i sliknula sam se opet danas, baš se izbočio fino ovaj moj "stomakić" (još mu tepam, ali više je stomačina nego stomakić)
tko je ono kukao da mu se stomak sad u drugoj vidi prije neg u prvoj?![]()
Evo razlika trbuha s 20tjedana u mojoj prvoj i trećoj:
Ja sam to rekla 😄 meni je u prvoj t bio jos manji od tvog sa 20 t u prvoj t. A sada mi je sa 16+2 ko tvoj u lrvoj t sa 20 😂
Lijepi stomacici! Cure ja opet upadam s pitanjem..kako sam bila uzbudena danas nakon pregleda nisam uopce zapamtila gdje moram odnijeti uzorke briseva? Ostalo mi je u sjecanju Prilaz baruna Filipovica,jel moguce?
Sad citam sta sam napisala i vjerojatno nitko nece skuzit sto je pjesnik htio reci 😂
Treca sreca trbuh ti je preeeslatkii 😍
Senoritkova drago mi je da ti je brzo proslo .. Miruj koliko god da bude sve super super ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
treca_sreca,jaoo ja sam 19+2 aa tek sad se stomacic posao kruziti tvoj jee premeden,jedva cekam da i moj toliki poraste,pa nek se zna da sam trudnica
Ali sada nam je najbitnije da su nase bebice dobro,a i mi sa njima..
eto mi u cetvrtak imamo pregled ii jedva cekamo,pa da vidimo konacno jeli deckic ili curica..
ii danas sam bio toliko snazan sa udarcima,da me je i tatica napokon mogao da osjeti.. od tate niko sretniji
Lijepi stomacici! Cure ja opet upadam s pitanjem..kako sam bila uzbudena danas nakon pregleda nisam uopce zapamtila gdje moram odnijeti uzorke briseva? Ostalo mi je u sjecanju Prilaz baruna Filipovica,jel moguce?
Ja sam nosila odmah na Mirogojsku 16, na Zavod Andrija Stampar. Kad vadis briseve?
Odnosno, kad ce ti dr uzeti briseve?
Uzeo mi je danas..ali nisam stigla nosit jer sam zurila na posao pa bih ujutro sutra. Meni je u pamcenju ostala baruna Filipovica..i sad se ne mogu sjetit da se ubijem. Hvala M@lena..
Jutro! U 11 pregled. Tak sam uzbudena da.sam se.probudila vec u pola 6 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji