Hvala 😊 doma imam deckica od 3 godine. Uvijek sam htjela da mi orvo dijete bude decko, a drugo cura, vidjet cemo dal ce mi se ostvarit da sada dobijem curicu 😊
Paaaaa, sretno ti bilo! I ja sam nekoć uvijek htjela da mi prvo dijete bude dečko, ali kako sam otkrila da sam trudna mi to više nije ni bitno. Najbitnije je da je zdravo!
Dragi misli da je curica. Vidjet ćemo što će nam reći na pregledu!
Večer svima! Čitam vas i pratim već neko vrijeme..prije svega zbog raznih savjeta i iskustava. Prva mi je trudnoća pa sam jos uvijek sva na iglama. U 13 tjednu sam, tek sad smo rekli obitelji iako ni sami nismo jos svjesni. Lp
Nove cure dobrodosle! 😊 bit ce nam lijepo piskarati zajedno u iscekivanju!
Treca_sreca, sretan rodjendan! Zelim ti ih jos puno ovako lijepih poput danasnjeg dana! Bas gledam slike i mislim si, kazes da si dobila 8 kg, a jos si mrsava, kako si izgledala bez tih 8 kg?! Nisam te bas ozbiljno shvatila kad si rekla kost i koza, bez mesa, a kamoli sala. 😊 uzivaj u hrani jer jos koji kg i bit ces pravi trudnicki model! 😊 Prijavi se negdje na snimanje trudnickih modnih kolekcija. 😉
Ja sam do sad dobila 3 kg. Usla sam u trudnocu s 58 kg, sad sam na 61. To mi je ok i zasad sam zadovoljna sa svime. 👌
Tea, jel se sjecas na kojoj nam je stranici popis? Imamo novih cura za dodati na listu! Weeee 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji