Ajme, to je stvarno super, ja sam na komplikacijama pa sam vecinom doma tak da sam dobila 1,5kg dosad, trudim se biti aktivna, setati, ali nije to isto kao da idem na posao. Ne jedem pekarske proizvode, trudim se zdravo doruckovati ali si naravno priustim i McDonalds i pizzu kad mi pase, ne zelim se skroz odricati nekih stvari ako mi je bas gust u tom trenutku. Mislim da je kljuc u umjerenosti u trudnoci. Jedem cesto i voce, sad dolazi ljeto i lubenice, nektarine i grožđe pa se tome veselim 😊
Pa da, definitivno to ovisi od trudnice do trudnice. Ali isto tako se nisam ustajala u 2 ujutro i jela nutellu zlicom, kako sam znala cut druge trudnice kod gin da pricaju. Ne znam sta bi mi trebalo bit da se uopce ustanem kasno navecer i idem jest. Ali nisam ni pretjerivala sa slatkisima, njih ni inace ne jedem, vise sam tip za slane grickalice 😄
Radila sam isto skoro do kraja i oduvijek se bavila sportom pa mislim da i to ima neke veze.
Nisam nista ni naticala, al ono, ni malo. Meni nije uopce bilo tesko pred kraj trudnoce, u smislu da ne mgu sama obuc cipele itd, bas sam bila poletna.
A vjezbat sam pocela 2 mj nakon poroda jer se nisam mogla gledat onak mlohavu nakon svega
Ajme blago tebi.. Ja sam u prvoj dobila 27kg! I to 90% zadnja dva mj..inace sam od pregleda do pregleda dobivala po kg..osim za bozicno vrime.
Tad sam.vise hhh.. I da,bila sam u 9.mj trudnoce puuuna vode..ka da je neko ulia kanistar u mene. Al sam zato izasla iz bolnice s 15kg manje..
I sad sam 18.tjedan i vec san 5+ ja mislim..moram se ujutro izvagat.
Istina,ne pazim sta jedem..morat cu pocet.. Ipak dolaze vrucine..lakse ce bit s manje sala.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Treca sreca, stvarno sve ovisi od trudnice do trudnice. Moja frendica je mrsava da ne moze bit mrsavija i dobila je 22 kg i nakon poroda odmah sve izgubila, kolegica s posla (isto tako jaaako mrsava) dobila samo 10kg. Metabolizam je u pitanju, stitnjaca, zadrzavanje vode itd.
Belle lubeniceee jedva cekaam htijela sam neki dan nektarine kupiti ali kg 35kn bio
Ja vam jedem svaki dan za dorucak one velike krastavce i paradajz sa vrhnjem bez toga dan ne pocinje hahhahah
U plusu sam 1kg i zadovoljna sam jer sam inace veca kategorija zene
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ajme lubenice,jagode..uff jedva cekam!
Jel koja od vas radi jos? Ja posto sam na strucnom morat cu bar do 8.mj ako ne i vise..
A strah me vrucina i guzvi ka cesti i u busu..uff..
I da..bas mi nekako smeta sidit 8 sati..pritisak na drob..jos ja ne mogu uspravno sidit..to mi skroz neprirodno.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja nemam bas nekih napadaja gladi ili sl. al kad sam gladna onda jedem, na pocetku sam cak i malo jela, nista mi se nije jelo, nisam bas imala teka...sad me nekad uhvati pa imam prohtjeve ali nista posebno, a sto kaze Tea, bolje da jedem sto manje jer sam veca kategorija zene😂😂 za sad po cca kg od kontrole do kontrole, a vidjet cemo dalje sto ce bit...nadam se da nece previse se nakupit
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I zaboravih spomenut: parizer...to mi se jede nenormalno
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I zaboravih spomenut: parizer…to mi se jede nenormalno
Jaoooo uzas. Tako je mene drugi mj ove trudnoce uhvatila pasteta gavrilovic....jadna majko. Da moze vece smece....uff....a inace se zdravo hranim i to mi je bio sok totalni.
Inace tko je spominjao dizanje po noci za papanje - nisam ni ja vjerovala da postoje takvu ljudi ali ovu trudnocu prvo tromjesecje sam se dizala u 2am - jesti. Ne nutellu ali jela sam jer mi je tijelo ocito osjecalo da je previse kilazom u minusu i bas bi me potreba za hranom dizala....nevjerojatno. kad sam presla donju granicu svoje inace_normalne kilaze, prestao je taj nagon.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji