Pa meni je ginekolog to prvi put uočio na mini anomalyju, tako da ako si bila na tom pregledu onda bi se vidjelo da nešto nije u redu, samo me sad kopka kako to prije nije vidio, to ga isto moram pitati jos
Ne znam ni sta je mini anomaly. Ja sam bila samo u svog ginekologa na uzv..
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Dobro jutro, mame!
Lemon, danas imaš pregled?? Javi što su ti rekli...
Ja spavam k'o top, ali idemo kasno spavati i dragi i ja jer imamo goste do 11-11.30 i dok se spremimo za krevet bude ponoć... Inače spavamo već u 10 hahahha Inače se budim jednom ili dva puta po noći da idem piškiti, ali lako zaspim. Počela sam osjećati udarce sve češće i češće
Sutra je veliki dan! Ali baš sam umorna!
Svaki dan od jutra do večeri imamo nešto za raditi. Sinoć sam počela plakati kad sam čitala čestitku. Strašno!
Živjeli hormooooniii!!!
Što se pregleda za kromosomopatiu tiče, kod mene nije uočio nikakvu anomaly i poslao me na pregled. Isto tako prijateljicu da budeš na miru...
Pa meni je ginekolog to prvi put uočio na mini anomalyju, tako da ako si bila na tom pregledu onda bi se vidjelo da nešto nije u redu, samo me sad kopka kako to prije nije vidio, to ga isto moram pitati jos
Zato sto se tek izmedu 11 i 13 tt razvije mozak i svi organi, zato se izmedu 11 i 13 tt radi mini anomaly
Treca sreca-prsut..mja ga obozavam..morat cu u nabavku..hahaha
Ja se probudila prije pola sata i nekako mi je slabo od kad sam se probudila...muka mi je...al nema povracanja...za sad
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Krivo sam shvatila. Mislila sam da je ginekolog uočio na uvzu da nešto nije u redu...
Kad ste prvi puta osjetile udarce? Što se spavanja tiče, ja ne mogu ni seriju pogledati do kraja, spavam ko top, naravno uz buđenja do 2 puta noću zbog odlaska na wc.Tek za 2 tjedna idem na uzv i onda na testiranje.Sad nikako da to prođe čim prije, da vidim dali je sve u redu.
http://www.roditelji.hr/trudnoca/5-15-tjedan/mini-anomaly-scan-prvi-test-za-otkrivanje-kromosomskih-gresaka/
Ne znam ni sta je mini anomaly. Ja sam bila samo u svog ginekologa na uzv..
Pa to bi tvoj ginekolog trebao napraviti...
Tea, bas sam ih zvala al je bilo zauzeto...aj super, to sad 10.5.? Javi kako je proslo, ja sam odlucila ipak pricekat jos malo, do 20. tjedna...al jos se stignem predomislit. Meni treba doslovce 10 min do njih pa mogu kad god otic..
A ide i dragi? Hajde bas lijepo, jel to sad prvi put da ce ic?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji