Tea sad sam u 15. tjednu, a bila sam na 4 kontrole, sad ce bit 5. iducu srijedu..nezz zasto ne radi uzv svaki put, kod Banica sam, ako znas tko je to...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sad za iducu kontrolu mi nije dao uputnicu za uzv...tek cu ic za iducu kontrolu, i to na 4d.
Jedino ako ga in sad ne napravi, al rekla mi je sestra da on napravi onaj prvi i dalje se ide u bolnicu
A neznam...sad zadnji put kad sam bila na uzv doktor je rekao da je beba vrlo aktivna, srce kuca i sve je ok, al nekako je stalno prisutan taj strah izmedu kontrola...podsvjesno znam da u bilo kojem trenutku moze nesto poc krivo. Optimist sam i ne razmisljam o tome, nego pisem svojoj bebici, vodim si dnevnik koji ce beba dobit kad bude dovoljno velik(a)...ali...
Ja sam do sada svaki put radila uzv bila sam na 3 pregleda... Taj uzv je jedino sto me smiri od negativnih misli... Izludila bi da moram cekat svako drugi pregled i ova 4tj od pregleda do pregleda mi presporo ide a kamo li da moram cekat duze... Mislim okruzena sam pozitivom ali me uvik nervoza uhvati pred pregled tako da je taj uzv ko tableta za smirenje
Hahah..Luce, bas tak nekako....kad vidis da je sve ok..euforija...😄
Netko je pitao za Utorgestane, ja sam ih koristila zbog hematoma u pocetu a koristim ih i dalje i davala sam urin s njima. Nisam primjetila da je nesto upalo u mokracu ali i da je mislim da oni ne utjecu jer se gledaju bakterije. Ako i ispadne neka abnormalnost moze se napomenuti da je bilo ostataka utrica.
Na uzv su me u pocetku narucivali svaka 3 tjedna, a sada svaka 4 s tim da mi je iduci 5 tjedana razmaka i to mi je preduugoooo. I mene uzv smiri a onda vec za par dana krece strepnja prije oduceg uzv iako je sve u redu bilo na proslom. Valjda je normalno da se tako pomalo bojimo od uzv do uzv 😅
Pokušavam napraviti sticker, al nikako. Na kraju mi se samo URL adresa vidi.stvarno sam ....
Eto ja dobila svoj nalaz i naravno nije dobar.Imam dosta bakterija i izgleda jaku upalu.Simptoma nemam nikakvih.E sad se tek bojim sto ce biti.
Sortiraj odgovore
Najstariji