Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 08. Studeni 2017. 21:47
    luce <3
    08. Studeni 2017. 22:08

E da, mi smo bili danas u st u rodilistu, svi s kojima smo pricali i susreli se stvarno su bili ljubazni i imali su korisne savjete, ono tipa da u rađaonu ponesemo samo bocu vode i nekakvu cokoladicu ili nesto tako da nam povrati snagu, da nam oni daju prvi ulozak, a da nam muz kasnije moze donjet torbu na odjel, da za u rađaonu obucemo neke gumene papuce ili japanke, da ne bi unistili ove od robe i tako.. Rodiliste super izgleda, samo su se svi zalili kako im fali osoblja da bi bilo jos bolje.... Bas smo bili zadovoljni predavanjem i razgledavanjem rađaone, nije im bila guzva, bile su samo dvi zene u boksevima u pocetnim trudovima.... 

• Mamuka
    08. Studeni 2017. 22:23

Haha Luce čini se da su danas operacije bile hit doli. Moj doktor je danas ima 2 a osim njega još 2-3 planirane.
    Dok sam čekala doktora nekih 15ak min 2 su odveli u radjaonu. Il su bile tako brze da su se rješile za sat dva ili su to bile te koje sam ja vidila. 😂
    Ma nisu ljudi toliko loši samo kad imaju puno posla postanu i oni čangrizavi. A fali ima bar još 30% osoblja.
    Ja sam isto 2 prsta otvorena bila. A to kad je širio ja nisam osjetila njegove prste nego pritisak.
    Sad ispada da je to kod nas praksa da šire 😂
    Al srica imamo dobre doktore pa ajde. 😉
    Kod kojeg si ti doktora?
    Ja sam sve stavila u 1 torbu i ne želim da mi muž poslije ide po nešto jer kako će on bit smeten bit će dobro ako nadje auto a kamoli torbu da donese😂😂

luce <3
    08. Studeni 2017. 22:55

Ja sam ti privatno u poliklinici Šparac kod dr Vlašića...
    I meni je sve u 1 torbi ali izvadit cu japanke, vodu i cokoladu u neku kesu pa nek mi torbu donese kasnije kad su rekle da nemaju mista za to... 

[OBRISANO] 08. Studeni 2017. 23:01
  • Mamuka
    08. Studeni 2017. 23:24

Luce ja sam 1 put robu skinula i dala muzu a hodala u čarapama jer kako mi je vodenjak curio nisan tila obut se pa u tom mokrom sljapkat. Torbu su mi normalno u box sestre donile. Nije velika, veličine onih šta mogu u avion ko ručna prtljaga.
    Inače se moraš presvuc u njihovu spavaćicu dole na prijemu pa možda nije loše ponit vrećicu za tu robu. Eto to nisam spremila 😅
    Danas je jedna cura u radjaonicu vukla manji onaj kuver na kotačiće 😂
    Ponesi obavezno mobitel i punjač. A 1 boca vode ne znam jel ti dovoljna.
    Koliko se sican ništa nisam jela ali sam dosta pila. Rodila sam u 2 poslije ponoć a zadnje sto sam pojela bio je rucak tako da kad su me u 4-5 dovezli u sobu ja sam bila gladna ko vuk a prije doručka ti ništa ne daju pa su me čokoladice spasile. Naravno i tada ti triba nešto za pit jer ne dobiješ ništa ni za pit.

• Barbi13
    08. Studeni 2017. 23:27

Mamuka

Bbrletic koliko je tebi prošlo od širenja do početka trudova?
    Nešto me malo sad počelo boluckat doli nisko. Ništa posebno i nekako samo na desnu stranu. Al malo sam umorna i živčana (inače stvarno nisam neki živčo🤣).
    Beba je puno mirnija pa me to malo kopka jer cili dan je mirniji a ni taj ctg nije bio bas najbolji. Sad sam legla al on miruje a inače kad legnem poludi.
    Valjda je samo i on umoran. Ujutro smo opet na pregledu pa valjda se do tad ne može ništa posebno dogodit. 🤔

Mamuka ujutro sirio a navecer u rodiliste ali s laganim trudovima tek ujutro drip.....al sam tad vec bila 5 cm bila otvorena

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    08. Studeni 2017. 23:32

bbrletic13

Mamuka

Bbrletic koliko je tebi prošlo od širenja do početka trudova?
    Nešto me malo sad počelo boluckat doli nisko. Ništa posebno i nekako samo na desnu stranu. Al malo sam umorna i živčana (inače stvarno nisam neki živčo🤣).
    Beba je puno mirnija pa me to malo kopka jer cili dan je mirniji a ni taj ctg nije bio bas najbolji. Sad sam legla al on miruje a inače kad legnem poludi.
    Valjda je samo i on umoran. Ujutro smo opet na pregledu pa valjda se do tad ne može ništa posebno dogodit. 🤔

Mamuka ujutro sirio a navecer u rodiliste ali s laganim trudovima tek ujutro drip…..al sam tad vec bila 5 cm bila otvorena

I meni je bila beba mirna a inace je ludovala kad bi legla,i nije mi bila dosta litra vode i sva sreca da sam imala cokoladu uz sebe pa sam to smazala😆

Leptirica.com

• Barbi13
    08. Studeni 2017. 23:40

A najsmjesnije.....zaboravila sam papuce a sestra me zove a klistir a ja u starkama i to bijelim hahhahaha pa kad je to pocelo izlazit a wc na drugom kraju hodnika hajahhhahaah ajme sramote ko seljak bijele starke i njihova spavacica hahhahahhaa svaki put kad obucem starke se pocnem smijat....

Leptirica.com

mc_mouse
    08. Studeni 2017. 23:42

Ajme Bbrletic ahahahahahahahahahah nisi valjda i po starkama hahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI