Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    12. Siječanj 2018. 11:00

maca1510

Dolores123

I moja cura tako lamace s nogicama i rukicama, najcesce u snu.sakice isto stiska pogotovo kad je jako gladna.patronaza mi je rekla da joj to ispravljam kad got vidim.Pa nekad se sjetim nekad ne.AJa svojoj dajem vodu.A kolko ml mlijeka vam pojedu?

Moj je 120/150 ml, ako nije jeo 4h onda je 150 a ako se probudi na 3h onda pojede 120 ml. Ja mu zadnjih par dana dajem po 10 ml caja,komorac i kamilica i probava mu je super ,do sad se dosta mucio.

A moja nakon 3 sata 90 ml a nakon 4 120 ml

• Dolores123
    12. Siječanj 2018. 11:02

Hedgehog

E i još jedno pitanje za mame s bočicama i AD. Koliko vašima treba da pojedu 120ml? Mojoj skoro sat vremena. Vuće, pa stane, pa prdne, pa vuće, pa podrigne, pa pauza, pa se pokaka, pa odrijema na minutu dvije u naručju… Pa opet vuće… Nama se to "hranjenje" baš zna odužiti. Pogotovo sad kad je otkrila svijet oko sebe pa zvijera uokolo. A vidim da je gladna jer vuće sumanuto.

Ista situacija

Barkleys
    12. Siječanj 2018. 11:10

Već sam mislila da sam luda. I onda recimo kako računate razmak između obroka...od kod ste počeli jesti pa tri sata ili od kad završite?
    Sori što malo gnjavim 😂

maca1510
    12. Siječanj 2018. 11:47

Dolores123

Hedgehog

E i još jedno pitanje za mame s bočicama i AD. Koliko vašima treba da pojedu 120ml? Mojoj skoro sat vremena. Vuće, pa stane, pa prdne, pa vuće, pa podrigne, pa pauza, pa se pokaka, pa odrijema na minutu dvije u naručju… Pa opet vuće… Nama se to "hranjenje" baš zna odužiti. Pogotovo sad kad je otkrila svijet oko sebe pa zvijera uokolo. A vidim da je gladna jer vuće sumanuto.

Ista situacija

I u mene ista situacija. Pogotovo navecer,pa zaspe ,pa podrigni,pa prducni ajooooj ja zaspem dok ga hranim 😂😂 
    Dolores 123- svako djete je individualno, zavisi i koje mlijeko jede i kolika je bebica. Moj je na Aptamilu i ima je prije tjedan dana 5800 g . tako da on zna nekad i nakon 150 trazit jos, a nekad na 120 stane . 
    Caj-ja mu dajemisto hipov,ali onaj u onim malim kesicama. Mislim da je to isto samo da je stvar pakiranja. 
    Mamuka- ajoj jadan misic s tim proljevom, a bome i ti sa presvlacenjem. Moj se sinoc prvi put pokakao da me oprostis do vrata. Ajme dok sam to ocistila,oprala🙈

url=https://daisypath.com]

maca1510
    12. Siječanj 2018. 11:49

Racunanje jela-ja racunam od kad je krenuo jest,tj on tako racuna jer se tocno nakon 3h probudi. Tipa ako je jea u 9 h 120 ml onda je u 12h ko budilica urlikanje,bez obzira sta je sa bocom zavrsia tek u 9:45. 

url=https://daisypath.com]

luce <3
    12. Siječanj 2018. 12:55

Mi kad joj dajemo na bocu izdojeno mljeko treba joj nekih 15tak minuta.... Kad doji zna i preko sat vremena.... A razmak racunam od kad je zavrsila... 

• Mamuka
    12. Siječanj 2018. 13:12

Kleaiva od kad smo iz rodilista dosli stalno je na bio gaia. Sad samo dajemo onaj sa vitaminom D. A sa 3 tjedna smo mu ukljucili j tiba kapi.
    Jutros ga bas mucilo jako tako da sam gs morala uzet i skupio se ko zabica i na meni je tako malo spava. Evo sad smo bili u setnji duze od sat vrimena i kad smo dosli opet napinjanje i stenjanje i isprdio se i kakio al opet je proljevasto. Mozda ipak nije do hrane nego do njegova stomaka i zraka jer u zadnje prid kraj dojenja se pocne nesto glupirat i natezat i razvlaci mi sisu na sve strane. Cak me posteno i ugrize i tako vuce na suprotnu stranu da zvizde brojin.😂
    Nismo radili pretrage kad se on normalno ponasa k nista drugo ga ne muci osim tog proljeva. Doktor ga je pregleda cilog i sve je u redu. Zato nema ni nekih indikacija za pretrage neke. A i proljev je bio sta i evo kad sam ja pocela sve jest vratio se. Vidit cemo do pon kako ce bit pa cemo zvat doktora za savjet

• Mamuka
    12. Siječanj 2018. 13:22

Uff kako to na bocu dugo traje. Stvarno koma. Mi sa dojenjem zavrsimo za 10ak min. A sveki kaze da i bocu popije za par minuta kad smo ga ostavljali.
    Ja san mislila da s bocon to traje i krace od dojenja al eto ocito nije.
    Muzevih sestara dica su bocu rjesavali u 3-4 minute. Ja sam mislila da su onda tako svi jer ja bas sa bocicama neman nekog iskustva.

• Dolores123
    12. Siječanj 2018. 13:42

Hedgehog

Već sam mislila da sam luda. I onda recimo kako računate razmak između obroka…od kod ste počeli jesti pa tri sata ili od kad završite?
    Sori što malo gnjavim 😂

Ja od kad je pocela.ma uglavnom izmedu 3 i 4 sata vec joj ponudim flasu pa onda jede malo po malo.na rate.

barbs
    12. Siječanj 2018. 13:47

Poz mamice 😘😘
    Mamuka, nadam se da je Ivanu bolje 😘
    moj je na sisi al racunam otkad je krenuo jesti....
    Malo nam je poremetilo nocno spavanje... ima vec 4 noci da se budi svaka 2h  ne znam da li je neki skok ili pak se radi o regresu spavanja... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.