Yel ja patim od napada panike jaaaako dugo, i to zna biti strasno, pocne mi trnuti lice, ruke, noge, mislim da cu pasti u nesvijest, povraca mi se, zeludac u grcu, sva se tresem, srce lupa 100 na sat itd.. uzas, i stalno sam mislila o tom porodu sto cu i kako cu, uzasavala se doktora, injekcija itd.. na kraju kad su poceli trudovi i to sve, uopce me nije bilo strah, pocelo mi je lice trnuti u jednom trenutku i kad sam zaboravila na to sve je prestalo, pomislila sam to je to uskoro cu upoznati i zagrliti svoju kcer, ta pomisao me jaaaako ohrabrila i razveselila 😊

Sanjchi meni nece ovo dolje promjeniti, kopiram, zalijepim, stisnem kvacicu i opet mi vrati stari! Vec sam isfrustrirana 😤😤

Ajme Aurora, Yel - ovi napadaji zvuče kao horor. Yel nadam se da ćeš uspjeti koncentrirati se na Timija i na disanje. Samo hrabro! i pozitivne misli!
Ja sam prije nekoliko mjeseci pročitala na nekom drugom forumu da je jedna ženska dok je bila u boxu vizualizirala "cvijet kako se otvara" dok je disala za vrijeme trudova. Tada mi je to bilo presmiješno, a sad si mislim, šta god da pomogne probat ću!
Hope, kako siiii? Jel te boli? Neću pitati jesi spremna jer znam da bi to mene samo naživciralo. Ali drži se, i javljaj se ujutro!
Yel da, i ja sam isla na hitnu dok mi doktor tamo nije rekao da ce me u ludaru poslati onda sam se patila i trpila! Jesi ti iz zg??
Sanjchi da, obrisem stari, stavim novi link kliknem kvacicu, izađem vratim se i on sam vrati taj stari! Igra li ulogu to sto to radim preko moba??

Mamuka hvala sta si se raspitala za kuglice, bas se nadam da ce mi pomoc!
Yel,Aurora- da ti napadi stvarno zvuce ajme! Svasta zene mogu izdrzat i proc,nevjerojatno!
Ja ipak nisam bila mirna pa sam se narucila sutra privatno za obavit ctg, nije neka para 100 kn, a nek je meni srce na mistu.

url=https://daisypath.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji