Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    05. Svibanj 2017. 09:18

barbs

Krivo sam shvatila. Mislila sam da je ginekolog uočio na uvzu da nešto nije u redu…

Pa i je na uzv. To ti je obican uzv ali se gledaju svi bebini organi, nuhalni nabor, nosna kost...znaci detaljan pregled bebe 

• Dolores123
    05. Svibanj 2017. 09:18

Da li ima koja od vas problema sa bakterijama i upalama? 

Aleksandra2
    05. Svibanj 2017. 09:22

sretna

barbs

Krivo sam shvatila. Mislila sam da je ginekolog uočio na uvzu da nešto nije u redu…

Pa i je na uzv. To ti je obican uzv ali se gledaju svi bebini organi, nuhalni nabor, nosna kost…znaci detaljan pregled bebe

Onda mi je to obavljeno. Znan da mi je mirila nuhalni. Mislila sam da je to neko posebno testiranje.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sretna
    05. Svibanj 2017. 09:23

Aleksandra2

sretna

barbs

Pa i je na uzv. To ti je obican uzv ali se gledaju svi bebini organi, nuhalni nabor, nosna kost…znaci detaljan pregled bebe

Onda mi je to obavljeno. Znan da mi je mirila nuhalni. Mislila sam da je to neko posebno testiranje.

To ti je to. Obicno salju i na vadenje krvi idmah nakon uzv i to ti je onda taj kombinirani probir gdje se gleda mogucnost za anomalije

Aleksandra2
    05. Svibanj 2017. 09:27

sretna

Aleksandra2

sretna

barbs

To ti je to. Obicno salju i na vadenje krvi idmah nakon uzv i to ti je onda taj kombinirani probir gdje se gleda mogucnost za anomalije

E to san odbila.. I gin mi je sugerira da sta ce mi to, pogotovo ako cu svejedno rodit. Iako nisan sigurna sta bi kad bi saznala lose vijesti, odlucila sam svejedno odbit.

• sretna
    05. Svibanj 2017. 09:35

Aleksandra2

sretna

Aleksandra2

sretna

barbs

E to san odbila.. I gin mi je sugerira da sta ce mi to, pogotovo ako cu svejedno rodit. Iako nisan sigurna sta bi kad bi saznala lose vijesti, odlucila sam svejedno odbit.

A da, to svaka trudnica treba odlucit za sebe. Ako je sigurna da ne bi pobacila bez obzira na ishod nema ni potrebe ici na to.

Ja bi pobacila da dijete nije dobro. Jer ima tu puno vise faktora od moguceg DS. Od kolegice necakinja je umrla nedavno nakon sto je samo godinu dana zivjela i to u bolnici, rodena s DS, 3 rupe na srcu,nike mogla samostalno disat ..nakon godinu dana mucenja,bebica je umrla. Na zalost na uzv nece pokazat koliko je anomalija teska

Aleksandra2
    05. Svibanj 2017. 09:39

sretna

Aleksandra2

sretna

Aleksandra2

sretna

barbs

A da, to svaka trudnica treba odlucit za sebe. Ako je sigurna da ne bi pobacila bez obzira na ishod nema ni potrebe ici na to.

Ja bi pobacila da dijete nije dobro. Jer ima tu puno vise faktora od moguceg DS. Od kolegice necakinja je umrla nedavno nakon sto je samo godinu dana zivjela i to u bolnici, rodena s DS, 3 rupe na srcu,nike mogla samostalno disat ..nakon godinu dana mucenja,bebica je umrla. Na zalost na uzv nece pokazat koliko je anomalija teska

A to ie drugo..vidili bi na uzv da srce ne kuca pravilno il sta god da je u pitanju, onda bi isla dalje na pretrage.

barbs
    05. Svibanj 2017. 09:41

sretna

barbs

Ma neee  Ja sam mislila na to da mi je socijalni ginekolog rekao da nešto nije u redu. Nisam mislila na taj uvz pregled u bolnici i vađenje krvi. 
    Oprostite. Iskreno ne znam što pišem jer spavam još na pola, a druga polovica mi razmišlja o vjenčanju 

barbs
    05. Svibanj 2017. 09:42

Kako god... Nažalost, kad su loši rezultati stvarno je jako teško za roditelje. Ne želim to nikome! 

Suncokretica
    05. Svibanj 2017. 09:42

Lemon, drži nam se, stalno si mi u mislima. Javi što kažu dalje doktori... 
    treća sreća, svaka čast što se dižeš u pola noći jesti. Ja to u životu nisam napravila, nema te gladi koja bi me u noći digla, makar zujala cijelu noć, radije ću ležati. Al eto beba te tražila, moraš joj udovoljiti. Robica je prekrasna, prepoznajem dosta stvari iz lidla, bome si se opremila. Nakon sve te roze prekrasne robice, nadam se da je cura 
    spavanje- Mene po noći grče listovi i bole noge, pa trbuh pika pomalo sa svih strana, srećom ne dižem se na wc do jutra. S obzirom da većinu dana preležim, to je valjda normalno al nikako se namjestiti, premještam se 100 puta s jednog na drugi bok 

Sve koje ste imale urinoifekcije i bakterije u urinu, jel vam to pokazao onaj štapić prije pregleda pa su vas slali dalje ili? Imam osjećaj kao da sam dobila neku bakteriju jer me ponekad malo pecka dole. Al teško mi je razlučiti što je normalno od trudnoće, a što je neko odstupanje... Jutarnji urin mi je jako taman, preko dana je ok i ne smeta me ništa.
    U utorak imam pregled, rekla je da će mi napraviti krvne pretrage, al će se valjda vidjeti na štapiću ako ima nekih bakterija u urinu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.