Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    28. Travanj 2017. 18:08

CrazyPuppet

Evo ubacujem se opet 😂
    Kiki kod gin se u urinu kontroliraju proteini, ako ih ima, mogu ukazivat na preeklampsiju… Bakterije se mogu samo u labosu prekontrolirat.
    Tea evo i ja imam dva dečka ( očito s tickera 😀) dobri su obojica, ali potpuno različiti haha… Borba je svakodnevna, nered isto, ali i uživancija na najjače. Janu želim sve najbolje i nek dobro prihvati bracu 😉
    Čestitke svima na trudnoći, uživajte😘

Ma neka to je i bit majcinstva 😉😉😉 I mi jedva cekamo nas ludi nered 😍😍 hvala i vi takoder

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

treca_sreca
    28. Travanj 2017. 19:23

nema piše!
    žene moje, ne znam dal da se radujem, ili da ludim (jer sam u ova 4tj naravo okrenula ploču i nakupovala muške frajerske robice žuri mi se..) ili ne znam....nemam osjećaj da je cura uopće. A dr je upisao i u trudničku da je to to.
    A prošli put je bio 98% siguran da je neš izmedju nogica.
    Sad više ne znam, strah me kupovat rozo, a i muškasto više ne smijem jer onda ću imat posla prodavat.
    Inače: plodne vode obilno, posteljica i to sve ok, cervix 5cm, zatvorena (bogu hvala, tog me naj bilo strah) a onaj ludi osjećaj da će sve dole van nekad, nije "u mojoj glavi".
    Naime veli dr da mi je sve dolje jaako spušteno, vjerojatno kao posljedica prethodnih trudnoća ( i teških beba na moju krhku anatomiju) tako da ne smijem fizički se naprezat, niš nosit itd.....u biti sve ono kako sam se i ponašala lately kad bih osjetila to dolje (ne mogu više ni vrećice od 2-3kg iz dućana nosit bez da osjetim dolje pritisak! zadnjih par puta sam sina morala zvat da dodje do dućana jer ja ne mogu....do te mjere je došlo) i ležat šta više.....odnosi isto nisu poželjni (to mi je malo bed i zbog muža, ali nek je svo zlo s tim) i tako....malo sam zbunjena ovo za curu, ali vidit ćemo za 3tj ako se opet ne predomisli
    a ja se do onda moram nekako prisilit da ne kupujem robicu. Mo'š mislit!!!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    28. Travanj 2017. 19:24

e i glavonja je opet....za 21week su mjere glave i trbuha, jedino nogice odgovaraju prosjeku za 19tj T
    Sreća u nesreći što će prije vremena vjerojatno izletit van, inače tko bi to izgurao

Tejuska♡
    28. Travanj 2017. 19:50

Treca sreca curaaa 😀😀 hmmm znas sta ako zelis kupiti onda kupi bijelo,beige zuto i tako 😄😄😄
    Samo se ti nama pazi !! Drago mi je da si zatvorena i da je bebica dobro,,a za ovo a bidi razumijeli ukucani budu ti malo pomagali 😊😊
    Curaa hmmm jos uvijek slatkoo
    Kad ti je iduca kontrola?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

violeta1
    28. Travanj 2017. 20:00

Treca sreca pazi se i cuvaj...sve laganini. 😊😊😊

luce <3
    28. Travanj 2017. 20:21

treca_sreca

nema piše!
    žene moje, ne znam dal da se radujem, ili da ludim (jer sam u ova 4tj naravo okrenula ploču i nakupovala muške frajerske robice žuri mi se..) ili ne znam….nemam osjećaj da je cura uopće. A dr je upisao i u trudničku da je to to.
    A prošli put je bio 98% siguran da je neš izmedju nogica.
    Sad više ne znam, strah me kupovat rozo, a i muškasto više ne smijem jer onda ću imat posla prodavat.
    Inače: plodne vode obilno, posteljica i to sve ok, cervix 5cm, zatvorena (bogu hvala, tog me naj bilo strah) a onaj ludi osjećaj da će sve dole van nekad, nije "u mojoj glavi".
    Naime veli dr da mi je sve dolje jaako spušteno, vjerojatno kao posljedica prethodnih trudnoća ( i teških beba na moju krhku anatomiju) tako da ne smijem fizički se naprezat, niš nosit itd…..u biti sve ono kako sam se i ponašala lately kad bih osjetila to dolje (ne mogu više ni vrećice od 2-3kg iz dućana nosit bez da osjetim dolje pritisak! zadnjih par puta sam sina morala zvat da dodje do dućana jer ja ne mogu….do te mjere je došlo) i ležat šta više…..odnosi isto nisu poželjni (to mi je malo bed i zbog muža, ali nek je svo zlo s tim) i tako….malo sam zbunjena ovo za curu, ali vidit ćemo za 3tj ako se opet ne predomisli
    a ja se do onda moram nekako prisilit da ne kupujem robicu. Mo'š mislit!!!

A joooj, eto tebi tvoje cure  ma samo ti pazi i cuvaj sebe i svoju bebicu... A ako ne budes mogla odolit kupnji onda kupuj nesto neutralno

treca_sreca
    28. Travanj 2017. 20:27

haha...da, mo'š mislit evo već gledam rozo ne treba ti meni puno za prešaltat se.
    Ali isto budem sačuvala ovu dečkastu robicu do pred kraj T pa tek onda prodavat jer vidim ja da ništa nije sigurno!

Kiki156
    28. Travanj 2017. 20:39

Treca sreca wow koja promjena! 😁😁 Neka je sve dobro to je najvaznije, bravo! ❤

treca_sreca
    28. Travanj 2017. 20:56

da, baš je zaokret.
    Ovako sam u prvoj T mislila (a i rekli su mi - nije se vidio pišo sa 16tj) da je cura, pa se s 20tt okrenulo da je ipak dečko.
    A sad obrnuto.
    I tko je ono govorio o predosjećaju za spol.....ja ga očito nemam sve sam živo falila.

barbs
    28. Travanj 2017. 20:59

Treca sreca, eto preokreta! Vidjet ćeš za 3 tjedna ako je to to  Odmaraj. Ne napreži se!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.