Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    28. Travanj 2017. 15:53

Super za pregled luce <3 
    Ja odbrojavam kad ce 17..
    I_me neka si otkrila! Bolje tako...kad vec imas.
    Meni je tata danas isao po nalaz i preko telefona veli da pise leukociti rijetki, bakterije anaerobno...i da mu je zena na salteru rekla da je okej. Pitam ga jel ima kakva tablica na papiru, veli nema....ma glupo mi to. Ocekivala sam tabelu i ref vr ili ono poz/neg
    Ispalit cu dok dobim taj papir a veceras sam u gin i nemam u sebe nalaz da ga pitam grrr...

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    28. Travanj 2017. 15:54

A i mali paketic maramica i naljepnicu beba u autu 😁
    I Bebimil nam dosao Radosnica a ostalo jos nistaa 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    28. Travanj 2017. 15:55

Treca sreca jos samo jedan saat 😍 brzo ce too 😊😊😊😊😊 sretnooo ♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kiki156
    28. Travanj 2017. 16:23

Cure jel se neke nepravilnosti u urinu mogu vidjeti preko onih trakica? Meni svaki put kad dodem na pregled da trakicu koju umocim u urin i predam sestri prije predleda. Sto te trakice detektiraju? Inace mi je urin sterilan i nalazi su dobri, ali ne znam kolio cesto moramo provjeravat? Ja sam isla samo jednom oko 10 tj cini mi se.

violeta1
    28. Travanj 2017. 17:05

Tea dole u donjem djelu. Sad sam bila i setati ali jedva, los dan danas totalno. 

Nama je od hippa i bebimila stiglo a ostalo nista. I od dm-a sam zatrazila.

Tejuska♡
    28. Travanj 2017. 17:20

Kiki osim bakterija i leukocita gledaju secer preko tih trakica ☺
    Violeta nadam se da te nece vise tako uloviti.. Nezgodno je to pokusaj da legnes ako te bolovi uhvate meni pomaze
    Treca sreca cekamo izvjestaaj 😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kiki156
    28. Travanj 2017. 17:28

Hvala Tea! 😊

Tejuska♡
    28. Travanj 2017. 17:35

Nista Kiki uvijek ♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

luce <3
    28. Travanj 2017. 17:52

Hvala vam cure!! 
    Violeta sto kaze tea probaj lec i odmorit pa mozda prodje...

CrazyPuppet
    28. Travanj 2017. 17:57

Evo ubacujem se opet 😂
    Kiki kod gin se u urinu kontroliraju proteini, ako ih ima, mogu ukazivat na preeklampsiju... Bakterije se mogu samo u labosu prekontrolirat.
    Tea evo i ja imam dva dečka ( očito s tickera 😀) dobri su obojica, ali potpuno različiti haha... Borba je svakodnevna, nered isto, ali i uživancija na najjače. Janu želim sve najbolje i nek dobro prihvati bracu 😉
    Čestitke svima na trudnoći, uživajte😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.