Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    10. Siječanj 2018. 16:11

Ajme mrki😂😂 mi N isto zovemo mrki iako se pocea na veliko smijat. Spavanje i hranjenje se smirilo , cak je poce spavat po 4h u komadu a do sad je 3h bio top. Mi muku mucimo sa nosicem. Usisivac nam je stalno u rukama. Kupila bi inhalator al nezz kako bi njega inhalirala? Mamuka jeste bili na cjepljenje sa 2 mj? Mi imamo 30.01 i nadam se da ce se do tad rjesit ove prehladice jer nas nece htjet cijepit. 

url=https://daisypath.com]

• Bebushka
    10. Siječanj 2018. 16:40

Maca moje su bile tako prehladjene da ni usisivac nije pomaga dok nam jedna sestra na hitnoj (u splitu) nije pokazala kako ona to radi...spricu od 10 ml, dite na bok i sva slina siklja van na drugu stranu, je da malo izmucis dite al to je za njihovo dobro pa smo stisnili zube i sad su ok.

Barkleys
    10. Siječanj 2018. 17:35

Bebushka

Maca moje su bile tako prehladjene da ni usisivac nije pomaga dok nam jedna sestra na hitnoj (u splitu) nije pokazala kako ona to radi…spricu od 10 ml, dite na bok i sva slina siklja van na drugu stranu, je da malo izmucis dite al to je za njihovo dobro pa smo stisnili zube i sad su ok.

Joj mene je to tako strah raditiii. Ja imam one niveine male ampulice, za sad sam samo umočila vaticu i malo gurnula u nosić... Čisto da kihne. 

luce <3
    10. Siječanj 2018. 18:02

Mamuka presladak je 😍😍😍
    Maca i nas je nosic mucio jedno vrime, isto tako sam mislila da mi je usisivac stalno u rukama, onda sam povecala vlagu u stanu i smanjila grijanje... Onda sam i inhalator taman kupila i pristalo.... 

• Mamuka
    10. Siječanj 2018. 20:57

Hvala cure!
    Bili na kontroli i sve super. Dobio je sad u misec 1300g i narasta kao 1 cm sta je nemoguce jer vidin da nam je kosara od kolica sve manja i manja, kadica takodjer a i po onoj podlozi za presvlacenje vidim da raste jer do 1 pregleda je bio taman ko ona a sad je duzi od nje. I da opseg glave mu je veci za 2 cm. Sad imamo 6440 i 60 cm po sestrinom mjerenju. Doktor je prezadovoljan. Kaze da mu je porast 200% veci od prosjeka 😂
    I da, cjepili smo se iako je sad bebama prvo cijepljenje uglavnom odgodio. Valjda ce bit OK. S micicom nikad nista nismo osjetili oko tog cijepljenja pa valjda ce i misko bit isti. Al za svaki slucaj sam mu dala paracetamol.
    Yel ako ti propusta pelena onda ti je vjerojatno mala i pokusaj s brojem vecim. Nama se znalo dogadjat s micicom da smo po kilima bili za taj broj al zbog visine smo morali pric na vece jer su te manje neprestano propustalo.
    Maca pokusaj vlagu povecat u prostorijama di boravi. Mi smo koristili sinomarin za bebe, izotonicna ona voda al je malo jaca i bolja pa dobro to rjesi. I ja sam pristala oko toga puno cackat jer sta vise cackam to je gore. Kad vidim da mu smeta bas disat cistim al inace ne.
    Ovo sta bebushka kaze je old fasion metoda al pokusaj. I za nosic je dobro ispiranje sa sljezovim cajem. Mozda ako tvoja mama nije toliko prestrasena to napravit da mu ona tako procisti nosic.

luce <3
    10. Siječanj 2018. 21:39

Super sto mu je prista proljev i sto tako lipo napreduje!!! I nas to cijepljenje brzo ocekuje... 

• Bebushka
    10. Siječanj 2018. 22:23

A sta cu, nije bilo druge, danima nisu posteno jele jer bi pocele i onda bi pokusale udahnit na nos...a ne ide..pa plac...koma, i stalno smo ih nosili preko ruke da im to tece van.
    I mi smo kupili sinomarin, super je, al par dana sam morala bas krvnicki cistit, znala bi sest sprica fizioloske za redom dok se to dobro ne procisti, osjecam da mi je psiha ojacala nakon ovog iskustva 

• Bebushka
    10. Siječanj 2018. 22:26

I doktorica je rekla da ugasimo grijanje i dobro ih pokrijemo (jadna moja mama) i to je isto pomoglo. A ima jedna izreka: lijecena prehlada traje sedam dana, a nelijecena jedan tjedan, tako da ako je to virusna prehlada treba izdurat, bit ce bolje

• Mamuka
    10. Siječanj 2018. 23:17

Veceras mu se proljev vratio. Danas je kakio i sta bi se reklo usra i sefa i stanicu al veceras nastavio proljev tako da sam se veceras prisaltala na dijetu opet.
    Bas ga zeza zeludac nesto.
    Zasad nema temp od cjepiva pa valjda se nece ni javit kasnije. Al ne spava. Cak ni kupanje nije pomoglo da zaspe. Valjda smo ga poremetili sa kontrolon i sad nikako da zaspe...

luce <3
    11. Siječanj 2018. 01:46

Bebushka i nama se prilada povukla kad sam smanjila grijanje preko dana, a navecer uglavnom ne bi grijali ili vrlo malo i kad sam povecala vlaznost zraka
    Mamuka, a daaaj, a jadan misko mali... Bas mi ga za, jel moze bit reakcija na cjepivo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.