Treća sreća, sretan ti rođendan i lijepo se provedi i počasti
Haha da znas da sam se posteno pocastila baby robicom. To mi je sad naj. Hvala na zeljama..
Kiki a da probas banana jastuk ipak? Mene je kicma boljela par dana gadno a otkad s njim spavam mijenjam xy polozaja spletem se s njin sva dok ne uhavtim neki dobar....i evo sve pet. Mada kad god se pohvalim da nemam problema ko da se ureknem. Kuc kuc
Giovi kako su skuzili da ne valja? Ja sam samo 2 dana zaredom morala nosit i poludila sam...iza 4am pa do 7 jedva izdrzala...
žena-majka-carica:)
Treca sreca sretan rodendan 😊😊
Suncokretica normalno je sanjati lude snove i ja sam danima sanjala pa se smirilo sada ponekad imam ne cesto.
Uzivajte u danasnjem danu, ja idem na rostilj s ekipom, a muz putuje iz njemacke doma, bili svirat 😊
Osjecam se dobro, cim je lijepo vrijeme odmah sam i ja bolje.
Jucer sam se dopisivala s prijateljicom koja je rodila u petak. Kaze isla je na kontrolu i pokazali su se trudovi, ostavili ju i odmah na porod, dokt ju sama otvarala 4 prsta i mucili su ju da rodi, nije islo i plodna voda postala zelena i hitan carski je imala. Beba je stalno s njom, ona place i sve ju boli a sestre su grozne. Sinoc je dosla neka dobra pa je odnela bebu da se odmori. Mora biti 7 dana tamo.Kaze kolika si faca tako se i odnose prema tebi u bolnici. Bas sam se zgrozila. I malo me hvata panika jer sam mislila rodit u toj bolnici. Iako sam tamo isla 2 puta na operaciju i imam divnih iskustava ali nisam nikad na tom odjelu lezala. Zalosno sta sve sestre rade.
Treca sreca sretan ti rodendan!! Da ti se ispuni sve sta zelis 😘😍❤🎂🎁🎈🎉🎊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Violeta zao mi ke za prijateljicu..Nazalost nemaju svi lijepa iskustva 😯😯
Nadam se ipak da ce tebi ostati u dobrom sjecanju ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
da, svakakvih iskustava. Nekad je bolje ne slušati, panika čovjeka uhvati...barem mi iz gradova gdje ima samo jedno rodilište pa ne možemo ni birati. Tko je u ZG pa ima više bolnica na izbor, onda je eto korisno čuti gdje je osoblje bolje jer oni ti u biti najviše utječu na to kako ćeš se osjećat i koliko će ti biti teško (ili ne) tih prvih dana nakon poroda, a to su najosjetljiviji ženini trenuci u životu i nitko nam ih ne bi smio još otežavati svojim nehumanim pristupom. Nažalost, dosta dr i sestara radi "na traku" i nema osjećaja, ali srećom ima i divnih....e sad je lutrija - na koga nabasaš...
Treca sreca nalaz je bio: 100 000 bakterija i pozitivni leukociti. Po njima je to kontaminiran nalaz pa sam morala nositi ponovno...gdje sam zeznula ne znam,jedino sto mi pada napamet je sto sam uzorak napravila oko 6h ujutro i nisam ga stavila na hladno do predaje oko 9h. Iako je to bilo prosli tjedan kada su temperature bile nize opet mozda sam se tu zeznula. .
zanimljiva fotka, da….inače se voliš igrati efektima / obradom ili te eto sad puklo?
Ja inače obožavam fotografiju, i dok su klinci bili bebe koristila sam to dosta (doduše tek sam pred 3god nabavila solidan fotić, prije si ga nisam mogla priuštit, ali slikavala sam s onim što sam imala - svejedno lijepe fotke) i imamo divne uspomene….al sad kad su veći (ima več neko vrijeme) ne vole se fotkati, neprirodni su pred objektivom i onda sam odustala, ne volim forsirat. Jedva čekam trećeg modelaono dok su mali i ne znaju reć "Ne" objektivu
cicke - nek uživa dragi u njima dok su samo njegove
kad krene dojenje, počmu ih i oni malo drugačije doživljavat - više kao hranu za bebu a manje kao seksualni atribut…
Ima nekih dvije godine da sam se pocela zanimati za obradu i fotografiranje, no trenutno mi je na raspolaganju samo mobitel s dobrom kamerom ali zato ima more dobrih app za obradu pa se snalazim. Planiram kupiti i dobar fotic dok beba dodje pa ju mogu fotkati dok se jos bude dala
Ali dosta cesto mi ekipa zna slati fotografije ili traziti da ih fotografiram pa salju na obradu za neke specijalne prilike ako zele da to izgleda umjetnicki i profi. A ja uzivam u tome
Za sada, od trudnoce, imam tu svoju sliku i sliku s testovima 😁 A uskoro kako trbuh bude sve veci bit ce ih jos pa trenutno trazim inspiracije
Napravila sam instagram kanal baby_in_my_life pa cu ih tu objavljivati...tko je zainteresiran slobodno neka me zaprati i ukrade inspiraciju za svoje fotke
Da, svakako si nabavi onda dobar fotic ako imas priliku jelte. To razdoblje je nepovratno i tko voli fotografiju zna da te slike zlata vrijede...
Meni je recimo stil marine vojnovic (na fejsu je "marina loves photography" ) predivan...zena ima oko za svjetlo i ne radi znanstvenu fantastiku ali lijepo doradi fotke taman da izvuce maksimum iz njih. Jaooo divne uspomene uradi svojo djeci
Sretan rođendan, Treca_sreca!
Lijepe slikice, Dragy!
Ja se u 18. tjednu nisam slikala, ali sad je ionako prekasno! Sad ću u 19.
Tea, jučer sam baš čitala o linei negri! Vidjet ćemo na uvzu ako je imala pravo!
Malena, daaaa, brojimo još sitnooo! Svaki dan imamo goste i nešto za planirati, ali još malo i kraaaj!
UGODAN VAM OSTATAK DANA, MAMICE!
Sortiraj odgovore
Najstariji