Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    12. Siječanj 2018. 00:24

Cure sve bebe tako rade rukicama i nogicama nakon misec dana. To je skroz OK. A i ta ukocenost je uobicajena jer time polazuju da im se nesto ne svidja ili im nije ugodno. Npr Ivan kad kaki i kad se napinje izmjenjuje grcenje i ispruzanje nogica i to ih tako jako ispravi da osjetis da su mu svi misici na nogama ukoceni.
    Jedino na 2. kontroli bi vec rukice tj sake tribale bit opustenije i otvorenije. Nama je doktor s micicon reka da dok dojim da malo masiran  tj ispravljan rukicu. Nije bilo nikakve dijagnoze nego preventivno da to mozemo radit. S Ivanom sam to isto malo radila. Ja bi ga mazila po sakici po vanjskom dijelu i onda bi on otvara saku. Al on to dosta dobro i sam radi pa nisam previse. Vec duze vrimena kad ga nosim vata se za moju majcu i sad ima nekoliko dana poceo je vatat svoje rukice a zna vatat i moje dok doji.
    Ja sam npr pitala doktora da vidi jel mu jaca desna strana jer na toj najvise voli spavat i nekako se vise okrece na desno tj prvo razgledava stvari na desnoj strani al on ne vidi da ima ikakvi problema i kad ga je okrenio na prsa on je stalno gleda na livu stranu jer je bio nesto ugleda na toj strani. Reka je samo da mozemo kad ga polegnemo na prsa stavljat vise igracke na livu stranu pa da nju malo vjezba ako mislimo da triba.
    Inace danas ima proljev cili dan. Nije do sad nijednom ima ovako puno i ja sam opet na dijeti. Nadam se da ce uskoro proc jer ne jeden stvarno nista tesko i pazim da ne jeden puno ni mlika al taj proljev sve gori. Njemu bas i ne smeta nesto osim sto svako uru ipo do dvi trazi ist. Bas mi je malo to dosadilo

• Mamuka
    12. Siječanj 2018. 00:26

Kleaiva bome tvoja Dorica je cura ipo. Velika cura skroz. 😊

Barkleys
    12. Siječanj 2018. 06:48

Mamuka

Cure sve bebe tako rade rukicama i nogicama nakon misec dana. To je skroz OK. A i ta ukocenost je uobicajena jer time polazuju da im se nesto ne svidja ili im nije ugodno. Npr Ivan kad kaki i kad se napinje izmjenjuje grcenje i ispruzanje nogica i to ih tako jako ispravi da osjetis da su mu svi misici na nogama ukoceni.
    Jedino na 2. kontroli bi vec rukice tj sake tribale bit opustenije i otvorenije. Nama je doktor s micicon reka da dok dojim da malo masiran tj ispravljan rukicu. Nije bilo nikakve dijagnoze nego preventivno da to mozemo radit. S Ivanom sam to isto malo radila. Ja bi ga mazila po sakici po vanjskom dijelu i onda bi on otvara saku. Al on to dosta dobro i sam radi pa nisam previse. Vec duze vrimena kad ga nosim vata se za moju majcu i sad ima nekoliko dana poceo je vatat svoje rukice a zna vatat i moje dok doji.
    Ja sam npr pitala doktora da vidi jel mu jaca desna strana jer na toj najvise voli spavat i nekako se vise okrece na desno tj prvo razgledava stvari na desnoj strani al on ne vidi da ima ikakvi problema i kad ga je okrenio na prsa on je stalno gleda na livu stranu jer je bio nesto ugleda na toj strani. Reka je samo da mozemo kad ga polegnemo na prsa stavljat vise igracke na livu stranu pa da nju malo vjezba ako mislimo da triba.
    Inace danas ima proljev cili dan. Nije do sad nijednom ima ovako puno i ja sam opet na dijeti. Nadam se da ce uskoro proc jer ne jeden stvarno nista tesko i pazim da ne jeden puno ni mlika al taj proljev sve gori. Njemu bas i ne smeta nesto osim sto svako uru ipo do dvi trazi ist. Bas mi je malo to dosadilo

Vama to dosta dugo već traje. Jeste radili neke pretrage? 

luce <3
    12. Siječanj 2018. 07:04

Kleaiva bas super za Doru da tako lipo napreduje.... 
    Mamuka, jos uvik proljev.... A joooj... Da probas ti pit kamilicu pa da mu se smiri stomacic mali

• Dolores123
    12. Siječanj 2018. 09:13

I moja cura tako lamace s nogicama i rukicama, najcesce u snu.sakice isto stiska pogotovo kad je jako gladna.patronaza mi je rekla da joj to ispravljam kad got vidim.Pa nekad se sjetim nekad ne.AJa svojoj dajem vodu.A kolko ml mlijeka vam pojedu?

maca1510
    12. Siječanj 2018. 09:57

Dolores123

I moja cura tako lamace s nogicama i rukicama, najcesce u snu.sakice isto stiska pogotovo kad je jako gladna.patronaza mi je rekla da joj to ispravljam kad got vidim.Pa nekad se sjetim nekad ne.AJa svojoj dajem vodu.A kolko ml mlijeka vam pojedu?

Moj je 120/150 ml, ako nije jeo 4h onda je 150 a ako se probudi na 3h onda pojede 120 ml. Ja mu zadnjih par dana dajem po 10 ml caja,komorac i kamilica i probava mu je super ,do sad se dosta mucio. 

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    12. Siječanj 2018. 10:28

Ma zanimalo me zbog AD jer mi imamo jedan obrok, večernji. A u zadnje vrijeme zna sisati par minuta i onda bljucnuti sve van. Pa sam joj u par navrata napravila 30 - 60 ml i to posauga ko da nije jela 100godina i to ne bljucne. Moguće jer kad ju hranim na bočicu je uspravno, a ovako joj se digne to. Puna je šlajma pa joj to možda digne želudac? Nisam više pametna. 
    A čaj imam onaj hippov, plava limenka. To sam mislila joj davati ovak kad joj češće dam AD pa da ima tekućine? Vi koristite neki drugi čaj? 

kleaiva
    12. Siječanj 2018. 10:31

Mamuka jesi razmisljala da mozda to ipak nije proljev vec mu je probava takva ubrzana,..moja dora isto tako rafalno ispali i puni pelene svaki cas a i bodic bude u rasulu al veli moja doki da je to normalno jer se nagutaju zraka i onda taj zrak ustvari pogura tak jako van.
    Dajes li orobiotik kakav?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    12. Siječanj 2018. 10:41

Hedge probaj je dici na podrigivanje usred jela i onda nek nastavi jer ih zna taj zrak muciti pa ne mogu jesti kak spada. Meni se to i na cici dogodi a i na bocu kad me nema kaze muz da je mira dici da podrigne i da onda pojede kak spada do kraja.😂 lakomi su😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    12. Siječanj 2018. 10:44

E i još jedno pitanje za mame s bočicama i AD. Koliko vašima treba da pojedu 120ml? Mojoj skoro sat vremena. Vuće, pa stane, pa prdne, pa vuće, pa podrigne, pa pauza, pa se pokaka,  pa odrijema na minutu dvije u naručju... Pa opet vuće... Nama se to "hranjenje" baš zna odužiti. Pogotovo sad kad je otkrila svijet oko sebe pa zvijera uokolo. A vidim da je gladna jer vuće sumanuto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.