Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Svibanj 2017. 20:12

Dobro nam došla!!! 
    Imaš curicu ili dečkića kod kuće ? 

barbs
    01. Svibanj 2017. 20:12

violeta1

E daaa mi imamo pregled 4.5. 😊😊😊

Super  Još 3 dana 

• sretna
    01. Svibanj 2017. 20:28

Hvala 😊 doma imam deckica od 3 godine. Uvijek sam htjela da mi orvo dijete bude decko, a drugo cura, vidjet cemo dal ce mi se ostvarit da sada dobijem curicu 😊

barbs
    01. Svibanj 2017. 20:33

Paaaaa, sretno ti bilo!  I ja sam nekoć uvijek htjela da mi prvo dijete bude dečko, ali kako sam otkrila da sam trudna mi to više nije ni bitno. Najbitnije je da je zdravo!  Dragi misli da je curica. Vidjet ćemo što će nam reći na pregledu! 

• Lorelai
    01. Svibanj 2017. 20:36

Večer svima! Čitam vas i pratim već neko vrijeme..prije svega zbog raznih savjeta i iskustava. Prva mi je trudnoća pa sam jos uvijek sva na iglama. U 13 tjednu sam, tek sad smo rekli obitelji iako ni sami nismo jos svjesni. Lp

Belle84
    01. Svibanj 2017. 20:40

Lorelei,dobro nam dosla 👏😉

• Lorelai
    01. Svibanj 2017. 20:43

Hvala 😊

• M@lena
    01. Svibanj 2017. 20:44

Nove cure dobrodosle! 😊 bit ce nam lijepo piskarati zajedno u iscekivanju!
    Treca_sreca, sretan rodjendan! Zelim ti ih jos puno ovako lijepih poput danasnjeg dana! Bas gledam slike i mislim si, kazes da si dobila 8 kg, a jos si mrsava, kako si izgledala bez tih 8 kg?! Nisam te bas ozbiljno shvatila kad si rekla kost i koza, bez mesa, a kamoli sala. 😊 uzivaj u hrani jer jos koji kg i bit ces pravi trudnicki model! 😊 Prijavi se negdje na snimanje trudnickih modnih kolekcija. 😉
    Ja sam do sad dobila 3 kg. Usla sam u trudnocu s 58 kg, sad sam na 61. To mi je ok i zasad sam zadovoljna sa svime. 👌

• M@lena
    01. Svibanj 2017. 20:48

Tea, jel se sjecas na kojoj nam je stranici popis? Imamo novih cura za dodati na listu! Weeee 😄

• Lorelai
    01. Svibanj 2017. 20:56

Divim se visestrukim mamama s tako dobrom linijom! Svaka cast! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.