Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    06. Veljača 2018. 10:16

Ej Yel, ako sam dobro shvatila po fotkama, vama mali spava u dnevnom? Btw meni je stan baš dobar, nije ni naš ništa veći. Kak vam to funkcionira po noći? Pitala sam i na drugom forumu, mi ćemo se uskoro morati prebaciti u kinderbet (za sad smo u kolijevci) i ono on nam je naknap u sobi. Definitivno će ostat s nama još neko vrijeme, ali skupljam iskustva kako funkcionira razdvojenost 🤣🤣🤣

• Dolores123
    06. Veljača 2018. 20:53

Super yel,uspjela si, bas mi je drago za tebe.Nadam se da ce i tvoj dragi konacno skuziti da je tako najbolje.Mi danas bile na uzv kukova, sve ok i netrebamo vise siroko povijanje.Beba mi reagira na klor u vodi i rekla pedica prokuhavat vodu za kupanje, ajme jedne brige se rijesimo druga se pojavi.Jel ima jos koja takav slucaj? Dobila je pristoce po licu i jako je hrapava koza i tako na rukucama u zglobu, ja pomislila da od omeksivaca, a kad ono voda.ma koma.

Barkleys
    07. Veljača 2018. 06:21

Sanjchi - opa, braco ili Seka za godinu i pol 🤣🤣🤣🤣 ti već znaš i kad bi drugoooo. 😂😂
    Dolores - nemamo takav problem, ali moja ima dosta suhu kožu tako da se mi još kupamo u ulju + Mustela za glavu. 😂

Barkleys
    07. Veljača 2018. 11:18

sanjchi255

Hmmm Dolores bas zeznuto..miskica mala…moja L ima malo suhu kozu na bedrima, ali mazem redovito baby uljem i stavljam ulje u vodu za kupanje..
    Hahahha Hedge…nikad se ne zna😝😝 L mi jr jako dobra beba, ak i drugo bude takvo, evo odmah moze😂😂 jer ce njima bit boljr, bit ce vrsnjaci maltene..

Da, dobro istina, svi kažu da je lakše jedno za drugim da si onda već u rutini s neprospavanim noćima. 😴😴😴 Sad baš gledam kroz prozor susjedu s unukama. Male imaju cca.3.godine. Razmak je 11.mjeseci! Alo. 11. Prije mi je to bilo nezamislivo, ali sad ih baš gledam, nemrem služiti koja je starija, izgledaju ko blizanke 😍😍😍

• Dolores123
    07. Veljača 2018. 15:29

Hedgehog

Sanjchi - opa, braco ili Seka za godinu i pol 🤣🤣🤣🤣 ti već znaš i kad bi drugoooo. 😂😂
    Dolores - nemamo takav problem, ali moja ima dosta suhu kožu tako da se mi još kupamo u ulju + Mustela za glavu. 😂

Da i ja sad stavim ulje rekla je pedica bademovo pola zlice

• sretna
    07. Veljača 2018. 17:45

Heeej cure! Evo uhvatila par minuta pa reko ds vidim dal se i ovdje jos pise! 😄
    Yel, super za stan, napokon imate svoj mir!
    Potrese..nikad ih ne osjetim niti me je strah 😂 ja ko bebushka, meni to fora 😅
    Ovo da je bolje imat jedno dijete za drugim kod mene nikako nije slucaj, mislim da bi ispalila na zivce da je tako bilo 😂
    Ne stignem puno unazad citat tako da je to to od komentiranja, za sad 😄

• Dolores123
    07. Veljača 2018. 20:14

sanjchi255

Lakse je jer si u rutini ali ako imas dva zahtjrvna djeteta onda si naje….😅
    Dolores ja koristim ovo
    https://www.google.hr/search?biw=360&bih=286&tbm=isch&sa=1&ei=Jhp7WrSMJanikgWgo6PABg&q=johnson%27s+ulje+aloa+vera&oq=johnson%27s+ulje+aloa+vera&gs_l=mobile-gws-img.3..30i10k1.65.17795.0.18204.24.20.2.0.0.0.779.5962.0j4j10j1j1j0j3.19.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-img..5.16.4577...0j35i39k1j0i30k1j0i19k1j0i30i19k1j0i5i30k1j0i8i30k1.234.IlObjmknNUE

Od Johnsona mi dobila osip pa koristim Niveu

maca1510
    07. Veljača 2018. 20:45

Moj isto ima osip al nikako nismo skuzili od cega je,al malo dode malo prode, ne zamaram se vise tim,nije puno,ne pece ga i ne svrbi pa nekako vjerujem da ce proc. 
    Mi smo danas bili na pregled kukica i sve je super a nismo uopce siroko povijali. Eto ko ce ga znat ima li to uopce kakve veze. S nama bila jos jedna bebica,kaze njena mama za mog Nikolu joj vidi velike bebe sigurno je bar mjesec statiji od nase curke. A ispalo ne da nije starji nego su rodjeni isti dan 😂😂

url=https://daisypath.com]

luce <3
    07. Veljača 2018. 21:31

Mi smo bili na kontroli kukova i kukovi su sada super, al je reka dr da nosimo ad.gace jos 3tj po 12h dnevno kao da ih ne bi skinili naglo i ne moramo vise na kontrolu
    Dolores ajme bas zeznuto to sto ima reakciju na klor iz vode, nadam se da ce brzo proc to
    Sretna 😍😍
    Maca a kad je Nikola pravi decko pa lipo papi i napreduje 😊

luce <3
    07. Veljača 2018. 21:32

I da super za kukove 👍👍👍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.