Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Travanj 2017. 11:05

Tea, baš mi je drago što je sve dobro!  Maleni je sigurno nemiran kao i vrijeme, pa možda nije imao volje da se pokaže! 

treca_sreca
    28. Travanj 2017. 11:13

Tea super za posteljicu...a to kako ce se bebo okrenut, je lutrija. Meni je rekla sestra da ak se lipo okrene da cemo radit 3d snimak na cd, a ako ne vise sreve iduci put....ma glavno da je sve oke!!

žena-majka-carica:)

Belle84
    28. Travanj 2017. 11:27

Tea, super 🙏

• M@lena
    28. Travanj 2017. 12:16

Tea, super vijesti! Odlicno da se posteljica dize! Bebac nestasko? Nek je zdrav! I nestasan! 😊 Bogu hvala da je sve u redu! 

luce <3
    28. Travanj 2017. 12:46

Tea drago mi je da je sve u redu!!!
    Kod nas je pregled isto prosao u redu... Rekao je ginekolog da su sve mjere uredne.... Cekamo jos nalaz krvi za kombinirani to bi tribalo bit u nedilju gotovo... Culi smo i prvi put kako srce tuce 
    Kontrola za 4tjedna 26.5 

• M@lena
    28. Travanj 2017. 13:07

Supeeer Luce! Joj nemate pojma kako mi te lijepe vijesti poprave ovaj ruzni kisoviti dan! 😊

Tejuska♡
    28. Travanj 2017. 13:39

Hvala vam zenske i ja sam puno mirnija sada ♡♡ Ljubim vas sve 😘😘😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mc_mouse
    28. Travanj 2017. 13:42

Jao Tea i luce supeeeeeeeeeeeer

barbs
    28. Travanj 2017. 14:04

Luce, super vijesti! 
    Dobila sam Hippov paketić!  Vlažne maramice, baby ulje, uzorak šampona za intimnu njegu, čaj za dojilje, čaj za trudnice i naljepnica za auto  Mislim da je to to! 

barbs
    28. Travanj 2017. 14:08

Gotovi su mi nalazi krvi i urina. Za bakterije mi piše da je urin sterilan, što je dobro. 
    Mislim da mi je željezo nešto sitno palo. Hemoglobin mi je 115 a normalno je od 119.
    I nešto mi je malo čudnije što se urina tiče, mada mi svugdje piše normalno, negativno, itd.... Vidjet ćemo što sestra kaže! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.