Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    04. Svibanj 2017. 09:39

Tea2803

Treca sreca pa di si ti utisala si mi se nesto bitno da si moj pojedeni post vidla 😛😛😛 hahaha
    ♡♡♡

Bila sam jucer u shopping u citya..nisam sto godina. Pa sam nakon tog morala odmarat i eto...nadoknadit cu danas  
    Cure moje nakupovala robiceee, moram se zaustavit nekako  a ako gin opet promijeni spol bit ce veselo

žena-majka-carica:)

• sretna
    04. Svibanj 2017. 10:05

I ja jedva cekam potvrdu spola da mogu u soping 😆

Aleksandra2
    04. Svibanj 2017. 10:23

Ja jos gore..tamanim gumene bombone haha.. Bila sam luda za njima i u prvoj trudnoci.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Kiki156
    04. Svibanj 2017. 10:23

Ja sam do sada dobivala po kilu od pregleda do pregleda, a sada na zadnjem 4 kg! 😱😱🐷 Srecom, nisam usla u trudnocu s viskom kila ali svejedno je 4 previse, dobila sam po nosu od gin! I sada sam kupila vagu jer je do sad nisam upoce imala doma.. 😁 A sto je  najbolje u pocetku sam jela puuuno vise, a dobivala samo kilu! Ne bi prosao dan da nisam jela obilan dorucak, DVA rucka, veceru i izmedu svasta i smece i zdravo voce, ali uvijek nesto. I onda se to nekako stabiliziralo, pocela sam jesti normalno ali nisam pazila, jela bi sto mi se jede. I nisam ocekivala da cu dobit tkoliko kila od jednom ali eto jesam! 😅 Tjesim se da se barem kila skupila jer sam prije pregleda bas puno pojela i popila puno vode jer je pregled bio popodne. Tjesim se, tjesim... Uglavnom moram paziti ubuduce jer nije dobro ni za mamu ni za bebu skupit previse kila. 

Aleksandra2
    04. Svibanj 2017. 10:25

Haha nisan vidila da ima jos jedna stranica ispisana..sad mi je gore post ka padobranac.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

04. Svibanj 2017. 10:46

a tako nam grah pao, sve su to cari "blazenog stanja"
    cure koje kupuju robicu, u kojem ste tjednu, mjesecu? meni jos nekako rano,sve si mislim da je bolje to krajem ljeta, kad cu bit vec u 6. mj....

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    04. Svibanj 2017. 10:51

sanjchi255

a tako nam grah pao, sve su to cari "blazenog stanja"
    cure koje kupuju robicu, u kojem ste tjednu, mjesecu? meni jos nekako rano,sve si mislim da je bolje to krajem ljeta, kad cu bit vec u 6. mj….

Jutro! 
    Ja jos nisam pocela kupovati robicu.. mislim da cu krenit stim u 6 mj. 
    Neke poznanice su.mi rekle prosljedit neku robicu pa sad cekam i to pa da ne pokupujem svega i svacega.. 
    Al bez obzira bila beba cura i decko sve cu kupit neutralnih boja jer ne volim bas ono ako je cura moraju biti rozaste stvari a decko plave.

I_me
    04. Svibanj 2017. 10:54

A sto se tice kilaze svugdje citam da je u 1 tromjesjecju normalno dobit 1-2kg a kad se udje u drugo malo vise. Ja sam sada na +5kg. Sve u sise, guzu i stomak. Sad za 3 tj idem kod svoje soc gin i bas me zanima koliko cu dobit do tada jos..

• sretna
    04. Svibanj 2017. 10:55

Cim sam saznala spol u prvoj t, znaci sa 17 tjedana 😄 sada isto cekam potvrdu spola. Sto se tice plavo za decke, rozo za cure...ja rozu boji obozavam, tako da vec vidim da bi moja cura bila sva u rozom, lila itd, makar mi je super i plavo za cure. A ua decke bas volim plavu bou i sve te tamne, makar ima naravno i druge boje

04. Svibanj 2017. 10:57

I_me

ne volim bas ono ako je cura moraju biti rozaste stvari a decko plave.

e tako ni ja...nema veze ak je nesto npr, zeleno I to obucem curici....

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.