Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dorja91
    29. Travanj 2017. 08:26

Belle84

Curke, gdje se moze povoljno kupiti banana jastuk/za spavanje, dojenje?

Kupila u Bubamara. 159 kn na akciji, odlican, punjen kuglicama. U Kauflanda je bio duplo jeftiniji ali isto tako i losiji.

treca_sreca
    29. Travanj 2017. 08:29

Sophie

Privatnik je, subotom mu špica samo takva 😊

ah, to je onda kao moj ortodont koji (valjda jedini u gradu) radi do 21h (pa i kasnije produži po potrebi, tad mu čekaona najpunija....ja u šoku bila kad sam jednom došla naručena u 20:45 a ono ljudi ko na rivi u podne)
    sve za lovu! takva su vremena došla...

banana jastuk - netko je rekao čak 60kn da je bilo u kauflandu ali mislim da je to bila akcija taj tjedan
    Ja sam u NKD kupila svog za 100kn jer sam imala bon 20% off na cijeli račun....a sigurna sam da ima i povoljnije! (ali meni je bio simpa dezen i unisex je pa eto nisam htjela više tražit)

žena-majka-carica:)

Belle84
    29. Travanj 2017. 08:52

Super, hvala Dorja i Treca sreca na savjetima... morat cu uskoro po to jer mi je omiljena poza u spavanju na trbuhu (zapravo drukcije ne mogu ni zaspati)...a sad ce to biti sve teze i teze 😂

Suncokretica
    29. Travanj 2017. 10:02

Treća sreća, bitno da je sve ok s tobom i bebom, sad malo odmora kako je rekao doktor i s nestrpljenjem čekati idući uzv. S obzirom da već imaš 2 dečka, ja ti držim fige da je ovaj put cura 

Belle84, ja šaljem danas muža u potragu za jastukom, ne mogu više ležati bez toga a moram mirovati zbog hematoma. Tražim neki bolji da mi posluži za svakodnevno ležanje a i za dojenje kasnije. U bubamari bi trebao naći, to nam je blizu pa nek ide vidjet kak to izgleda uživo. Srećom pa sve te trgovine imaju online ponudu pa mogu vidjet što se nudi i reći mu što da kupi . Javi ako nađeš negdje nešto kvalitetno a povoljno...

Ja sam stalno žedna, jel se to još kome događa? 
    Mislim stvarno pijem dosta vode i limunade, malo čaja ponekad. Preko dana dana mi je čak ok, al po noći su mi usta tako suha i popijem bočicu vode bez koje više ne mogu. Prije sam bez problema prespavala noć i nikad nisam imala potrebu piti po noći, a isto sam pila dosta tekućine, samo me sada traži još više. A ne jedem slanu hranu. Da ne skuplja to beba za plodnu vodu? 

treca_sreca
    29. Travanj 2017. 10:04

Uuuu mozes zaboravit tu pozu jos barem godinu dana. Prvo ne smijemo gnjecit stomak a onda sise zbog zastoja mlijeka i upala...a inace i meni je prije djece stomak bio omiljena i jedina poza u kojoj sam spavala..

treca_sreca
    29. Travanj 2017. 10:09

Suncokretice i meni zadnjih xy dana suha usta bolesno. Po noci se xy puta budim da gucnem vode sto drzim kraj kreveta a inace za to nemam potrebu. Bas mi nije jasno...jer inace opcenito pijuckam stalno zbog disnih puteva i nikad mi nisu usta suha. Ta tvoja teorija je smjesna ali nesto s bebom ima veze..

Lemon
    29. Travanj 2017. 10:13

Ja vec par noci nakon odlaska na wc ne mogu zaspati, i onda tako dva sata lezim budna ili citam, ujutro budem koma 
    U utorak idem na kombinirani i jedva cekam taj pregled 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Tejuska♡
    29. Travanj 2017. 10:28

Ja hvala bogu zaista najvise mrzim spavat na trbuhu haha 😁😁
    Sto se tice pijenje po noci popijem 0,5l vode .. svaku noc .. A po danu oko 1-2 litre
    Volim vodu oduvijek 😀😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Dorja91
    29. Travanj 2017. 12:14

Belle84

Super, hvala Dorja i Treca sreca na savjetima… morat cu uskoro po to jer mi je omiljena poza u spavanju na trbuhu (zapravo drukcije ne mogu ni zaspati)…a sad ce to biti sve teze i teze 😂

Spasava me taj jastuk. Pogledaj na netu bubamare. Utorkom imas i 10% popusta. Sluziti Ce ti duze vrijeme pa nemoj uzimati lose za malene novce.

• M@lena
    29. Travanj 2017. 12:40

Eeeej curke, evo i mene...
    Treca_sreca, hahhahha mozda je ipak curka?!!!!
    Joj zelim ti to! Al opet na prvo mj zdravlje,  tvoje i bebino! Bitno da je sve u redu! Bas lijepe vijesti!
    Jastuk-jooj i ja zelim taj jastuk, vec mi je postalo nezgodno. Volim polozaj na boku, al kad si stalno u tom polozaju, bilo lijevo ili desno, pocne ici na zivce, pa stavim obicni jastuk kao potporu.
    Voda-vec do sad sam popila oko 2 l tekucine i usta mi opet suha. Sad bebe intenzivno rastu, pa ocito trebaju vise i hrane i vode! 😊Nemojte se cuditi ako kroz 5 mj tt dobijete vise kg nego inace. Meni se to dogodilo u prvoj t. To je mjesec kad beba "ozivi", pocinju udarci i jednostavno trazi vise! 😊
    Sophie, sretno na pregledu! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.