Dragy, predivna slika. Bas ono kao iz casopisa! 😊
Potpisujem ovo sto je treca_sreca rekla za cicke, ako nastavis dojiti bit ce malo drugacije. 😊
Kad spominjem dojenje, ja sam u prvoj trudnoci masirala cicke oblikujuci bradavice, jer ih nisam imala, a svi su mi govorili da je to jako nezgodno za pocetak dojenja. Iako sam to radila, bradavice se nisu dovoljno formirale i stvarno sam imala problem, maleni nije mogao odmah uhvatiti bradavicu, pa bi je uhvatio krivo, pa sam imala ragade... sve je to brzo proslo, al sam se jako trudila da nastavim dojiti uz sve poteskoce. Cak nisam htjela niti kupiti adaptirano da ne bih slucajno posegnula za njim. I uspjeli smo. Nakon 2-3 tjedna prilagodbe, savrseno smo se uskladili i dojio je 14 mj! Ovime sam htjela reci da je dosta vazno pravilno oblikovati bradavice jos u trudnoci, jer to puno znaci kasnije. 😊
ja sam u prvoj trudnoci masirala cicke oblikujuci bradavice, jer ih nisam imala, a svi su mi govorili da je to jako nezgodno za pocetak dojenja. Iako sam to radila, bradavice se nisu dovoljno formirale i stvarno sam imala problem, maleni nije mogao odmah uhvatiti bradavicu
…dosta vazno pravilno oblikovati bradavice jos u trudnoci, jer to puno znaci kasnije. 😊
svakako dobar savjet za mame s ravnim "uvučenim" bradavicama. Mene to čudo srećom mimoišlo (kao da bez tog nije dovoljno teško naučit dojit.........koliko god to prirodno i lako izgledalo - ima sto faktora od bebina "hvata", tehnike cuclanja, oblika bradavice...)
Moje su pak toliko ispupčene i krute da kad sam u pushup grudnjacima da mi čak i smetaju...van trudnoće, sad ne nosim grudnjak a kamoli pushup jer mi neudobno.
žena-majka-carica:)
Jutrooo
Treca sreca za lineu je mozda znak da je ipak cura ha? 😁😁😁😁
Kako ste mi jutros? Jeste se naspavale? Odmorile?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro curke, Dargy bas lijepa fotkica! M@lena kako si to oblikovala bradavice? Meni su se malo uvecale i malo su tamnije ali nisu sad bas ogromne, mozda ce jos rasti?
Ni ja nemam lineu a ni neke ocite krugove oko bradavica pa eto mozda i to stigne tek kasnije, kako kome.
Inace sam vec dva dana ukocena, jucer je pocelo ujutro, valjda sam nezgodno spavala i od kad sam se probudila cijeli dan su me kriza boljela. Jutros manje ali jos osjecam na jednoj strani ukocenost. Ne znam sto da radim...valjda ce proci s vremenom. Pitam se samo kako sam to spavala da me sve tako boli...
Uzivajte u danasnjem danu!
Ps. Jucer smo bili na rucku i kad sam sjedila svi su primjetili kako se bebonja pomaknuo na jednu stranu, kao mala izbocina koja je onda nestala, ja nisam nista ni vidjela ni osjetila!
hehe vidit ćemo....tko zna možda te bapske priče imaju štagod istine u sebi
ja jučer odmorila i nauživala se toliko da danas za rođendan nemam šta više poželjet...osim da se ponovi jučerašnji dan <3
nadam se da i vi druge prazničite kako spada....pogotovo koje inače rade. Extra dan za odmor svima dobro dodje!
kiki pa jel osjećaš da ti je neudobno dok spavaš? koristiš banana jastuk?
Treca sreca sretan rockas! 🍾😘🎂
Nisam primjetila da mi je neato osobito neugodno ali nemam jos taj jastuk. Imam jedan diguljasti koji mi stane duzinom cijelih nogu kad ih skvrcim ali ocito mi to nije dovoljno...
Jutro cure...redovito vas citam ali ne stignem bas tipkati puno...treca sreca sretan ti rockas...
Kod mene nista zanimljivo ni novo...cice bole,mokrenje cesto i zed koju ste spominjale isto se javlja svaku vecer...i to je to... ja sutra u 16h imam taj kombinirani test i slj. Tjedan regularni pregled... nalaz urinokulture mi nije bio dobar,odnosno rekli su mi da nije napravljen dobro pa sam ga morala ponavljati tako da se nadam da ce ovaj put biti ok jer mi je iskreno tesko u 5h ujutro kad me mjehur probudi ici se prati a pritom trpiti pun mjehur...
Jutro cure!
Dragy prekrasna tu je slika
Ja se nikako krenuti slikati, al do sada nisam imala što. Tek sam jutros primjetila da mi se donji dio trbuha zaokružio. Očito je krenulo. Nije to još trudnički, više izgleda kao da sam se malo udebljala, ali osjećam po hlačama da su mi uže. Samo neka raste i zaokružuje se
Treća sreća, sretan ti rođendan i lijepo se provedi i počasti
Ja svaku noć sanjam lude i napete snove. Prije sam možda jednom mjesečno sanjala, a sad više puta u noći. Jel to normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji