Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    29. Travanj 2017. 21:30

Ja stvarno ne znam sta cu, imam zatvor dva dana i napuhnuta sam i sve sam probala da potaknem probavu al ne ide. 😔 U pocetku trudnoce nisam imala takvih problema, stovise, stolicu sam imala svaki dan normalno, nekad i dvaput. Otkad sam zagazila u drugo tromjesecje bas me to muci

violeta1
    29. Travanj 2017. 22:38

Belle84

Ja stvarno ne znam sta cu, imam zatvor dva dana i napuhnuta sam i sve sam probala da potaknem probavu al ne ide. 😔 U pocetku trudnoce nisam imala takvih problema, stovise, stolicu sam imala svaki dan normalno, nekad i dvaput. Otkad sam zagazila u drugo tromjesecje bas me to muci

Mozda je do necega sto pijete. Skuzila san kad uzimam vitamine u obliku tableta da ne mogu na wc pa ne uzimam svaki dan. Svaki drugi. Mozda jogurta ili mlijeka pa potakne 

Suncokretica
    30. Travanj 2017. 09:08

Dobro jutro/dan, kako kome 
    Kile- zasad sam još uvijek na otprilike istoj kilaži kao i prije trudnoće, čak sam 1 kilu skinula. Imala mučnine često, a sad se smirilo ali me žgaravica nekad muči. Jedem uglavnom pomalo i laganiju hranu, slatko inače nisam jela puno, a sad mi rijetko paše. Ja zasad zadovoljna s obzirom da većinom ležim, nadam se da će kasnije pomalo rasti i bez velikih skokova 
    Žeđ- čitala sam i ja da je znak povišenog šećera, al nikad nisam imala problema sa šećerom i krvnom slikom. Čak sam radila OGTT test prije trudnoće i bio je ok. A stvarno ne jedem slatko, jedino volim voće pojesti i to jednu ili dvije voćke dnevno. E sad možda je trudnoća nešto promijenila... Preko dana je ok, navečer mi se to javlja, ali sam skužila da otvaram usta pa moguće da se posuše hehe. Imam za tjedan i pol pregled pa ćemo vidjeti šta će ona trakica pokazati. Rekla je da će me poslati i na neke krvne pretrage pa ćemo znati više. Čitala sam da puno žena ima tu žeđ, a šećer je uredan. Možda jednostavno beba traži...
    Belle84, meni magnezij pomaže. I obavezno puno probiotika i više mekše i kuhane hrane, juhice, variva, puno povrća... A kad baš ne ide, suhe šljive su zakon. Imaš u dm-u čak za kupiti sok od suhih šljiva pa ga popiješ natašte i preko dana. Meni je presladak pa ga malo razrjedim s vodom... 

Suncokretica
    30. Travanj 2017. 09:12

Muž mi jučer kupio jastuk i presretna sam 
    Čekam da se opere navlaka pa ću ga početi koristiti. Uzeo u bubamari i dosta je velik, na slici mi se činio manji. Na prvu izgleda kvalitetan al vidjet ćemo s vremenom. Nadam se da će dugo potrajati... A i dizajn mu je fora, po mom guštu

barbs
    30. Travanj 2017. 09:27

Suncokretica, baš je lijep jastuk! 

barbs
    30. Travanj 2017. 09:29

Dobro jutro, mamice! Nadam se da ste dobro! Kod nas u Puli suuuuunceeee pići. Baš je vrijeme za oprati robu.  Kod nas je dosta kaotično ovih dana. Riješavamo sitnice koje nam fale za pir, gosti nam svaki dan dolaze.... Danas moramo čak i u restoran dogovarati se za detalje.  Nije nam dosadno.
    Nadam se da vi uživate i odmarate! 

treca_sreca
    30. Travanj 2017. 09:47

barbs, u vas je final countdown veselo!
    Kod nas isto sunce napokon, i ručat ćemo vani pa ne moram kuhat tako da (ako dica ne zakuvaju nešto) bi trebao bit predivan dan, baš za odmorit

žena-majka-carica:)

barbs
    30. Travanj 2017. 10:01

Treca sreca, da, kod nas je baš jedno veliko odbrojavanje  
    Nadam se da djeca neće ništa zakuhati, pa da možete na miru svi uživati! 

Dragy
    30. Travanj 2017. 11:39

Pozdrav cure, kako ste danas?
    Vidim pisete o svemu pa da i ja prokomentiram.
    Žeđ - ima dana kada sam zedna, ima dana kada ne pomislim na vodu. Inace imam problem sa vodom i tekucinom opcenitno, dok ne dehidriram ne sjetim se popiti nesto. Tako da mi sada ova žeđ ponekada stvarno dobro dodje, a i gledam da je uvijek oko mene voda pa da iz dosade pijem. Buduci da pijem vitamine i folnu, iskoristim tada priliku bar 3dcl da popijem pa onda kasnije ako popijem jos super, ako ne...bar sam to popila.
    Šećer - Kada sam vadila nalaze u utorak nakon Uskrsa, secer mi je bio 5,7. To nije nista puno ali ne znam kako je za trudnice. To ce mi jos doktor objasniti je li to visok ili nije. No s obzirom na svakojaku blagdansku hranu i ne bio toliki hahah
    Jastuk - narucila sam iz Austrije onaj veliki sto me cijelu okruzi. Buduci tata je inace hioeraktivan pa u snu ima naglih pokreta rukama i nogama sto me plasi od prvoga dana trudnoce. Jos od kada sam saznala za trudnocu, spavam na iglama. Tako da ce nas taj jastuk spasiti. 

Jedna zanimljivost vezano za spavanje...
    Prije nekoliko dana, spavamo mi uredno, sve divno i krasno. Sanjam ja da mene netko napada i u tom trenu muz mene trzne svojom nogom lagano, valjda zivci proradili pa je samo mrdnuo svojom nogom od moju...a ja u tom trenu sanjam da se branim od tog napadaca i da ga pokusavam osamarit...kad sam ja muza slozila samarom po glavi...istog trena smo se obodvoje probudili, skocili i gledamo se...nista nam nije jasno. Uplaseno gledamo jedno u drugo i ne mozemo shvatiti sta se desilo. Par sekundi kasnije samo se vratili spavati bez rijeci hahahah 

Tejuska♡
    30. Travanj 2017. 12:07

Dragy ako ti je toliki secer bio nataste ujutro to je poprilicno visoki u trudnice .. Moj je na granicj 5.1 pa sam na dijeti ...
    Zatvor imala sam  a pocetku sada nemam Mg puuno pomaze,Donat Mg,sljive u bilo kakvom obliku,sjemnke i kruhu kojeg jedem i tako .. Ako bas bide zacep da niiista ne pomaze jedino kamilica sa malo vise secera i odjednom casu nataste popit i odma si na wc u 5min 😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.