Sretna pa da zato ranije nije ni moglo biti videno ..
Sanjchi dobro tako treba pokazi ti tko je sef
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro! 😊
Jucer sam zaspala oko 9 i sad se probudila. 😆
Ne pamtim kad sam zadnji put tako dugo odspavala i da se nisam budila na wc.
Ja sam narucena 17og kod privatnika na anomaly scan 4D, tada sam u 23tt. Jedvaaaa cekam jer i tata ide sa nama 😊
Ps nos mi je zastopan vec danima i pusem ga malo malo. Bas me zivcira 😢
hejj ewo mene,ja tek sad ustala.. ja super spavam kad me nista ne boli,i po 12h dnevno.. danas smo dobro..
ja sam isto isla raditi nuhalni nabor negdje oko 12tt,sve je bilo uredu.. sad u cetvrtak imamo morfologiju,tj. detaljan pregled organa kod bebe i jos samo da nam potvrdi je li deckic,ako ne bude stidan .. ii tata ide sa nama,pa niko sretniji.. aa isao je i kad smo radili nuhalni nabor..
Jutro drage moje. Evo mene s pregleda. Uzasno sam se bojala ovog pregleda jer sam u zadnja 3 tjedna na hitnu zavrsila i injekcije primala zbog migrene,dali su mi i ibruprofene koje sam pila itd itd. Ugl hvala Boguu sve je u redu sa bebicom. Danas smo 11+2 i imamo 5 cm. Kaze gin da to taman odgovara,ljepo su se vidile nogice,rukice i glava koja je pola tijela😂 izmjerio nuhalni i nosnu kost i sve ostalo i kaze sve u najboljem redu ,ako ne zelim ic na testove da ne moram po ovome sta on moze vidjet sve je najnormalnije. Sta se tice ljekova rekao mi je da se ne brinema bas toliko oko toga, da je on imao pacjenticu koja je imala rak i pila ljekove koje direktno ubijaju stanice i rodila savrseno zdravo dijete, a isto tako koliko slucajeva ima kad je sve savrseno sa maminim zdravljem pa djete opet ne ide kako treba. Svakako kaze da je najbolje nista ne uzimat ali da je to toliko neistrazeno polje da ni oni neznaju tocno koliko uopce ti ljekovi djeluju na dijete. Dao mi je jos zeljezo da pijem i da vise ne moram duphastone. Uglavnom sve je u redu 😀😀😀
url=https://daisypath.com]
Maca drago mi je da je sve super bravooo ♡♡
Dzenny i I_me uzivajte na 4D-u
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
tea,
sad hoce či to raditi mi na 4D ili kako vec neznam,jer nista mi nije rekla za 4D .. aa kolegica koja je isto kod nje,njoj jja mislim da je 4D radila kada je otisla sljedeci put poslije morfologije..ali i ja cu se da raspitam..
Jucer sam se slikala i svi mi govore da rasten na ocigled 😊 a to samo znaci da moram u shoping neki jer mi je sad sve pocinje biti tijesno. Pogotovo oko guzice.. sve haljinice i tunikice sto sam mislila nosit preko ljeta.. nista od toga.. sve mi je vec sada naknap.
l_me,
premeden trbuscic.. hahah ja sam sebi vec davno kupila trudnicku robu za ljeta,hahhaah
Sortiraj odgovore
Najstariji