Violeta, žao mi je radi tvoje prijateljice. Nažalost, ima jakooooo loših iskustva iz bolnice diljem Hrvatske. Prestrašno. Kod nas u Puli samo jedan par sestri su drage i dobre, ove ostale su katastrofa.
Pogledala sam malo listu pregleda i termina. Nitko nema pregled do petka, pa Dragy i Maca, čekamo vaš izvještaj.
Ja sutra idem sestri odnijeti nalaze urina, pa ćemo vidjeti što kažu i kad će me naručiti za pregled. Jedva čekam 12.5. kad budemo išli na 3D pregled i još moramo dogovoriti 4D.
hej cure...evo I ja se javljam...mi smo sada u 15. tjednu...termin nam je 24.10. Za sada je sve ok...osim grceva...I zgaravice.. Ali I to ce proci..sretan rodendan Treca sreca
Kad ste saznale sto nosite, curu ili decka?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
sanjchi dobro nam došla!
meni su s 15tj prvi put rekli....a do 20.tj T se iskristalizira (ako je uzv aparat ok.....osim ako se beba baš ne okrene nekako nezgodno u tom trenu da dr sa sondom ne može oddole ju pogledat)
za žgaravicu - mene u preth trudnoći pošteno uhvatila, Rennie tablete za cuclanje (smiju trudnice) iz ljekarne su me spašavale..
žena-majka-carica:)
Sanjchi, meni je u 13. tjednu rekla da joj se cini 90 % da je decko. I onda je Harmony test to potvrdio za 5 dana...
Ja se u 18. tjednu nisam slikala, ali sad je ionako prekasno!Sad ću u 19.
Ti si sad u pripremamam vjenčanja, dobro da se stigneš sjetit da si trudna
a ja nemam niš drugo pametno za brigat, pa opet smetnem s uma....eno svako 4tj imam "poštenu" sliku
dok sam u preth T vjerno slikavala svaki tjedan, pa i češće.
evo nas s 19tj+2dana.....usporedo s prethodne dvije trudnoće iz istog perioda
žena-majka-carica:)
Treca sreca imas super liniju, sigurno ne dobijes puno kg u trudnoci?
Sortiraj odgovore
Najstariji