treca sreca hvala! Ova trudnoca nije bas bila tako brzo planirana, ali Boze moj, sta je tu je :)
Imam curicu od 9 mjeseci (za 6 dana)
Maca i Dragy, uljepsale ste mi dan! Preeedivno je cuti tako lijepe vijesti! 😙😙
Deeka, dobrodosla! 😊
Tako sam ja drugi put zatrudnila godinu dana nakon poroda, s tim da cijelu godinu zbog dojenja nisam imala mengu i kad je prva menga dosla- 15 dana poslije pozitivan test 😁!
Nove cure dobro nam dosle, zelim vam urednu i zdravu trudnocu!!
Lemon, ne znam sta da ti kazem osim drzi se!!! Jako mi je za sto ti se to dogadja!!!
Bolovi- mene cesto zna trtica bolit ako malo duze sjedim i to me bas nervira, al dobro svo zlo u tome..
Danas su mi javili da su mi cervikalni brisevi sterilni tako da sam sretna, s obzirom da sam imala prije par god problema s bakterijama...
Deeka dobrodosla!
Cure,koliko ste cekale nalaz od papa testa. Inace me pita ocu brzi koji placam il cu spori(6mj se ceka). Sad sam minjala gin i nije me nista pitala,al nisam ni platila. Nije valjda da cu cekat pola godine tj rodit dok mi dode papa test.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jucer sam se slikala i svi mi govore da rasten na ocigled 😊 a to samo znaci da moram u shoping neki jer mi je sad sve pocinje biti tijesno. Pogotovo oko guzice.. sve haljinice i tunikice sto sam mislila nosit preko ljeta.. nista od toga.. sve mi je vec sada naknap.
I_me trbuh ti je prekrasan ❤
Dobro dosle nove trudnice, zelim vam lijepu trudnocu i porod 😀
Mene jos drzi adrenalin od kada sam vidjela bebu kako se vrti hahahahah i dalje ne vjerujem da je to malo unutra. Ali kako se ta ljubav tako brzo rodi izmedju mame i bebe...ja sam mislila da je to tek nakon poroda. Ali ja sam se vec zaljubila u moju malu breskvicu ❤
Deeka dobrodosla!
Cure,koliko ste cekale nalaz od papa testa. Inace me pita ocu brzi koji placam il cu spori(6mj se ceka). Sad sam minjala gin i nije me nista pitala,al nisam ni platila. Nije valjda da cu cekat pola godine tj rodit dok mi dode papa test.
Cek, ovo nije lapsuz? Jesam dobro procitala? 6 mj?!!!
6 tjedana je puno, a ne 6 mj. Taj doktor ocito laze da bi naplatio svaki put. Svoj sam papa cekala kod socijalne gin 10 dana, maksimalnoo, ali ono naaajduze 2 tjedna. Isuse, 6 mj?! Da uzorak salju u drugu galaksiju, bio bi prije gotov. Prestrasno!
Malena tako ni ja nisam uopce dobila menstruaciju, i tako se na prvu ovulaciju odma zakacilo.
Malo me strah te razlike od 16 mjeseci, ali prezivit cu.
Da covjece 6 mj?! Nikad cula da se toliko ceka, nemoguce!
Deeka dobrodosla!
Dragy i Maca bravo!
Meni gin kad je bio predled u 12 tj nije rekla da je to mini anomaly, odnosno nije tako nazavala, ali je mjerila sve to sto se mjeri, nuhalni, bedrena kost, opseg glave i trhuha, neku protocnost kroz zilu koja je vazna za nesto - nemam pojma sto tocno. 😂 A sada je rekla (i bas tako nazvala) da na iducem pregledu imam tak anomaly scan kad se prate svi organi. I to su ta tri obavezna uzv pregleda ako sam dobro shvatila, prvi taj za nihalni, pa anomaly, pa u zadnjem tromj kad mjere tezinu bebe, polozaj i jos nesto.
I_me bas si slatka, ja se pokusavam fotkat i pratit ali svaki put mi ispadne drugacije. Stanem uvijek drugacije i nikad nisam u istoj robi 😂
Barbs jao vjencanje! Sad sam se sjetila svog, to je tako predivno ❤ zelim ti odlican provod i divne trenutke, uzivajte! 😃
I MISLIM da sam i ja konacno pocela osjecati blaga lupkanja bebe! Nadam se da je to to i da ce sada biti sve jace i cesce ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji