Dobim cca 20kg (evo zasad sam +8) ...ali odu kako su i dosli.Volila bih ja da ostanu, pogotovo na strateskim mjestima ali nece pa nece
žena-majka-carica:)
Treca_steca prezgodna si trudnica i bas to sto kazes u svakoj sljedecoj trudnoci ti je trbuscic dosta veci za isto razdoblje. Prekrasno ❤
Evo da se i ja javim na ovaj neradni dan 😄
Dosli su mi prijatelji iz os, pa sam po cijele dane negdje. Ni minutu odmora. Sad se svi najeli i kunjamo pred televizorom 😂
Treca sreca sretan rodjendan!
Cure uzivajte 😘
Treca sreca nema mi druge, morat cu probat s bananom. Ali evo danas je sve ok ne boli me vise jeej 😊
Treca sreca lijepa si trudnica. Mrsava pa tama dobro dobivas 😊 Ja sam usla u trudnocu s neki 5 kg viska i do sada sam dobila 4 kg. Ponekad jedem vise slatkog pa par dana pazim i tako. Ne zelim pretjerat jer iskreno nemam neke zelje i zeljice, jedino sam primjetila da vise salate jedem sto je i dobro.
Pa jel nije tada vec uzv preko trbuha?
Mi se spremamo u 20. tj na 4d pa cemo vjerojatno tada saznati...nadam se😅
TAda ce i novopeceni tata prvi put vidjet i cut nase cudo...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I hvala na savjetu za tablete...meni pomogne mineralna, ako je slabija zgaravica..kazu da i donat mg pomaze..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, baš se vidi razlika između svake trudnoće, ali svaka čast na liniji!
Sanchy, dobro došla! Ja još uvijek ne znam spol. U 16.tjednu sam bila i rekli su da je previše rano da bi mi rekli, u 17. sam išla radi bolova, pa se nisam ni sjetila pitati spol. Samo me zanimalo da budem sigurna da je sve u redu. Čekam slijedeći pregled. 12.5. imam sigurno 3D pregled u bolnici, pa će mi sigurno znati reći spol. Tada će biti 20tj+3 dana.
Pozdrav cure, evo i mene! Danas 15+1, druga trudnoca. Termin 22.10, a sljedeci pregled 10.05 :)
Sortiraj odgovore
Najstariji