..kako sam bila uzbudena danas nakon pregleda nisam uopce zapamtila gdje moram odnijeti uzorke briseva? Ostalo mi je u sjecanju Prilaz baruna Filipovica,jel moguce?

Ja sam nosila odmah na Mirogojsku 16, na Zavod Andrija Stampar. Kad vadis briseve?

• M@lena
    09. Svibanj 2017. 22:56

Odnosno, kad ce ti dr uzeti briseve?

• nina36
    09. Svibanj 2017. 22:59

M@lena

Odnosno, kad ce ti dr uzeti briseve?

Uzeo mi je danas..ali nisam stigla nosit jer sam zurila na posao pa bih ujutro sutra. Meni je u pamcenju ostala baruna Filipovica..i sad se ne mogu sjetit da se ubijem. Hvala M@lena..

• sretna
    10. Svibanj 2017. 06:50

Jutro! U 11 pregled. Tak sam uzbudena da.sam se.probudila vec u pola 6 😂

Kiki156
    10. Svibanj 2017. 07:46

Sretna, sretno! 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.