Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    11. Siječanj 2018. 07:54

Luce cisto sumnjan da je od cijepiva jer nije proslo ni uru od cijepljenja do proljeva. Mislin da tako brzo ne moze reagirat. Noc nam je prosla bez temperature tako da bi rekla da ce sve bit bez problema 😊

maca1510
    11. Siječanj 2018. 10:02

A joj to sa fizioloskom sam vidila i ma youtube al nekako me strah da mu je to previse😂 mada imam kuci i spricu i fiziolosku pa cemo vidit,ako danas nastavi dat cu mami da to napravi kao sta je mamuka rekla😂 i ja mislim da je vise do grijanja i ovog zraka. Nismo daaaanima izasli van jer je bila luda juzina,pa kisa, jadno dite nije uhvatilo friskog zraka ko zna od kad. Danas napokon lipo vrime i sad cekam da se probudi i da idemo u setnju. Ovlazujem zrak stalno,koristim eukaliptus samo je problem jer je ovo kamena kuca od 200 kvadrata i jaaaako tesko je ovlazit toliki prostor. 
    Mamuka- a misko mali pa kako ga tako muci. Da je na ad rekli bi da mu hrana nevalja a bome hrani se tvojim mljekom, nesto mu ocito smeta. Jel ti pedijatar ista reka sta bi to moglo bit ili probat sa dijetom pa vidit? Super da nema temp nakon cjepiva, ja sam se oboruzala lupocet baby da mu nebi temo skocila. Jel i vi cure koristite taj paracetamol ili neki drugi? 
    Dante molim vas recite mi kako se vase bebice ponasaju? Moj non stop lamata rukama i nogama,cak i u snu,izvija glavu, ako je na prsa digne glavu skroz,okrice livo desno, odguruje se nogama,uzasno je zilav. Sinoc sam ga ka i uvik stavila na sredini krevetica i nakon 4h nasla ga skroz na vrh krevetica s glavon lipo u resetke. (Ima zastitu😂) sve ovo mi je malo previse za dite od misec ipo dana. Bojim se da ce mi pedijatrica na pregledu rec da ima hipertonus. 

url=https://daisypath.com]

kleaiva
    11. Siječanj 2018. 11:10

Maca moja curka je isto takva😂 to je zato sto su veci i jaci rodeni! Budi bez brige...hipertonus skuziz po sakicama...ako stalno drzi ful stisnuti i nikako da popusti i otvori mogao bi biti

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

luce <3
    11. Siječanj 2018. 14:18

Maca i moja Nera je dosta jaka i cvrsta, vec od sedmog dana je on sama drzala glavu dosta visoko... Kad se naljuti i u koci ne mogu je maknit...ali lipo otvara sake i dosta cesto tako da mislim da je sve uredu.... Iako od kad je pocel nosit abdukcijske gacice za kukove malo slabije dize glavu kad je stavim na trbuh al kad je nosim i dalje je dobro drzi... Pa me malo brine....
    Nakon koliko dana bi se osip kod bebe triba povuc? Ima 7-8 lice, na usima i malo ispod vrata na prsima i ledjima joj je izbacio osip i nikako da skroz prodje… Na trenutke je skroz crveno a nekad se uopce ne vidi nego se samo pod rukom osjeti… Ne mogu skuzit od cega je…

Barkleys
    11. Siječanj 2018. 15:05

Macooo - ajme i moja, Ali baš to što si napisala. Znači sve. Mene isto malo strah tog hipertonusa. Jer moja je baš žilava. Kad leži i pokušava kakati, sva se izvije, traži nogama uporište pa se odgurava, zna lamatati rukama i nogama, onako nekontrolirano, kad zaspe zna tako rukom "mahati", ko da se trza ili nešto sanja....ja sam već luda. sve sam proguglala, bili smo na baby handling tečaju, stalno pokušavam s njom neke vježbice, barem jednu dvije na prematalici...Šakice zna zatvoriti baš čvrsto kada pokušava kakati, ali inače su okej. Mene puno više brine jer se ona nekad onak "ukruti", kak bi rekla "zgrči". Ako ju staviš u viper a ona ne želi biti u viperu nego bi se nosila...onda se tako zgrči da ju nemreš ni primit kak spada...

maca1510
    11. Siječanj 2018. 15:43

Da da i moj se zna ukocit i nema sanse da mozes mu nogice skupit ili ruke, pogotovo to ako ga nesto ljuti. Je on vece dijete i jaci je ali ipak ima tek misec ipo pa mi je to cudno da je bas tako jak. Sake isto zna drzat skupljene i nekad ne da ih otvorit al najcesce bez problema opusti ,kad spava opustene su skroz kad je miran. Nekad imam osjecaj da ima nocne more koliko zna lamatat rukama i nogama a nekad spava opusteno. Stvarno neznam do cega je to. Malo mi je lakse kad vidim da nije on jedini . 
    Luce za osip ti stvarno neznam ,s tim se nisam susrela. Osim sta mome jos po licu izbiju crvene tocke pa se povuce al kao rekli su da se to jos cisti...

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    11. Siječanj 2018. 16:44

Luce - ja sam ti na drugom forumu stavila fotku kreme od koje se nama povuklo po licu. Si vidjela?  Ne mora biti da će i vama. Mi smo imali crvene točkice po licu i po vratu. Kao suhi zrak, grijanje. Ali imala je najviše u podbratku. Nemora biti da će tebi pomoći. 

luce <3
    11. Siječanj 2018. 17:06

Hedgehog hvala ti sto si napomenula jer sam bila to nekako preskocila... 😘😘

Barkleys
    11. Siječanj 2018. 17:43

Yel - može pitanje, koliko čaja daješ uz dohranu? Tj. Tekućine? U ml? Mi imamo 1 obrok dnevno AD, pa su mi rekli da ne moram. Ali čisto informativno me zanima. 

kleaiva
    11. Siječanj 2018. 22:49

Evo curke moja Dora je narasla 5 cm i dobila kilu i pol od izlaska iz bonice. Sad he 58 cm i 5300g...osip ima i ona al je rekla pedica da su to dojenacke akne i da ce proci...zasad nije za antibiotsku mast...samo ako se jako zacrveni i hude gnojni iscjedak. Malo mazati bepanthfnom ako je suho i to je to.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.