Gdje ste se sakrile? :)
Lemon, kada ides sutra u bolnicu?
U 9 sam naručena. Dosao mi je maloprije nalaz kombiniranog i nije dobar.. Vidjet cu sutra sta ce reci a ako treba ici cu po jos jedno mišljenje, ne nadam se ničemu, ako bude dobro nitko sretniji od mene ali pomirila sam se ako ce se loše završiti. Samo želim biti sigurna da nije dobro pa cu znati da tako mora biti
Kombinirani je ionako ststistika. Vjerujem da će sve biti u redu. Mora.
Jutro! Evo stala na vagu nakon 4 tjedna. Od pocetka trudnoce 700 g u plusu, sada sam na 55.7 kg. Tako nekako sam i u prvoj t dobivala.
Lemon, sretno!!! Nestrpljivo cekamo vijesti i saljemo puno,puno pozitivnih misli!
Sretna, koliko si sveukupno dobila kg u prvoj?
8 kg do kraja. A stvarno sam sve jela, pogotovo su mi pasale pizze i hambici 😄 ali su mi meduobroci bili voce umjesto nekih gluposti, iako ni to nije uvijek bilo pravilo 😄
ja još uvijek držim da je to sve do hormona/metabolizma....kako je koga priroda stvorila.
Jer nisam ja baš ko prasica jela (ok, jela sam stvarno puno, ali znam ja i van trudnoće jest puuuuno pa se nikad niš ne uhvati) u preth T a zalijepilo bi se 20kg. A netko dobije samo malo, a onda poslije vuče neke viškove i nikako ih skinut.
Isto tako, bez ikakvog vježbanja a kamoli dijeta, nakon poroda bi u roku 2mj sve došlo na staro...po meni je tu dosta bitna štitnjača jer ona najviše "luduje" u trudnoći...
žena-majka-carica:)
Jutro busice *mob mi je poludio nacisto sam objavljuje😂😂
Lemon SRETNO draga mislimo na tebe ♡
Mrs dobro nam dosla ♡♡
Curee moj je sin imao takvu tjelovjezbu u 5 ujutro da sam upalila lampu i morala ga gledati 😂 Nisam ga 4 dana osjetila bas sam bila tuzna a jutros mi se trbuh prevrtao samo tako 😍😍😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Treca sreca pa di si ti utisala si mi se nesto bitno da si moj pojedeni post vidla 😛😛😛 hahaha
♡♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji