Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    03. Svibanj 2017. 14:34

Dolores123

Eto ja dobila svoj nalaz i naravno nije dobar.Imam dosta bakterija i izgleda jaku upalu.Simptoma nemam nikakvih.E sad se tek bojim sto ce biti.

Ni ja nikakvih simptoma a opet sam dobila antibiotik. Ako ti daju antibiotik za piti ne znam kako reagiras... npr ja cim sam na antibiotiku dobijem gljivice 😤🙁 rekla sam to gin i rekla mi je da uz to uzmem u ljekarni neki vaginalni probiotik. Ja uzimam lactogyn. Imas vaginalno i oralno. Ja uzmem oralne, te su mi se pokazale super.

• Dolores123
    03. Svibanj 2017. 14:44

Da i ja dobijem gljivice.Nadam se da to neće naštetiti bebi.

Dorja91
    03. Svibanj 2017. 14:49

Samo da vidim jesam li uspjela napraviti ticker.

• sretna
    03. Svibanj 2017. 14:49

Dorja91

Jesi 😊

I_me
    03. Svibanj 2017. 14:51

Dorja91

Uspjela si! 😊
    Ako stete bebi onda vjerovatno dokt ne bi rekli da pijemo. ( bar se ja tako tjesim ) ni meni nije svejedno sto pijem troje razlicitih tableta...

Tejuska♡
    03. Svibanj 2017. 15:20

Sanjchi moze bit ok beba aktivna bla bla ali uvijek moze biti ali .. uvijek moze da se ne razvije ili nesto ne daj boze .. Nisam nikad bila negativac ali meni to nije ok pogotovo sada u ranijoj tr. mislim da svaki mj.koliko smo naruceni bi trebalo da bude uzv pregled da vidi da li sve odgovara lo tjednima da li se dijete razvija itd. 
    Neznam tog ginekologa ja sam iz VG i tamo vodim ali da sam na tvom mjestu ili bi mjenjala ili bi zahtjevala da ti svakih 4tj napravi uzv

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

03. Svibanj 2017. 15:38

a neznam ni sama sta da ti kazem. vidjet cu sta ce rec u srijedu. u principu sam do sad isla na uzv za svaku kontolu, ali sada nista. inace je ok, objasni sve sta ga pitam i zadovoljna sam...a neznamjel nam sad rano za 4d? ja jedva cekam da vidim bebaca i da saznamo jel cemo dobit malu damu ili malog fakina

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    03. Svibanj 2017. 15:46

sanjchi255

a neznam ni sama sta da ti kazem. vidjet cu sta ce rec u srijedu. u principu sam do sad isla na uzv za svaku kontolu, ali sada nista. inace je ok, objasni sve sta ga pitam i zadovoljna sam…a neznamjel nam sad rano za 4d? ja jedva cekam da vidim bebaca i da saznamo jel cemo dobit malu damu ili malog fakina

Nije ti rano u ovoj tr sam isla sa 16tt sve se prekrasno vidi u prosloj sam bila 22tt isto se lijepo vidjelo tako da u svakoj se vidi heheh 
    Svakako predivno iskustvo uzivat cete 😍😍
    Ides u Sk ili? Koliko placas?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Belle84
    03. Svibanj 2017. 15:49

Dolores, nisam uspjela skuzit, sto si dobila-nalaz briseva ili urinokultura?

03. Svibanj 2017. 16:26

Tu u Sk ima samo u poliklinici Matoc, sad imaju neku promo cijenu od 250 kn...vidjet cu pa mozda odemo u petak, dragi ce bit doma

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.