Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    04. Svibanj 2017. 11:57

Tea2803

Ma jesi opet kupovala 😂 aj reci jos rozo si kupila iliii? Neutralno bar?? 😂😂😂😂 hahah

Moooožeš si mislit bit će roza rasprodaja ako ginekolog opet ugleda visuljka!
    evo zasad što sam si nakupila:

metalni okus - u prvoj T me izluđivao, a sad ga u ovoj T uopće nisam imala....i nisam imala neki trik nego dok jedem ga ne bi bilo a inače - bljakk

grudnjak - ne nosim ga uglavnom....osim kad idem negdje konkretno pa se "sredim", da mi ne vise baš do poda haha
    inače po cijele dane sam u H&M mama majicama za dojenje kao, one ispod imaju ugrađen ne grudnjak, ali topić koji drži cicke da ne tonu dole......inače u preth T isto nisam voljela nosit grudnjake i to se poslije odrazi na (.)(.) jer puno "padnu" dolje...

žena-majka-carica:)

• sretna
    04. Svibanj 2017. 12:00

Ajmeeee, koji soping!! Predobro 😍

Kiki156
    04. Svibanj 2017. 12:02

Ja ne mogu te grudnjake, kupila sam si bez zice i broj veci pa me opet stisce a osjetim da ih vuce tezina dolje jer su teze i punije. 
    Treca sreca ajme koliko robiceeee 😍😍😁😁
    Metalni okus nisam imala ali su mi u pocetku isto jabuke bile odlicne i osvjezavajuce.

04. Svibanj 2017. 12:06

Treca sreca vidim da si u KIKu bila..haha...carapice su njihove..bar ih ja nisam nigdje drugdje vidjela...al stvarno sve rozoo..ak bude decko, onda rasprodaja na klokanici

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    04. Svibanj 2017. 12:12

Ajme treca_sreca. Ovo je melem za oci 😁😁

treca_sreca
    04. Svibanj 2017. 12:16

čarapice su skoro sve LIDLove....simpa dezen i kvalitet ko h&m koje su 40kn (a ove su ravno triput jeftinije...)
    Inače mi KIK nije za robu, ne svidjaju mi se materijali koriste pa ih ne bi ni bebi (ergee mislim da je baby marka njihova) a recimo NKD mi neke stvari ima okej, nije high quality ali može proć....tamo sam uzela bodibenkice neke i tetra pelene s uzorkom...i jastuk za dojenje.
    A recimo super dućan od robice (osim OVS koji ima presimpa stvari, i godinama kod njih vrebam kad su sniženja pa nakupujem djeci svega) je Orchestra - divni materijali, preslatki uzorci....otkrila ih tek nedavno, i oduševljena sam. Baš sam si nekidan napravila člansku iskaznicu (onda plaćaš 50% cijene, inače bi bili jako skupi) godišnju i sad se jedva čekam uvalit na prvo iduće sniženje u njih!

žena-majka-carica:)

violeta1
    04. Svibanj 2017. 12:31

Treca sreca ajmee koliko robiceee... jedva cekam da i mi krenemo u pohod. Ali jos cemo pricekat. 
    PREGLED bili smo danas i dobila sam pohvalu od doktora, kaze cista petica, dobila sam jednu kilu, bebac raste za tjedan dana je veci. Izvodio je akrobacije, lakat na koljeno pa odjednom se cijeli protegao. Tajo je bio s nama i presretan je. Sve je i redu. 😊😊😊 Iduci pregled 1.6.   😊

• ivanavanda1205
    04. Svibanj 2017. 12:35

Curke, bila na UZV na desnom jajniku je plod a na lijevom cista od 27mm pijem Duphaston 3X po jednu na dan. Jel imala koja cistu jel opasno za bebu? Danas sam se naprezala na poslu pa me boli uf

Tejuska♡
    04. Svibanj 2017. 12:38

Treca sreca ahhaahha vrisitm 😂😂😂😂 mislim ti ono kao da si kupila za 10-oro djece 😂😂😂😂 
    Neka si hahah ja se samo malo salim preslatko je sve 😍😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Svibanj 2017. 12:40

Violeta suuuper za pregled drago mi je da je mrva super i super za tatino odusevljenje 😀😀😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.