Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Svibanj 2017. 19:16

Pazi se, da se ne prehladis..vrijeme stvoreno za to

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    03. Svibanj 2017. 19:31

Ocito sve ide u tom smjeru. Tankam se c vitaminom, obicno za to pijem lupocet flu forte i odmah mo je bolje, al trudnice ga ne smiju piti :/

A cijelu zimu sam bila zdrava ko dren, ni nos nije curio cak i sad me hvata 😠

• Dolores123
    03. Svibanj 2017. 19:51

Belle84

Dolores, nisam uspjela skuzit, sto si dobila-nalaz briseva ili urinokultura?

Vadila sam krv i mokracu.Krv je ok, a mokraca nije.Sad me dr salje na urinokulturu jer veli da posto je to umjetna oplodnja da hoce taj nalaz.

• Lorelai
    03. Svibanj 2017. 19:52

sanjchi255

Tu u Sk ima samo u poliklinici Matoc, sad imaju neku promo cijenu od 250 kn…vidjet cu pa mozda odemo u petak, dragi ce bit doma

Tejuska♡
    03. Svibanj 2017. 19:57

Sanjchi moze javiii hvala ti ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lemon
    03. Svibanj 2017. 20:06

sretna

Gdje ste se sakrile? :)

Lemon, kada ides sutra u bolnicu?

U 9 sam naručena. Dosao mi je maloprije nalaz kombiniranog i nije dobar.. Vidjet cu sutra sta ce reci a ako treba ici cu po jos jedno mišljenje, ne nadam se ničemu, ako bude dobro nitko sretniji od mene ali pomirila sam se ako ce se loše završiti. Samo želim biti sigurna da nije dobro pa cu znati da tako mora biti

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

treca_sreca
    03. Svibanj 2017. 20:18

A bit će kako mora biti

žena-majka-carica:)

03. Svibanj 2017. 20:22

sretna

Ocito sve ide u tom smjeru. 

A cijelu zimu sam bila zdrava ko dren, ni nos nije curio cak i sad me hvata 😠

Meni isto curka po malo, al vise mi se zastopa..citala sam da ce sad bit svega i svacega u nosu😂
    Samo se dobro oblaci, i nemoj previse po vani ak je hladno

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    03. Svibanj 2017. 20:23

Lemon, i dalje se nadam pozitivnom ishodu. Drzim fige na najjace!!

• Lorelai
    03. Svibanj 2017. 20:35

Lemon samo pozitvne misli saljem..u istom smo tjednu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.