Evo ubacujem se opet 😂
Kiki kod gin se u urinu kontroliraju proteini, ako ih ima, mogu ukazivat na preeklampsiju… Bakterije se mogu samo u labosu prekontrolirat.
Tea evo i ja imam dva dečka ( očito s tickera 😀) dobri su obojica, ali potpuno različiti haha… Borba je svakodnevna, nered isto, ali i uživancija na najjače. Janu želim sve najbolje i nek dobro prihvati bracu 😉
Čestitke svima na trudnoći, uživajte😘
Ma neka to je i bit majcinstva 😉😉😉 I mi jedva cekamo nas ludi nered 😍😍 hvala i vi takoder
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
nema piše!
žene moje, ne znam dal da se radujem, ili da ludim (jer sam u ova 4tj naravo okrenula ploču i nakupovala muške frajerske robice žuri mi se..) ili ne znam....nemam osjećaj da je cura uopće. A dr je upisao i u trudničku da je to to.
A prošli put je bio 98% siguran da je neš izmedju nogica.
Sad više ne znam, strah me kupovat rozo, a i muškasto više ne smijem jer onda ću imat posla prodavat.
Inače: plodne vode obilno, posteljica i to sve ok, cervix 5cm, zatvorena (bogu hvala, tog me naj bilo strah) a onaj ludi osjećaj da će sve dole van nekad, nije "u mojoj glavi".
Naime veli dr da mi je sve dolje jaako spušteno, vjerojatno kao posljedica prethodnih trudnoća ( i teških beba na moju krhku anatomiju) tako da ne smijem fizički se naprezat, niš nosit itd.....u biti sve ono kako sam se i ponašala lately kad bih osjetila to dolje (ne mogu više ni vrećice od 2-3kg iz dućana nosit bez da osjetim dolje pritisak! zadnjih par puta sam sina morala zvat da dodje do dućana jer ja ne mogu....do te mjere je došlo) i ležat šta više.....odnosi isto nisu poželjni (to mi je malo bed i zbog muža, ali nek je svo zlo s tim) i tako....malo sam zbunjena ovo za curu, ali vidit ćemo za 3tj ako se opet ne predomisli
a ja se do onda moram nekako prisilit da ne kupujem robicu. Mo'š mislit!!!
žena-majka-carica:)
e i glavonja je opet....za 21week su mjere glave i trbuha, jedino nogice odgovaraju prosjeku za 19tj T
Sreća u nesreći što će prije vremena vjerojatno izletit van, inače tko bi to izgurao
Treca sreca curaaa 😀😀 hmmm znas sta ako zelis kupiti onda kupi bijelo,beige zuto i tako 😄😄😄
Samo se ti nama pazi !! Drago mi je da si zatvorena i da je bebica dobro,,a za ovo a bidi razumijeli ukucani budu ti malo pomagali 😊😊
Curaa hmmm jos uvijek slatkoo
Kad ti je iduca kontrola?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
nema piše!
žene moje, ne znam dal da se radujem, ili da ludim (jer sam u ova 4tj naravo okrenula ploču i nakupovala muške frajerske robicežuri mi se..) ili ne znam….nemam osjećaj da je cura uopće. A dr je upisao i u trudničku da je to to.
A prošli put je bio 98% siguran da je neš izmedju nogica.
Sad više ne znam, strah me kupovat rozo, a i muškasto više ne smijem jer onda ću imat posla prodavat.
Inače: plodne vode obilno, posteljica i to sve ok, cervix 5cm, zatvorena (bogu hvala, tog me naj bilo strah) a onaj ludi osjećaj da će sve dole van nekad, nije "u mojoj glavi".
Naime veli dr da mi je sve dolje jaako spušteno, vjerojatno kao posljedica prethodnih trudnoća ( i teških beba na moju krhku anatomiju) tako da ne smijem fizički se naprezat, niš nosit itd…..u biti sve ono kako sam se i ponašala lately kad bih osjetila to dolje (ne mogu više ni vrećice od 2-3kg iz dućana nosit bez da osjetim dolje pritisak! zadnjih par puta sam sina morala zvat da dodje do dućana jer ja ne mogu….do te mjere je došlo) i ležat šta više…..odnosi isto nisu poželjni (to mi je malo bed i zbog muža, ali nek je svo zlo s tim) i tako….malo sam zbunjena ovo za curu, ali vidit ćemo za 3tj ako se opet ne predomisli![]()
a ja se do onda moram nekako prisilit da ne kupujem robicu. Mo'š mislit!!!
A joooj, eto tebi tvoje cure ma samo ti pazi i cuvaj sebe i svoju bebicu... A ako ne budes mogla odolit kupnji onda kupuj nesto neutralno
haha...da, mo'š mislit evo već gledam rozo ne treba ti meni puno za prešaltat se.
Ali isto budem sačuvala ovu dečkastu robicu do pred kraj T pa tek onda prodavat jer vidim ja da ništa nije sigurno!
Treca sreca wow koja promjena! 😁😁 Neka je sve dobro to je najvaznije, bravo! ❤
da, baš je zaokret.
Ovako sam u prvoj T mislila (a i rekli su mi - nije se vidio pišo sa 16tj) da je cura, pa se s 20tt okrenulo da je ipak dečko.
A sad obrnuto.
I tko je ono govorio o predosjećaju za spol.....ja ga očito nemam sve sam živo falila.
Treca sreca, eto preokreta! Vidjet ćeš za 3 tjedna ako je to to Odmaraj. Ne napreži se!
Sortiraj odgovore
Najstariji