Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 09. Studeni 2017. 07:03
    [OBRISANO] 09. Studeni 2017. 07:10
    [OBRISANO] 09. Studeni 2017. 07:22
    [OBRISANO] 09. Studeni 2017. 07:29
  • Mamuka
    09. Studeni 2017. 08:22

Oj cure al ste se raspisale sinoć! Al drago mi je, volim kad se javite jer mi je lakse kad znam da nas pate iste gluposti 😄
    Bbrletic Ovo sa klistirom.... preeeedobro! Jadne starke. Iskreno mislim da ih ne bi imala želudac oprat. Morala bi ih bacit. Moran pripazit na svoje adidaske jer se muž stvarno isprsio za njih 😂😂
    Hope sritno i čekamo vijesti! 😉
    Ja sam ko u nekom transu. To je to, kad me nešto ozbiljno zakači ja sam ko izvan svog tijela i ko robot sve obavim a tek za par dana mi se osvijesti sta se dogadjalo.
    Sinoć neki bzvz bolovi lagani i spavala sasvim OK. Jutros se otusirala i spremila micicu u vrtic i da obavim wc prije nego podjemo kad čep mi ispa. E koliki je ono ne mos fulat. 😂😂
    Malo mi je muka, al ne znam jel to od živaca il šta. Plus sinoć proljev. Pripreman se definitivno, samo je pitanje šta je doli. Brine me jedino šta nema trudova pa ću izgleda opet na drip na max. Al dobro. Prizivit ću. 🤣

[OBRISANO] 09. Studeni 2017. 08:47
  • Barbi13
    09. Studeni 2017. 08:50

Dobro jutro cure.....ja sam napeta skupa s vama,nocas smo imali dva budjenja u tri i pet,plahta natopljena mljekom hahahahaha......sretno cure danas je li hope danas na listi😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    09. Studeni 2017. 08:53

Yel

Mrvica,

Mislim da smo svi na odstrelnoj listi 😅

Mamuka i Hope bi trebale prije par nas, ako se ne varam…

Sad mozgam…stvarno cu se probat ufurat kao da sam na treningu, analogno ima slicnosti: ‘fizicki napor do granice izdrzljivosti’, zbiljs cu se pokusat sjetit svekicha 😂, bit ce ‘lakse’.
    Jos mozgam sta ce tek biti kad dodjemo doma…njihovo bakcanje…evo sad me tjera na wc pri pomisli na njihovo ljigi ponasanje.
    Joj bljuje mi se 🥊😁

Yel draga dobro jutro,kako si mi?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    09. Studeni 2017. 09:13

Cure mene spremaju u radjaonu! A ja došla ko na pregled. Imam stvari u autu al ono.... ni pogledali me nisu samo me odveli na prijem i kažu presvuci se. A ja kao pa zašto?? Kaže sestra vodimo vas u radjaonu 😂😂😂😂

[OBRISANO] 09. Studeni 2017. 09:16
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI