Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragy
    30. Travanj 2017. 12:53

I ja mislim da je velik ali eto vidjet cemo sto ce doktor reci. Nisam unazad 10ak godina vadila secer tako da ne znam je li mi i inace takav...no vidjet cemo sto ce biti. 

Tejuska♡
    30. Travanj 2017. 13:00

Cure pojavila mi se Linea negra ali vjerovali ili ne samo na vagini😅😅
    Otusirala se i vidim je dole reko kaj sam tak prljava 😂😂 i ono nece se maknut reko mora da je to to 😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Dragy
    30. Travanj 2017. 14:28

Tea2803

Cure pojavila mi se Linea negra ali vjerovali ili ne samo na vagini😅😅
    Otusirala se i vidim je dole reko kaj sam tak prljava 😂😂 i ono nece se maknut reko mora da je to to 😂😂😂

Hahahaha pa moguce. Inace se i javlja tek kasnije u trudnoci. Moja je sve tamnija, a sto ti kazes i kod mene je dolje malo vise tamna, cak sam i ja pomislila neki dan da je prljavo nesto 

Belle84
    30. Travanj 2017. 17:45

Dragy, bitan je ogtt koji ces radit iza 24.tjedna... Meni je ginekologica ovako rekla: Secer na taste u pocetku trudnoce je samo screening za to ima li trudnica  'obicni' dijabetes otprije ili ne. Dakle, ref.vrijednosti su 4.4- 6.4, sve u tim granicama nije dijabetes. Bit ce bitan ogtt koji ce pokazati jesi li razvila trudnicki dijabetes jer u tom se razdoblju (kad se radi ogtt) taj dijabetes i pojavljuje. Kaze mi ginekologica da su na vuk vrhovcu cak poceli dizati u zadnjih par mjeseci granicu na 5.6 jer su i sami skuzili da je 5.1 prenisko pa  zdrave zene proglasavaju dijabeticarkama.  Ako se ogtt pokaze los onda ce te slati na dijetu. Tako je meni rekla. Ja sam imala u 12.tjednu 5.2 i meni je rekla da joj je najbitnije da nemam dijabetes otprije a ogtt cemo radit kasnije i ako bude povisen da ce mi dati dijetu. Zasad ne moram nista.

Belle84
    30. Travanj 2017. 17:46

P.s. Moja sestra je imala nataste 5.3 na pocetku trudnoce u 11.tjednu a kad je radila ogtt sve je bilo ok, vrijednosti su bile unutar dozvoljenog.

barbs
    30. Travanj 2017. 19:15

Tea, i meni je jučer bilo tako! Baš sam ostala u šoku!!!!  Mislim na lineu negru!  Ako se može znati šta ona ukazuje?! 

barbs
    30. Travanj 2017. 19:15

P.S. od pupka prema dolje 

Tejuska♡
    30. Travanj 2017. 19:59

Linea negra je zapravo uvijek tu kod svake zene ali se javlja samo u trudnoci (ne kod svakoga)
    Za vrijeme trudnoce tijelo proizvodi puno estrogena sto utjece i na veliku proizvodnju melanina a melanin je pigment koji utjece na tamnjenje koze.
    Imaju nagadanja i o spolu ... Naravno isto samo price..
    Ako se linija proteže od stidne kosti i završava na pupku – nosite djevojčicu, odnosno ako se nastavlja sve do početka rebara nosite – dječaka. Dok drugi mit predviđanja spola kaže; “samo trudnice koje nose dječaka imaju Lineu negru“. 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    30. Travanj 2017. 20:02

Belle sto se tice secera i pretjerivanja tu se slazem .. Ali da me nisu upozorili u prosloj tr kada je bio 5.2 moj djecak bi se rodio puno preveliki .. Radi secera sam ga i rodila poveceg ali 3 tjedna prije termina.. Da je bio u terminu bio bi jako veliki.. Po meni nisu to samo price,radi dobrobiti dijeteta po meni je ipak bolje malo pripaziti na prehranu

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• M@lena
    30. Travanj 2017. 20:30

Belle84

Ja stvarno ne znam sta cu, imam zatvor dva dana i napuhnuta sam i sve sam probala da potaknem probavu al ne ide. 😔 U pocetku trudnoce nisam imala takvih problema, stovise, stolicu sam imala svaki dan normalno, nekad i dvaput. Otkad sam zagazila u drugo tromjesecje bas me to muci

Belle, imala sam slican problem, samo sam ja isla svako 4.dan na wc. Problem sam rijesila tako sto vec 4 dana ujutro nataste pijem mlaku vodu s iscjedjenim limunom nataste, pa iza toga pomijesam domaci kefir s indijskim trputcem (psyllium ljuskice) i to popijem i iza toga dvije case vode. Nije da me potjera na wc odmah, nego mi regulira probavu. Otkad tako radim, idem na wc svaki dan prijepodne. Malo iza toga ide kava+ uobicajen dorucak. Pokusaj, ne moze ti stetiti jer je prirodno, a moze ti pomoci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.