Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    05. Svibanj 2017. 06:03

Jutro,cure.. evo ni ja ne spavam.. ledja me vec par dana bole.. sinoc oko 2h se probudim na wc,kad sam se vratila leci me stomak bas zabolio,i kad lezim na ledjima me boli,cim se okrenem prestane.. ali jutros oko 5h opet nakon wc poceo me boliti,pa evo sve do sada me bolio,ali sad je lakse.. imam osjecaj kao da je ta bol iz ledja bila presla u stomak.. da li je koja imala takav slucaj.. mozda je to samo sirenje maternice??

treca_sreca
    05. Svibanj 2017. 06:16

mene je pred 2-3tj bolilo u području trtice x dana....inače me kičma nikad u životu nije boljela pa mi full čudno. Nisam se mogla ni okretut s jednog boka na drugi u krevetu, kao invalid....svaki pokret me bolio. Srećom prošlo je..
    Moguće je da maternica prilikom širenja pritišće.

žena-majka-carica:)

dzenny
    05. Svibanj 2017. 06:59

jao i mn bole ledja par dana.. ali me nekako ustrasilo to sto me stomak posao boljeti.. al sad sam vec dobro..
    i da,nove cure dobrodosle..
    lemon,stvarno mi je zao sto moras kroz sve to prolaziti..

Aleksandra2
    05. Svibanj 2017. 08:31

Lemon , stvarno mi je za. Ne mogu zamislit kako ti je. 
    Kako god bilo, zelim ti zdravu i sretnu djecicu u buduce. 
    .
    Ja nisam ni radila te testove. Ni s prvim..sad me trta. To se nista ne moze vidit priko uzv? Supljina i tako to?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Tejuska♡
    05. Svibanj 2017. 08:43

Jutrekooo 
    Danas nam je tmuran i kisni dan za spavanje 
    Treca sreca hahahahaha prsut  sva sreca zaista ga ne volim hahhaha .. Super za udarce ali mi je zao sto nisi mogla spavati ..
    Meni je ova noc bila jedna od boljih 
    Aleksandra ona je prije kombiniranog na Uzv to vidjela pa joj je kombinirani dosao los 
    Dzenny ja te bolove imam tokom dana nikad po noci, po noci osim micnina nikakva bol hvala bogu.. 
    Mene jedino po noci hmm neznam kako da objasnim kao jedna strana do pupka se stvrdne i cudno zvuci ali osjecaj je kao da utrne  neznam sta je to zapravo..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kiki156
    05. Svibanj 2017. 08:56

Jutro cure! 
    Dzenny mene trtica boli cim malo duze sjedim pa kad krenem ustat... a kriza su me neki dan boljela skoro dva dana od krivog spavanja, zalezala sam se nekako i bas me bolilo ali se nije sirilo na trbuh. Bitno je da prode kad promjenis polozaj. Ako ti bas potraje ja bi otisla doktoru samo da se uvjeris da je sve ok. 
    Bas sam citala malo o tim polozajima lezanja u trudnoci i zapravo je samo taj lijevi bok idealan. Leda se ne preporucuju, a ja se sigurno u noci okrenem i na leda... 

Tejuska♡
    05. Svibanj 2017. 09:00

Sanjchi uzvratili su mi mail narucila sam se u srijedu kod njih na 4D u 17:30 jer im je to jedini dan kad rade popodne a ja nemogu ujutro nikad  huhuu tatek se veseli a i jaa 
    I da cijena im je 250kn 😀😀😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sretna
    05. Svibanj 2017. 09:04

Bome meni je u prvoj t pasao svako polozaj spavanja osim na lijevom boku 😄 i jako dugo sam spavala na polutrbuhu, da se tak izrazim. I sada spavam na polutrbuhu i ledima i svakako

Lemon

Pa meni je ginekolog to prvi put uočio na mini anomalyju, tako da ako si bila na tom pregledu onda bi se vidjelo da nešto nije u redu, samo me sad kopka kako to prije nije vidio, to ga isto moram pitati jos

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Aleksandra2

Sta se bolova tice..mene boli u livom,nekad u desnom guzu kost haha..nije trtica jegnvise livo il desno..
    Strah me jer me u prvoj t tako bolilo,samo uvik na desnoj strani i onda me nakon mj dana samo strefia isijas..iako sam tad vec bila debelo trudna. A sad sam tek na pocetku i vec osjecam.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.