10.09.…datumski spada pod ljeto, al eto, ja se osjecam vise "jesenski", valjda jer sam i sama bila jesenska beba
Nadam se da me necete protjerati
Dobrodošla
10.09.…datumski spada pod ljeto, al eto, ja se osjecam vise "jesenski", valjda jer sam i sama bila jesenska beba
Nadam se da me necete protjerati
Ja sam isto u grupi Jesenske jer mi je termin 8.9. al ljetne bebe redovito citam. Zanimljive su mi i naravno poučne obje . Pozdrav i sretno svima.
Malo sam pomiješala grupe 😂😂😂.
Cure evo i mene napokon s prvog pregleda. Trudna sam 9+6 tt, vidjela sam na ultrazvuku i glavicu i rukice okrugle. Srce kuca i ja sam presretna. Pao mi je velik kamen sa srca,citam vas redovito al se slabo ukljucujem jer sam stalno bila u iscekivanju a i na poslu mi je guzva stalno. Dobila sam i slikicu s ultrazvuka! Jos sam sva nabrijana pozitivom i vama saljem tu pozitivu za buduce preglede. Iduci pregled mi je 6.6. A termin je 6.12. Sad mi slijede svi oni dodatni pregledi i vadenje krvi. Kad ste vi priocili svojima na poslu? Mislim da mi to slijedi uskoro..Saljem vam puno pozdrava i citam vas i dalje!
Dorja meni je prvi put doktorica isto napisala 8.9. termin, a sljedeci put 10.9. i od tada se drzi 10., tocno na nasu prvu godisnjicu braka 😄
Nina od sada ces jedva cekati svaki sljedeci pregled.🙂 Prije su mi trebale psihičke pripreme za odlazak ginekologu jednom godisnje, a sad se jedva strpim da prođe tih 4 tjedna 😅
url=https://lilypie.com]
Cure evo i mene napokon s prvog pregleda. Trudna sam 9+6 tt, vidjela sam na ultrazvuku i glavicu i rukice okrugle. Srce kuca i ja sam presretna. Pao mi je velik kamen sa srca,citam vas redovito al se slabo ukljucujem jer sam stalno bila u iscekivanju a i na poslu mi je guzva stalno. Dobila sam i slikicu s ultrazvuka! Jos sam sva nabrijana pozitivom i vama saljem tu pozitivu za buduce preglede. Iduci pregled mi je 6.6. A termin je 6.12. Sad mi slijede svi oni dodatni pregledi i vadenje krvi. Kad ste vi priocili svojima na poslu? Mislim da mi to slijedi uskoro..Saljem vam puno pozdrava i citam vas i dalje!
nina dobro dosla i skolsku trudncu ti zelim!
ja sam rekla sa 8tt. jer radim u ugostiteljstvu i da me malo postede i da mogu naci zamjenu. ok su reagirali.
radila sam do 10 il 11tt i onda sam otisla na komplikacije
ma kad sam vec dosla do 21tt???? ajme proletilo!!!!!
I meni isto...znas kako se kaze....kad je lipo, vrime leti.
Da radim sporo bi mi prolazili sati...
Nina super za pregled. Ja sam na poslu priopcila vec s nekih 7tj t jer sam znala iz preth T da ce me svaki cas copit mucnine (prosjecno s 8tj +/- krecu) pa sam obavila sve razgovore dok sam jos bila "u formi" da prpremim kolege na jednog manje..
žena-majka-carica:)
Sretno svim mamicama danas na pregledu i javite dojmove. Malo sam se pogubila tko danas ima, tko sutra... pa svima koji imaju ovih dana nek' nam jave dojmove.
Ja imam 12.5. pregled u bolnici. 3D. Valjda onaj morfološki pregled. 15.5. pregled kod socijalnog. Moramo se dogovoriti i za 4D. Jedva čekam.
Jučer smo dragi i ja osjetili bebicu kad smo stavili ruke na trbuh. AAAAJMEEEEE, DIVOTAAAA!!! Baš sam bila sretna i oduševljena!
Kod nas je vrijeme kaaaaatastrofa. Kiša pada svaki dan. Ne pada po cijele dane, ali svaki daaaaaan. Strašno.
Mi moramo malo počistiti stan danas. Poklone premjestiti jer nama nigdje ne stanu... A treba i generalku napravitti. Tio ćemo nakon ručka...
Sortiraj odgovore
Najstariji