Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 08. Studeni 2017. 16:52
    Aurora1611
    08. Studeni 2017. 17:04

Yel ja patim od napada panike jaaaako dugo, i to zna biti strasno, pocne mi trnuti lice, ruke, noge, mislim da cu pasti u nesvijest, povraca mi se, zeludac u grcu, sva se tresem, srce lupa 100 na sat itd.. uzas, i stalno sam mislila o tom porodu sto cu i kako cu, uzasavala se doktora, injekcija itd.. na kraju kad su poceli trudovi i to sve, uopce me nije bilo strah, pocelo mi je lice trnuti u jednom trenutku i kad sam zaboravila na to sve je prestalo, pomislila sam to je to uskoro cu upoznati i zagrliti svoju kcer, ta pomisao me jaaaako ohrabrila i razveselila  😊

[OBRISANO] 08. Studeni 2017. 17:14

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Aurora1611
    08. Studeni 2017. 17:38

Sanjchi meni nece ovo dolje promjeniti, kopiram, zalijepim, stisnem kvacicu i opet mi vrati stari! Vec sam isfrustrirana 😤😤

[OBRISANO] 08. Studeni 2017. 18:01

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 08. Studeni 2017. 18:18
    [OBRISANO] 08. Studeni 2017. 18:21
    Barkleys
    08. Studeni 2017. 18:46

Ajme Aurora, Yel - ovi napadaji zvuče kao horor. Yel nadam se da ćeš uspjeti koncentrirati se na Timija i na disanje. Samo hrabro! i pozitivne misli!
    Ja sam prije nekoliko mjeseci pročitala na nekom drugom forumu da je jedna ženska dok je bila u boxu vizualizirala "cvijet kako se otvara" dok je disala za vrijeme trudova. Tada mi je to bilo presmiješno, a sad si mislim, šta god da pomogne probat ću!   
    Hope, kako siiii? Jel te boli? Neću pitati jesi spremna jer znam da bi to mene samo naživciralo. Ali drži se, i javljaj se ujutro! 

Aurora1611
    08. Studeni 2017. 18:52

Yel da, i ja sam isla na hitnu dok mi doktor tamo nije rekao da ce me u ludaru poslati onda sam se patila i trpila! Jesi ti iz zg?? 
    Sanjchi da, obrisem stari, stavim novi link kliknem kvacicu, izađem vratim se i on sam vrati taj stari! Igra li ulogu to sto to radim preko moba??

maca1510
    08. Studeni 2017. 18:53

Mamuka hvala sta si se raspitala za kuglice, bas se nadam da ce mi pomoc! 
    Yel,Aurora- da ti napadi stvarno zvuce ajme! Svasta zene mogu izdrzat i proc,nevjerojatno! 
    Ja ipak nisam bila mirna pa sam se narucila sutra privatno za obavit ctg, nije neka para 100 kn, a nek je meni srce na mistu.

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI