Tea, baš mi je drago što je sve dobro! Maleni je sigurno nemiran kao i vrijeme, pa možda nije imao volje da se pokaže!
Tea super za posteljicu...a to kako ce se bebo okrenut, je lutrija. Meni je rekla sestra da ak se lipo okrene da cemo radit 3d snimak na cd, a ako ne vise sreve iduci put....ma glavno da je sve oke!!
žena-majka-carica:)
Tea, super vijesti! Odlicno da se posteljica dize! Bebac nestasko? Nek je zdrav! I nestasan! 😊 Bogu hvala da je sve u redu!
Tea drago mi je da je sve u redu!!!
Kod nas je pregled isto prosao u redu... Rekao je ginekolog da su sve mjere uredne.... Cekamo jos nalaz krvi za kombinirani to bi tribalo bit u nedilju gotovo... Culi smo i prvi put kako srce tuce
Kontrola za 4tjedna 26.5
Supeeer Luce! Joj nemate pojma kako mi te lijepe vijesti poprave ovaj ruzni kisoviti dan! 😊
Hvala vam zenske i ja sam puno mirnija sada ♡♡ Ljubim vas sve 😘😘😘
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Luce, super vijesti!
Dobila sam Hippov paketić! Vlažne maramice, baby ulje, uzorak šampona za intimnu njegu, čaj za dojilje, čaj za trudnice i naljepnica za auto
Mislim da je to to!
Gotovi su mi nalazi krvi i urina. Za bakterije mi piše da je urin sterilan, što je dobro.
Mislim da mi je željezo nešto sitno palo. Hemoglobin mi je 115 a normalno je od 119.
I nešto mi je malo čudnije što se urina tiče, mada mi svugdje piše normalno, negativno, itd.... Vidjet ćemo što sestra kaže!
Sortiraj odgovore
Najstariji