ja sam jucer isla nesto vadit u gruntovni I dok sam cekala na red tako mi je slabo doslo, nalet vrucine, mislila sam da cu se srusit, dosla sam do otvorenog prozora I disala duboko, pa mi je bilo lakse. samo me strah da mi se ne dogodi takvo sto na stepenicama pa da se srusim il nedaj boze dok vozim
Jesi vadila krv? Meni je tako bilo,pa su ustanovili da mi je zeljezo katastrofa. Sad odkad pijem zeljezo sam preporodena.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja ne mogu docekat svoj pregled. Jos tjedan dana! To ce biti 5 tj od zadnjeg pregleda, predugo mi je to 😄
Ja ne mogu docekat svoj pregled. Jos tjedan dana! To ce biti 5 tj od zadnjeg pregleda, predugo mi je to 😄
Meni je pregled za 15 dana 😐
meni za 14 dana.... ne mogu docekat
Aleksandra nisam vadila krv, pijem elevit pa bi mi sve trebalo bit optimalno, to mi se jucer eto tako dogodilo, prvi put od kad sam trudna,..mozda sam samo bila zedna ili nesto, jer sam osjetila u tom trenutku da mi treba tekucina
Sretna pa jel nije malo predugo 5 tj? Mene doktor naruci svaka 3, ovo mi se cini nekako dugo..al dobro, sad mi prije kontrole nije dao uzv, tako da cu ja morat cekat jos 4-5 tjedana da vidim bebaca... 😞
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Aleksandra nisam vadila krv, pijem elevit pa bi mi sve trebalo bit optimalno, to mi se jucer eto tako dogodilo, prvi put od kad sam trudna,..mozda sam samo bila zedna ili nesto, jer sam osjetila u tom trenutku da mi treba tekucina
Sretna pa jel nije malo predugo 5 tj? Mene doktor naruci svaka 3, ovo mi se cini nekako dugo..al dobro, sad mi prije kontrole nije dao uzv, tako da cu ja morat cekat jos 4-5 tjedana da vidim bebaca… 😞
A nemora to znacit..ja sad pijem zeljezo +te ostale vitamine u kojima je i zeljezo.
Al dobro, ako ti je samo jednom se dogodilo i nisi umorna, tj imas snage,nije do zeljeza.
Ja sam mislila da je normalno da mi se manta u trudnoci dok me ginekologica nije uvjerila u suprotno.
.
.
Inace je pregled u pocetku svako 4tjedna..bar je u mene tako bilo u prvoj i sad..posli je cesce.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sretna pa jel nije malo predugo 5 tj? Mene doktor naruci svaka 3, ovo mi se cini nekako dugo..al dobro, sad mi prije kontrole nije dao uzv, tako da cu ja morat cekat jos 4-5 tjedana da vidim bebaca… 😞
Nije, moj narucuje svaka 4-5 tjedna, ako je sve u redu, s tim da ja svaki put imam i uzv pregled i to bas sve lijepo detaljno pregleda.
Meni je krivo sto ne radimo uzv svaki put..neznam zasto je to tako..i jos kad idem na uzv, ne radim to kod ginica nego idem u bolnici na uzv pa s papirom idem na kontrolu ginicu
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Moj ginic ima bas super ultrazvuk i svaki put i gleda i u 2d i 3d. Takoder kod njega idem i na ctg jer i to ima 😊 bas mi je super sto ne moram po bolnicama do samog kraja ic
Sanjchi kako to da ne radi uzv svaki puta? Koliko si sada trudna i na koliko si pregleda bila?
Ja sam se u prosloj tr na.pocetku dvoumila hocu li u Sk roditi ili u Petrovoj..Na kraju sam imala svog gin u Petrovoj pa sam tamo otisla :)) Moj muz je iz Sk a u Lekeniku gradimo kucu 😁😁😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji