Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    04. Svibanj 2017. 10:59

Ja isto nisam tila sve u rozo..na kraju svi rozo kupuju a i najcesca je boja za curice u ducanima..pa mi je mala ipak bila najcesce roza.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

I_me
    04. Svibanj 2017. 11:00

sretna

Cim sam saznala spol u prvoj t, znaci sa 17 tjedana 😄 sada isto cekam potvrdu spola. Sto se tice plavo za decke, rozo za cure…ja rozu boji obozavam, tako da vec vidim da bi moja cura bila sva u rozom, lila itd, makar mi je super i plavo za cure. A ua decke bas volim plavu bou i sve te tamne, makar ima naravno i druge boje

Ja sam bas suprotnost 😂😂😂 ne volim rozaste stvari. 😂 kod mene u ormaru samo par stvari u boji 😂 ( i to sam dobila na poklon ) ostalo sve crno, sivo, smedje.. 
    Al za bebaca cu uzimat neutralne boje. Necu da u crno oblacit ipak je to mala bebica 😊

04. Svibanj 2017. 11:01

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18755/
    ovdje ima bas dobrih stvari....svidaju mi se ovi kinderbeti...jer kasnije budu kao kreveti. I ta zelena mi je fenomenalna

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    04. Svibanj 2017. 11:06

treca_sreca

Tea2803

Treca sreca pa di si ti utisala si mi se nesto bitno da si moj pojedeni post vidla 😛😛😛 hahaha
    ♡♡♡

Bila sam jucer u shopping u citya..nisam sto godina. Pa sam nakon tog morala odmarat i eto…nadoknadit cu danas
    Cure moje nakupovala robiceee, moram se zaustavit nekakoa ako gin opet promijeni spol bit ce veselo

Ma jesi opet kupovala 😂 aj reci jos rozo si kupila iliii? Neutralno bar?? 😂😂😂😂 hahah

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

04. Svibanj 2017. 11:07

isto tako stol za previjanje koji kasnije bude radni stol..volim multifunkcionalne stvari :)

Tejuska♡
    04. Svibanj 2017. 11:07

sanjchi255

Ja nemam bas nekih napadaja gladi ili sl. al kad sam gladna onda jedem, na pocetku sam cak i malo jela, nista mi se nije jelo, nisam bas imala teka…sad me nekad uhvati pa imam prohtjeve ali nista posebno, a sto kaze Tea, bolje da jedem sto manje jer sam veca kategorija zene😂😂 za sad po cca kg od kontrole do kontrole, a vidjet cemo dalje sto ce bit…nadam se da nece previse se nakupit

Mi cemo onda skupa na dijetu poslije poroda 😂😂 hahahah
    Uhh parizer ti si moja zeno 😂😂😂 hahahah jedem ga isto kao luda 😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

04. Svibanj 2017. 11:08

Tea2803

treca_sreca

Cure moje nakupovala robiceee, moram se zaustavit nekakoa ako gin opet promijeni spol bit ce veselo

Ma jesi opet kupovala 😂 aj reci jos rozo si kupila iliii? Neutralno bar?? 😂😂😂😂 hahah

hahahha....zamisli, ocekujes curu, bude cura sve do poroda I na kraju ono beba ima pisu...

Tejuska♡
    04. Svibanj 2017. 11:10

sanjchi255

Tea2803

treca_sreca

hahahha….zamisli, ocekujes curu, bude cura sve do poroda I na kraju ono beba ima pisu…

Hahha ma njoj su rekli da je pisonja kupila za decka stvari a sad nema pisonje i ode kupi zenske 😂😂😂 hahahah 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

04. Svibanj 2017. 11:10

Tea2803

Mi cemo onda skupa na dijetu poslije poroda 😂😂 hahahah
    Uhh parizer ti si moja zeno 😂😂😂 hahahah jedem ga isto kao luda 😂😂😂

hahahahahah......eto....skupa cemo skidat kile...

Tejuska♡
    04. Svibanj 2017. 11:11

Sanjchi super je kinderbet komoda ok ali ja sam se sa njom zeznula zauzima mjesto a malo prostora pa sam na kraju kupila puno vecu jer dijete sam presvlacila na krevetu 😄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.