Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    29. Travanj 2017. 12:42

Što se tiče žeđi ja sam to spomenula doktorici pa mi je rekla da moram cesce kontrolirat secer jer je to prvi znak da je povisen. Meni je 5.2 bio sad nataste, znaci malo mi je povisen. Nije me stavila na dijetu nego je rekla da cekam ogtt pa cemo vidjeti...

treca_sreca
    29. Travanj 2017. 15:15

M@lena

Nemojte se cuditi ako kroz 5 mj tt dobijete vise kg nego inace. Meni se to dogodilo u prvoj t. To je mjesec kad beba "ozivi", pocinju udarci i jednostavno trazi vise! 😊
    Sophie, sretno na pregledu! 😊

Ja sam tokom zadnjeg mjeseca (tj i manje...3ipol tjedna) dobila 4kg,
    mjesec prije 3kg,
    mjesec prije 1..
    znači kontam sad sljedeći da ću dobit 5

a ovo za šećer je dobar hint....mada, mene su isto panično slali na provjere šećera i prve dvije trudnoće (baš zbog toga što se brzo debljam u trudnoći, inače nikako) ali uvijek uredan savršeno. Jučer sam baš pitala doktora kad ćemo (ogtt) pa je rekao ne još..

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    29. Travanj 2017. 15:48

Ogtt se radi oko 24tt ne prije jer od 24tt pocinje rasti
    . Sto se tice kg jos uvijek sam u + 0,5kg a ni u prosloj nisam dobila puno kg .. Meni je rekla da ce mi dati iduci puta kad se vidimo za raditi Ogtt ali ja cu ici privatno ne pada mi na pamet na onaj Vuk Vrhovac ic cekat satima sa puno ljudi samo mi bude muka.. 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Belle84
    29. Travanj 2017. 16:11

Tea, koliko si dobila kg u prvoj?

Tejuska♡
    29. Travanj 2017. 16:28

7kg

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

violeta1
    29. Travanj 2017. 17:46

I ja puno pijem i stalno sam zedna, i stalno na wc moram hehe... a uopce ne jedem puno, nekad manje nekad vise. Gledam da veceram do ccc 18h i kasnije ak uzmem vocku ili nesta. Ali kile samo idu gore. Od prosle kontrole, prije 3t, dobila sam 1, 3kg. Ak dobijem jos malo do cetvrtka kad nam je kontrola doktor ce opet vikati 🤔 Njemu je mjesecno kila, kila i pol maksimalno  

I_me
    29. Travanj 2017. 17:59

Ja dobila do sada 5 kg. Tj. Od pocetka trudnoce
    .. ja mislim da je to ok.. i zedna sam stalno. Jako puno vode pijem. ( a i inace tako) slatko slabo jedem i nisam primjetila da se prezderavam od kada sam trudna nego zaista normalno jedem. 
    Dobila sam sugmentin antibiotik. 1 tableta svakih 12h, 7 dana. I lactogyn oralne, da ne dobijem gljivice jos.

luce <3
    29. Travanj 2017. 19:11

Ja sam za sada dobila malo manje od 2kg, a usla sam u trudnocu s malo vise kila pa mi se ne preporuca sa dobijem puno...

Belle84
    29. Travanj 2017. 20:25

Evo u NKD ima banana jastuk, 119kn, ako nekome treba.

treca_sreca
    29. Travanj 2017. 20:57

e taj sam ja kupila.....nije punjen kuglicama, ali nije ni onim najjadnijim punjenjem kao jeftiniji tipa kauflandov i to. Srednja klasa i meni je skroz okej...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.