Yel, ima dana kad su kreveti ne napravljeni, pod nije usisan, sudje ceka od jucer... sve ovisi koliko mi Diego dozvoli... a ima dana, kao i danas, da stvarno puno stignem... 😊😊😊😊😊
Cure kakvo je stanje danas?
Kod nas je danas malo mirnije, bar na onom frontu s miskom. Danas je poprilicno OK sa spavanjem i ne navlaci mi sisu svako uru ipo. A od proljeva smo dosli do 2. dana bez kakanja. Nikako na zelenu granu 😂
Micica je danas pak dobila malo po guzi i za kaznu sam joj oduzela cucu (nju valjda voli vise i id mene i od cace 😂) jer je prekardasila sa svojin inatom i prkosom. Ta ce radije da je po guzici natamburan nego popustit pod mojin naredbama. Bog nek mi bude na pomoci jer ta mala je gora od ikakvog magareta. 😅
Nera je danas super bila, popodne je odspavala 2 puta po3h vidit cemo sta noc nosi 😂😂
U Ivana iz jedne krajnosti u drugu, a misko mali... Btw dva miseca danas, veliki decko... Kako vrime leti 😍😍
Cure kakvo je stanje danas?
Kod nas je danas malo mirnije, bar na onom frontu s miskom. Danas je poprilicno OK sa spavanjem i ne navlaci mi sisu svako uru ipo. A od proljeva smo dosli do 2. dana bez kakanja. Nikako na zelenu granu 😂
Micica je danas pak dobila malo po guzi i za kaznu sam joj oduzela cucu (nju valjda voli vise i id mene i od cace 😂) jer je prekardasila sa svojin inatom i prkosom. Ta ce radije da je po guzici natamburan nego popustit pod mojin naredbama. Bog nek mi bude na pomoci jer ta mala je gora od ikakvog magareta. 😅
Hahaha. Micica te ljuti. Joj, joj.
Imam pitanje vezano za proljev, moja čudno kaka, zlatno, senfasto, ali bude baš obilato i često. Zbunjuje me to obilato. I smrdiii. Ima grudica onih od mlijeka unutra pa ne djeluje tekuće. Jel to proljev? Oprosti na detaljnom opisu XD XD XD
barbs, bome si vrijedna!
Ja samo krevet spremim :D
Kako kad me uhvati i volja i da je mali miran
A i ima ih u kuci pa nek si glancaju ako im pase
Skuham koji x, a i to me ne ferma previse (pa se netko okolo zali kako ne kuham, neka neka… ;))
Ja ni krevet XD XD
Kada stignem pospremim po stanu, ali većinom se to spremanje odnosi na tekuće stvari, vezano za malu... Evo neki dan sam skinula i oprala zavjese. To li je onak bio najveći pothvat do sad XD XD xd
Hedge to nije proljev, to je normalno. Proljev je jako vodenast i sluzav i zelen. I tesko da ce ostat u peleni jer tomizketinpod pristiskon i uvik negdi pelena pusti. Koristim pampers i pufies (meni najbolje pelene) i nijedne to ne uspiju sacuvat unutra. Sve sta nije bas vodeno i sluzavo i ima neku teksturu “kremastu” (ogadit cu vam sve kremasto 😂😂) je OK. Kod dojenih beba i zelena boja je OK.
Bokic curke! Evo da se i tu javim😊
Maco zao mi je sto je muz moaso ici i dobro je sto si se spakirala kod svojih dok se ne priviknes.
Yel drago mi je da si se odlucila maknuti...alo budes trebala pomoc samo pitaj😊
Mamuka nista ne djeluje kod tog prkosa i inata...prisla to s Lanom i nju sam znala po guzi ali nista od toga be bi dobila osim jos goru stvar...samo bi se ja jadno osjecala. Sad isto prolazim s malcem😞😞😞 uzas zivi...proci ce za god i pol😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Yel ne znan sta ti preporucit jer ne znam jel A ima neki raspored spavanja. Bebe koje to nemaju tesko da im mozes uvest neku rutinu. A te zamjene dana za noc su normalne i javljat ce se svako toliko. Ja kad sam pokusala to sama korigirat nije islo. Drzala bi micicu budnom po danu pa bi ona samo nastavila standardno u noc bez obzira sta nije spavala. Bilo bi kao ono prosa je san i sad je OK. Dok se sama ne bi vratila u normalu ne bi bilo mira. Sa miskon to niti ne pokusavam jer mi sa micicom to nije uspijevalo dok je bila tako mala.
Sa nekih 8-9 miseci imala je fazu kad je isla spavat oko 0-1. Ja bi bila krepana a ona ko na ecstasyu. I kad joj poslijepodne nisam dala spavat nije bilo pomoci. Samo bi bila jos nervozna i razdrazljiva a spavat bi isla isto tako kasno.
Mozes probat drzat ga budnim poslijepodne pa da ide spavat na vrime al ne ocekuj previse. Eto meni nije uspilo al tebi mozda uspije.
Ja kad pomislin da ima neki ritam on me demantira. Sinoc je zaspa oko 10 a to ne znam kad se prosli put dogodilo. Jos je dosta i spava jucer al valjda juzina ga smantala.
Mozda kad okrene na buru ovi moji metereopati dodju u normalu al sad je svak u svom filmu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji