Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Travanj 2017. 21:00

P.S. JA sam govorila o predosjećaju!  Jedna prijateljica je imala predosjećaj i na kraju je bilo točno dok je druga rekla da će biti curica i na kraju dečkić. Za drugog je rekla da će vjerojatno dečkić biti! 

barbs
    28. Travanj 2017. 21:02

Belle, preko njihove stranice! 
    I_Me, dobro da si otkrila. Meni se po nalazu čini kao da je sve ok, a ja išla s dragim kod ginekologice kad sam eto pogriješila smijenu!  Ne znam što me spopalo da radi popodne!  Idem u utorak da mi to provjere.

barbs
    28. Travanj 2017. 21:05

Uh dok ja pohvatam što ste sve pisale! 
    Ja sam dobila Hippov paketić, od dma odmah na kasi kad sam se učlanila i rasonicu bebimila  Ostalo nisam ni zatražila. Moram zatražiti Pampersice još. 
    Gdje se još ti poklončići mogu zatražiti? 

babylove28
    28. Travanj 2017. 21:18

Treca_sreca awwwww kakvo iznenadenje

Sophie
    28. Travanj 2017. 21:27

Veeečer😊
    Čitala sam vas u zadnje vrijeme al nikako se javit. Zadnjih tjedan sam bila prehlađene za poludit, al me eto popušta polako. Bila sam radila kks i sve oko urina i sve mi je super osim leukocita i sl al to zbog prehlade.Baš sam se bojala jer se godinama borim sa E.coli. 
    Jos sam radila crp, šećer i tsh i to mi isto sve dobro.
    Sve sam to poobavljala jer sam sutra ranom zorom na novom pregledu nakon tri tjedna. Veselim se i brinem istovremeno. 
    Treca sreca, sretno za dalje! Super za curku 💝
    Uživajte sve u duuugom vikendu 😀

treca_sreca
    28. Travanj 2017. 21:43

pregled subotom?  (moj privatnik, pa opet ne radi vikendom)
    Sretno na pregledu svakako

žena-majka-carica:)

I_me
    29. Travanj 2017. 00:23

Ne znam tko me pitao koja bakterija... nemam pojma... samo me nazvala i rekla da me antibiotik ceka u ljekarni i da se ne uzrujavam jer nije nista strasno. Nisam stigla u ljekarnu, moram sutra ujutro otici. Ne znam ni koji je antibiotik. Sve javim ujutro. 
    Treca sreca curica??? Ajme 😍 divno!!! 😊☺
    Mene bas zanima sta ce mi reci na sljedecem pregledu sto je.. valjda ce iz treceg puta pogodit.. a da imam osjecaj da je cura ili decko, nemam nikakav.. 

Sophie
    29. Travanj 2017. 06:46

Privatnik je, subotom mu špica samo takva 😊

Belle84
    29. Travanj 2017. 06:52

Curke, gdje se moze povoljno kupiti banana jastuk/za spavanje, dojenje? 

Tejuska♡
    29. Travanj 2017. 08:15

Jutrekooo 
    Kako ste mi? Naspavane?
    Mene sinoc glava ubila oci suzile katastrofa ziva 😵 morala tabletu popiti koja naravno nista nije pomogla 😤
    Belle pisala je Treca sreca da je povoljno kupila u NKD ali bilo je i u Kauflandu za nekih cca 80kn

Ja imam iz prosle tr jastuk 😃

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.