Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Svibanj 2017. 17:35

Pozdrav mamiceeee!!! 
    Nisam baš ažurna u zadnje vrijeme  Puno toga moram pročitati u zaostatku. 
    Sretna, drago mi je što je sve u redu. Dolazi još jedan pišonjaaaa!!!  
    Sanchy, ja bih se njemu fino nasr***!!! Kako mogu znati da je sve ok ako ne pogledaju pa makar na minutu?! Odmah to mjenjaj.. Strašno...
    Ja idem u petak na 3D u bolnici i nadam se da će me u ponedjeljak moj svejedno pogledati. Neka prijateljica mi je rekla da sumnja jer sam 12. u bolnici a 15. kod socijalnog i kao, nema smisla da te pregleda opet preko uvza ako su te već pregledatli 3 dana prije. Mene to ne zanima! 
    Senoritakova, snaći će se on, ja vjerujem. 
    Treca sreca, stvarno ti je velika razlika trbuha, ali svejedno si lijepa 
    Evo naše slikice od prošlog tjedna. Sutra se budem slikala za 20. tj. 

19.tjedan
    19.tjedan

• Anamarija1989
    10. Svibanj 2017. 17:37

Pozzzz😄😄 Ja sam trenutno u 14 tjednu. Simptomi su bili jaki grčevi u trbuhu da sam mislila da sam se otrovala nekom hranom i sama sebi dala dijetu😂😂 I strašno povečan apetit,od ovih ostalih uobičajenih simptoma ništa

barbs
    10. Svibanj 2017. 17:40

Ana Marija

Pozzzz😄😄 Ja sam trenutno u 14 tjednu. Simptomi su bili jaki grčevi u trbuhu da sam mislila da sam se otrovala nekom hranom i sama sebi dala dijetu😂😂 I strašno povečan apetit,od ovih ostalih uobičajenih simptoma ništa

Pozdrav i dobro došla 
    Grčevi su normalni  Sve smo ih imale... i isto tako apetit... aaajmeeee, kad se sjetim... Neki dan sam se probudila oko 2-3 ujutro i uhvatila me glad, ali sam brzo zaspala. Još se oporavljam od vjenčanja  Al na početku oooobavezno sam trebala nešto jesti ako ne bi me uhvatila slabina.

I_me
    10. Svibanj 2017. 18:32

Belle84

Dajte preporucite neku dobru aplikaciju za mob za trudnocu

Pregnancy +. Ta mi je odlicna.  😊 
    Ajmeeee koliko novih mama!!!! 
    Cure dobro nam dosle i skolsku trudnocu zelim! ☺
    Napisite kad vam je termin i sljedeci pregled da vas Tea kad bude azurirala listu moze dodati. 😊

I_me
    10. Svibanj 2017. 18:33

Barbs lijepo si se zaokruzila 😍😊

luce <3
    10. Svibanj 2017. 18:41

Meni je isto pregnancy + isto super

• sretna
    10. Svibanj 2017. 18:41

Barbs, lijepi trbuscic 😊

barbs
    10. Svibanj 2017. 18:46

Hvala, cure!  Bome jesam  Sutra se budem slikala za 20.tjedan, pa me baš zanima razlika 

treca_sreca
    10. Svibanj 2017. 19:17

Senoritakova

Malena, ma muž po knjiznicama hoda i diže mi knjige jer diplomski pišem… pomirila sam se s tim da ustanem
    samo na wc pa se uvijek nađe neka zanimacija dok ležim.
    Mi smo u Zd sami pa muž sada sve radi. Žao mi ga je, ali kaže nije mu teško. Kaže ako ja mogu ležati i mirovati za bebicu, može se i on malo žrtvovati. Duša moja, u ovakvim životnim situacijama se stvarno pokaže ljubav i privrženost.
    Malo se strah kako će uspjeti kupiti sve za bebu i meni za porod. Ja sama ne znam odakle početi, a gdje još muško da se razumije u uloške, mrežaste gaćice🙈🙈

Neka, super da je takav.....žao mi žena koje moraju mirovat a nemaju takve partnere uza se.
    Moj je obilazio u prvoj trudnoći bebi dućane (tad nije bilo sve na netu kao što je danas, da možeš od kolica do dudice sve naručit online i to sa hrv web shopova....jok!) i slikavao s fotoaparatom (nisu tad ni svi mobiteli imali dobre kamere, nit je škljocanje na svakom koraku bilo u modi, pa su ga blido gledali i morao je pbjašnjavat prodavačicama da ja ležim a da želim znat kompletnu ponudu da izaberem) baby krevetiće, autosjedalice, itd
    Sad kad pogledam unatrag, svaka mu čast! Malo ludasto zvuči. Al to ti je zaljubljen čovjek...

Barbs - ide to mic po mic! Ti se fotkaš više manje u istoj pozi, pa lipo stavljaj jednu kraj druge, tak su zanimljivije kad se može pratit tijek tokom vremena. Jesi možda dogovorila s fotografom od vjenčanja koje gratis trudničko snimanje, ili on samo veselice snima a ne i baby/maternity fotke? Meni je to ostala neostvarena želja iz preth trudnoća, predivno mi je to kad si netko napravi. Jel se ijedna od vas raspitivala za cijenu takvog fotosessiona?

Nove cure - dobro došle i neka vam je ugodna i bezbrižna trudnoća!

žena-majka-carica:)

Dragy
    10. Svibanj 2017. 19:46

Helou dame 
    Svasta nesto se izdogadja ovdje u nekoliko dana. Valja sve ove stranice iscitati, ali uspjela sam sve pohvatati. Drago mi je cuti dobre vijesti s pregleda, vidjeti lijepe slikice trbuha i toliko novih mama koje su nam se pridruzile. Nove mame zelim vam lijepe trudnoce. 
    Moje stanje je nepromjenljivo i dalje, skroz se netrudno osjecam  Samo trbuh raste. Sada se poceo protezati prema grudima, nista drasticno ali osjecam neku guzvu u dijelu prsnog kosa i vidim po kozi da se pocelo tu nesto dogadjati. Samo neka mrvica raste i proteze se gdje god hoce 😊
    Mene je isto mucilo spavanje, ledja su me boljela od spavanja na boku kojeg mi je puna kapa. Ja nisam za spava je na boku nikako. Mrzim bok 😂 
    Kako nigdje u blizini nisam nasla onaj veeeeeliki jastuk za strudnice sto ide oko ledja pa se proteze sve do trbuha...inprovizirala sam i napravila si ga sama. Da, sama 😂 Uzela sam nas ljetni veliki jorgan i urolala ga po duzini, stavila u plahtu da se ne razmota i napravila si svoj veeeeeeliki trudnicki jastuk. Sada imam i jastuk, potporu za ledja i naprijed za stomak i to sve u jednom komadu. Sinoc sam spavala kao beba, napokon 😂 A i muz mi ne moze vise prići. Fantasticno hahahahaha
    I to je to kod mene. Guzva, posao, ljenost i tako... 😊😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.