U 9 sam naručena. Dosao mi je maloprije nalaz kombiniranog i nije dobar.. Vidjet cu sutra sta ce reci a ako treba ici cu po jos jedno mišljenje, ne nadam se ničemu, ako bude dobro nitko sretniji od mene ali pomirila sam se ako ce se loše završiti. Samo želim biti sigurna da nije dobro pa cu znati da tako mora biti
Lemon, nalaz visokog rizika? Sto ti jos pise?
Zdravo :) 8+4tt sam. Danas me cijeli dan probada u lijevom jajniku, zabrinula sam se baš jer do sad mi se nije tako nešto desilo, jedini simptom trudnoće koji sam imala bile su bolne grudi, a evo sad su i one manje bolne. Jako sam se zabrinula, na pregled idem tek 12.05. Da li neka ima slučajno slična iskustva? Hvala :)
Mrs Besic, mene je stalno pikalo u jajnicima, pogotovo u onom na kojem je bila ovulacija. I danas me zna boliti a u drugom tromjesecju sam. Pitala sam ginekologicu i kaze da je to ok jer se sve siri i da je zuto tijelo na tom jajniku.
Zdravo :) 8+4tt sam. Danas me cijeli dan probada u lijevom jajniku, zabrinula sam se baš jer do sad mi se nije tako nešto desilo, jedini simptom trudnoće koji sam imala bile su bolne grudi, a evo sad su i one manje bolne. Jako sam se zabrinula, na pregled idem tek 12.05. Da li neka ima slučajno slična iskustva? Hvala :)
Bez brige, probadanja su normalna. A grudi isto znaju manje boljet pa opet jace. Sve je to normalno :)
Dobrodosla Mrs. Besic Joooj...grudi...nekad ni ne osjetim, ali ponekad imam osjecaj da zabole cim ih pogledam a kamoli da bi ih dotakla😳
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvala vam cure što ste me utješile, ne mogu sebi da pomognem stalno se nešto brinem( u većini slučajeva bez potrebe) ali jače je od mene. Želim vam svima sreću, da uskoro sve pa i ja držimo u naručju svoje zlatne mrvice. Laku noć
Samo da vidim jesam li uspjela napraviti ticker.
Jesi 😊
Namučila sam se,😁 .
Zato smo tu...da utjesimo jedna drugu i razgovaramo s nekime tko prolazi isto sto i mi...lijepo spavaj...😄
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji