Luce ove tri bome jesu bebare velike. Al imala sam ja i malo manju. Izgleda da je ova “tura” bila vecih kalupa 😂😂
Hahahahahaahaha...
Sretan Bozic drage moje 😍😍😍
Jedno pitanje,kako prepoznat stvari nakon poroda? Ja sam prestala krvarit ima sigurno 7 dana i samo imala smedji iscjedak i jucer pocmem opet krvarit,bol u stomaku bas kao od stvari. I mljeko mi se smalnjilo za pola,jedva izdojim 3 boce inace izdojim 6... Jel moguce da su mi vec stvari dosle? Nekako mi se cini prerano? Kako je kod vas?
url=https://daisypath.com]
Zene, majke, kraljice sretan vam Bozic!!!
Maca ja jos uvijek imam nekakav smeđkasti iscjedak tako da ti ne bi znala rec...
Sritan Bozic cure! ❤️
Maca nazalost moguce je. A prepoznat ces jer je normalno krvarenje ko i prije, prava krv i moguce da i boli ko i prije.
Meni je s micicom ciscenje prestalo za nekih 15ak dana i onda za nekih tjedan dana sam dobila prave stvari. I dojila sam i sve al jbg dobila.
Iako mi se cini bolje tako nego da ne dobijes. Bar znas kad su ti plodni dani a kad ne dobijes moras nagadjat. A nije bas da bi volila dogodine opet sve ovo ponavljat. Nije mi bas toliko prisa 😂😂
Nama isto nije prisa... Volila bi da mi se tilo oporavi bar godinu, godinu i po prije sljedece trudnoce.... I sad bas razmisljam o kontracepciji i ne znam sta bi koristili...
Slažem se. Pogotovo za kutnu. Mislim, ako su roditelji i ako vole svog sina ne bi se trebali buniti što nosite namještaj. Ono, oni će se snaći. Moja mama bi meni sve dala i ono što sam ja kupila i ono što mi treba... Ono u stilu, lako za nju, ona će se snaći.
Luce ja pojma neman sta napraviti jer pilule ne bi smila bas jer imam ciste na sisama i to poprilican broj pa ne bi smila izazivat hormonima neke promjene. Spirala mi se bas ne svidja jer puno zena je imalo neke zdravstvene tegobe od nje i to poprilicno ozbiljne. Mislim da je cak i treca sreca imala to. A rodjakova zena je ostala trudna bez obzira sta je imala spiralu, a zivi u Njemackoj pa mislin ako se njoj dogodilo sta bi tek bilo kad kod nas ti to netko ugradjuje 😂😂
Znaci ostaju kondomi il apstinencija i to je to 🤣
Yel pa svakom normalnom roditelju ne bi smetalo da uzemete namjestaj koji je zapravo vas. Ta necete sad kupovat novi. Uostalom ti si na porodiljnom i zadnje sta ti triba su takvi troskovi. Moj savjet ti je da sad stedite jer kad dodje ona naknada za drugih 6 mjeseci pametno je imat neku ustedjevinu da mozete izgurat tu godinu dana porodiljnog. Uvik imas nekih troskova i situacija koje je tesko pokriti sa tom malom naknadom.
A to sta oni nisu odusevljeni nije nista novo a ni neocekivano jer ocito imaju nekih problema sa svojim stavom naspram dice i obitelji. Zato ne brini i radite ono sta je najbolje za vas troje.
I bas mi je drago da ste i to rjesili i da idete u stan. To je najbolje za vas. 😊
Mamuka a i meni se cini da ce tako bit ilibkondomi ili apstinencija... 😂😂
Bili smo danas na uzv kukova i dr. Bekavac je reka da ima nerazvijena oba kuka i da uzmemo nekakve gacice za kukove pa sutra idemo da nam to pokaze... ☹️ bas me malo potreslo iako znam da nije nista strasno al ipak...
Ne znam bi li otisla u St po drugo misljenje... A opet ne znam ni u koga bi je odvela.... 😲😥
Sortiraj odgovore
Najstariji