Ja isto nisam tila sve u rozo..na kraju svi rozo kupuju a i najcesca je boja za curice u ducanima..pa mi je mala ipak bila najcesce roza.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Cim sam saznala spol u prvoj t, znaci sa 17 tjedana 😄 sada isto cekam potvrdu spola. Sto se tice plavo za decke, rozo za cure…ja rozu boji obozavam, tako da vec vidim da bi moja cura bila sva u rozom, lila itd, makar mi je super i plavo za cure. A ua decke bas volim plavu bou i sve te tamne, makar ima naravno i druge boje
Ja sam bas suprotnost 😂😂😂 ne volim rozaste stvari. 😂 kod mene u ormaru samo par stvari u boji 😂 ( i to sam dobila na poklon ) ostalo sve crno, sivo, smedje..
Al za bebaca cu uzimat neutralne boje. Necu da u crno oblacit ipak je to mala bebica 😊
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18755/
ovdje ima bas dobrih stvari....svidaju mi se ovi kinderbeti...jer kasnije budu kao kreveti. I ta zelena mi je fenomenalna
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca pa di si ti utisala si mi se nesto bitno da si moj pojedeni post vidla 😛😛😛 hahaha
♡♡♡
Bila sam jucer u shopping u citya..nisam sto godina. Pa sam nakon tog morala odmarat i eto…nadoknadit cu danas
Cure moje nakupovala robiceee, moram se zaustavit nekakoa ako gin opet promijeni spol bit ce veselo
Ma jesi opet kupovala 😂 aj reci jos rozo si kupila iliii? Neutralno bar?? 😂😂😂😂 hahah
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
isto tako stol za previjanje koji kasnije bude radni stol..volim multifunkcionalne stvari :)
Ja nemam bas nekih napadaja gladi ili sl. al kad sam gladna onda jedem, na pocetku sam cak i malo jela, nista mi se nije jelo, nisam bas imala teka…sad me nekad uhvati pa imam prohtjeve ali nista posebno, a sto kaze Tea, bolje da jedem sto manje jer sam veca kategorija zene😂😂 za sad po cca kg od kontrole do kontrole, a vidjet cemo dalje sto ce bit…nadam se da nece previse se nakupit
Mi cemo onda skupa na dijetu poslije poroda 😂😂 hahahah
Uhh parizer ti si moja zeno 😂😂😂 hahahah jedem ga isto kao luda 😂😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure moje nakupovala robiceee, moram se zaustavit nekakoa ako gin opet promijeni spol bit ce veselo
Ma jesi opet kupovala 😂 aj reci jos rozo si kupila iliii? Neutralno bar?? 😂😂😂😂 hahah
hahahha....zamisli, ocekujes curu, bude cura sve do poroda I na kraju ono beba ima pisu...
hahahha….zamisli, ocekujes curu, bude cura sve do poroda I na kraju ono beba ima pisu…
Hahha ma njoj su rekli da je pisonja kupila za decka stvari a sad nema pisonje i ode kupi zenske 😂😂😂 hahahah
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mi cemo onda skupa na dijetu poslije poroda 😂😂 hahahah
Uhh parizer ti si moja zeno 😂😂😂 hahahah jedem ga isto kao luda 😂😂😂
hahahahahah......eto....skupa cemo skidat kile...
Sanjchi super je kinderbet komoda ok ali ja sam se sa njom zeznula zauzima mjesto a malo prostora pa sam na kraju kupila puno vecu jer dijete sam presvlacila na krevetu 😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji