Ej Yel, ako sam dobro shvatila po fotkama, vama mali spava u dnevnom? Btw meni je stan baš dobar, nije ni naš ništa veći. Kak vam to funkcionira po noći? Pitala sam i na drugom forumu, mi ćemo se uskoro morati prebaciti u kinderbet (za sad smo u kolijevci) i ono on nam je naknap u sobi. Definitivno će ostat s nama još neko vrijeme, ali skupljam iskustva kako funkcionira razdvojenost 🤣🤣🤣
Super yel,uspjela si, bas mi je drago za tebe.Nadam se da ce i tvoj dragi konacno skuziti da je tako najbolje.Mi danas bile na uzv kukova, sve ok i netrebamo vise siroko povijanje.Beba mi reagira na klor u vodi i rekla pedica prokuhavat vodu za kupanje, ajme jedne brige se rijesimo druga se pojavi.Jel ima jos koja takav slucaj? Dobila je pristoce po licu i jako je hrapava koza i tako na rukucama u zglobu, ja pomislila da od omeksivaca, a kad ono voda.ma koma.
Sanjchi - opa, braco ili Seka za godinu i pol 🤣🤣🤣🤣 ti već znaš i kad bi drugoooo. 😂😂
Dolores - nemamo takav problem, ali moja ima dosta suhu kožu tako da se mi još kupamo u ulju + Mustela za glavu. 😂
Hmmm Dolores bas zeznuto..miskica mala…moja L ima malo suhu kozu na bedrima, ali mazem redovito baby uljem i stavljam ulje u vodu za kupanje..
Hahahha Hedge…nikad se ne zna😝😝 L mi jr jako dobra beba, ak i drugo bude takvo, evo odmah moze😂😂 jer ce njima bit boljr, bit ce vrsnjaci maltene..
Da, dobro istina, svi kažu da je lakše jedno za drugim da si onda već u rutini s neprospavanim noćima. 😴😴😴 Sad baš gledam kroz prozor susjedu s unukama. Male imaju cca.3.godine. Razmak je 11.mjeseci! Alo. 11. Prije mi je to bilo nezamislivo, ali sad ih baš gledam, nemrem služiti koja je starija, izgledaju ko blizanke 😍😍😍
Sanjchi - opa, braco ili Seka za godinu i pol 🤣🤣🤣🤣 ti već znaš i kad bi drugoooo. 😂😂
Dolores - nemamo takav problem, ali moja ima dosta suhu kožu tako da se mi još kupamo u ulju + Mustela za glavu. 😂
Da i ja sad stavim ulje rekla je pedica bademovo pola zlice
Heeej cure! Evo uhvatila par minuta pa reko ds vidim dal se i ovdje jos pise! 😄
Yel, super za stan, napokon imate svoj mir!
Potrese..nikad ih ne osjetim niti me je strah 😂 ja ko bebushka, meni to fora 😅
Ovo da je bolje imat jedno dijete za drugim kod mene nikako nije slucaj, mislim da bi ispalila na zivce da je tako bilo 😂
Ne stignem puno unazad citat tako da je to to od komentiranja, za sad 😄
Lakse je jer si u rutini ali ako imas dva zahtjrvna djeteta onda si naje….😅
Dolores ja koristim ovo
https://www.google.hr/search?biw=360&bih=286&tbm=isch&sa=1&ei=Jhp7WrSMJanikgWgo6PABg&q=johnson%27s+ulje+aloa+vera&oq=johnson%27s+ulje+aloa+vera&gs_l=mobile-gws-img.3..30i10k1.65.17795.0.18204.24.20.2.0.0.0.779.5962.0j4j10j1j1j0j3.19.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-img..5.16.4577...0j35i39k1j0i30k1j0i19k1j0i30i19k1j0i5i30k1j0i8i30k1.234.IlObjmknNUE
Od Johnsona mi dobila osip pa koristim Niveu
Moj isto ima osip al nikako nismo skuzili od cega je,al malo dode malo prode, ne zamaram se vise tim,nije puno,ne pece ga i ne svrbi pa nekako vjerujem da ce proc.
Mi smo danas bili na pregled kukica i sve je super a nismo uopce siroko povijali. Eto ko ce ga znat ima li to uopce kakve veze. S nama bila jos jedna bebica,kaze njena mama za mog Nikolu joj vidi velike bebe sigurno je bar mjesec statiji od nase curke. A ispalo ne da nije starji nego su rodjeni isti dan 😂😂
url=https://daisypath.com]
Mi smo bili na kontroli kukova i kukovi su sada super, al je reka dr da nosimo ad.gace jos 3tj po 12h dnevno kao da ih ne bi skinili naglo i ne moramo vise na kontrolu
Dolores ajme bas zeznuto to sto ima reakciju na klor iz vode, nadam se da ce brzo proc to
Sretna 😍😍
Maca a kad je Nikola pravi decko pa lipo papi i napreduje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji