Grudnjak nosim stalno hahha samo sam ai kupila za jedan veci broj jer su cicke narasle 😂 ali uvijek ga nosim osjecam se golo inace 😂😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Violeta bravo! 😊 Jel osjecas bebu? Jesi osjetila kad te je gledao na uvz pa to protezanje? 😁
Ivanavanda koliko si ti sad trudna? Mislis da je na deanom janiku zuto tijelo? Nisam imala ciste u trudnoci ali sve ovisi koji tip ciste imas. Mislim da ove obicne vodene nisu opasne, sto ti je doktor rekao za tu cistu?
Pozdrav, mamice! Još 2 dana do vjenčanja. Kaos je doma! Gosti nam dolaze svaki dan, riješavamo sitnice koje nismo do sada (npr.raspored sjedenja, popis gostiju, itd...), pa nam nije dosadno niti malo.
Želim dobrodošlicu novim mamicama.
Treca sreca, aaaajmeeeeee, koliko rooooobiceeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Violeta, jako mi je drago da super napreduje trudnoća!
Lemon, jesi bila u bolnici???
Sretno mamice sutra na pregleduuu!!!
Mi sutra nosimo sitnice dekoraterki i onda sve nosimo restoranu! Sutra se pune i kutije kolača... Veselooooooooooo
Evo mene, nisam stigla ranije pisati. I tu mi je doktorica rekla isto, neka šupljina je koja nebi smjela biti, šalje me na cvs tj.biopsiju. Dogovorila sam preko poznanika jos jedan pregled sutra pa se nadam da cu znati više, nalazi biopisje se cekaju 3,4 tjedna i to mi je jako dugo pogotovo ako ce potvrditi da nije dobro, pa cu sutra ako mi i treci gin.kaže isto, odlučiti.. Ako ne valja onda nemam šta razmišljati i jos se zavlaciti par tjedana a opet ce na kraju biti ishod isti.
Sad je to vec veca trudnoća i ne ide kiretaza nego se daje gel i 3 dana se lezi u bolnici..
Čak sam i dobro, vec sam to prihvatila i samo da se što prije oporavim nakon svega
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon, draga, ne mogu vjerovati kakvo je naše zdravstvo da toliko dugo moraš čekati nalaze! Ovo je već prestrašnooooooooooo!!!!!!!!!!!!
Jako mi je žao draga... Drži se... Nadam se da će ipak sve biti u redu!!!! Sve smo mi s tobom u mislima!
Violeta, super za pregled!! 😊
Lemon, to strasno da ne mogu pozurit nalaze za nesto tako ozbiljno 😠
Barbs, malo ti zavidim na vjencanju. 😁 ja bi svoje opet ponovila koliko nam je super bilo i svi ti osjecaji koji se pojave taj dan 😍😍
A valjda toliko treba da vide potrebne promjene na uzorku, ne ide brže tako da je to bas bezveze da mi sa nekih 17tt kazu da ipak nije dobro
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji