Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    23. Studeni 2017. 18:02

Yel mi smo bebe isli prijavit cca trideseti dan nakon poroda u petrovu, do tad je zakonski rok al bolje odi malo prije jer bez prijave na hzzo ne mos se upisat kod pedijatra odnosno obavit pregled

• Bebushka
    23. Studeni 2017. 18:07

A sta se tice sestara na odjelu...dvi su genijalne ostale su dosta zivcane i neugodno ti je bilo sta trazit, ja sam dosla na odjel s intenzivne jedva ziva i s dvi bebe u 4 ujutro ih molim da ih malo uzmu, dohranile su ih i vratile...ja sam mislila da cu krepat...bogu fala dok koja ma porodila se zauzela da me puste cim prije bez obzira na sve jer sam joj rekla da doma imam full njegu a u rodilistu mi je bilo preiscrpljujuce, bolje da se ne prisjecam 

• Bebushka
    23. Studeni 2017. 18:21

Sorry ljudi, sve sam procitala na drugoj temi a dojila sam pa sam imala viska vremena 

Barkleys
    23. Studeni 2017. 18:43

Giovi - ček ti si na carski ili? Čestitam ti od srca! :*
    Prijava - ja sam mislila na ono u matičnom uredu, jer valjda je meni Petrova obavila taj prvi dio da ni ne znam jer sam rodila tamo xD

• Bebushka
    23. Studeni 2017. 18:47

Za bebe rodjene u merkuru maticni ured je u petrovoj ulici 

Barkleys
    23. Studeni 2017. 18:51

Ovo je sa rodinih stranica: http://www.roda.hr/portal/prava-djece-i-obitelji/prijava-djeteta-nakon-rodenja.html 

• Barbi13
    23. Studeni 2017. 19:20

Giovi,cestitam od srca i brz oporavak zelim😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Bebushka
    23. Studeni 2017. 20:35

Yel mozda nije trenutak za ovaj komentar al tvoj post mi zvuci ko nabrijana reperska pjesma tipa od elementala...predobro...dio majka kraljica carica bi moga bit refren
    Ja svima govorim da je porod jos laksi dio jer traje krace bolovi nakon njega danima i tjednimaal sve prolazi i to proci ce 🎶🎵🎶🎤

kleaiva
    23. Studeni 2017. 21:11

Yel...e sad tome dodaj jos u tom svom stilu dripčinu i 12 sati rađaone😂 odnesu ti bebu i ne vidis je 18 satu, svi sute 5 dana a beba u inkubatoru, ne mozes do bebe, ne mozes dojit a cice ko dva balona, ne mozes s izdajalicom jer ti pucaku bradavice jer beba nije povukla ni kolostrum da oslobodi kanalice, izdajaj se ko krava u zdjele rucno, treci dan mi se sestra ponudila da mi izmasira cice da ne dobijem upalu jer sam bila na rubu i izmaku snaga i psih i fiz.  Ona masira a ja placem od boli al u sebi, moja beba kraj mene cetvrti dan u inkubatoru dok sestra ponavlja postupak i konacno se izborila da mi daju dijete na cicu jer sam u tih 4 dana nahranila sve bebe u rodilistu osim svoje, nakon toga mi je pukao film 5. dan sutnje...zvali smo vezu na rebru jer sam slucajno nacula da minje kcer tamo bila...za 15 min neonatologica mi utrcava u sobu prica sve u detalje od poroda do petog dana, moj komentar je samo bio da zar sam ja za to morala zvati okolo...uzas! 6. dan pustene doma, beba bljuje u mlazovima, 10. dan kontrola za vebinu kilazu ali i za mene jer sam 8. dan dobila temp kao od cice...kad ono 10. dan skuze nije cica ipak je posteljica...brze bolje kiretaza, i prespavaj zeno al bez bebe, opet moja beba bez mame i cice 36 sati...e to ti je moj prvi porod! Zapocet indukcijom nakon pregleda kod Ledera😂
    Zbog sestara i drugih doktora ipak odlucim u Merkur i drugi put...jer ono koje su sanse da mi se ponovi scenarij😂  drugi pprod poceo sam, nisam dala nista osim spasmexa, rekla sam da cu stajati i biti na nogama, izgon na krevetu u nekom skoro cucecem polotaju 3 puta lakse nego u lezecem...sestre na odjelu divne, uzimale mi bebu kad sam htjela. 
    Imam osjecaj da i njima rade neki pritisak sa strane pa da jadne na kraju i moraju biti takve kakve si opisala.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    23. Studeni 2017. 21:14

Yel…jesi onda sad na kraju doma ili jos tamo?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.