Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    23. Studeni 2017. 12:39

Yel - koja si ti kraljica, tebe sad muči ime? Hahahahah, oprosti, ništa zlonamjerno, ali mi je smješno. Ja sam jučer izašla, i sad sam baš pogledala papire nigdje mi na otpusnim papirima ne piše ime djeteta, samo moje ime i prezime, tako da ja mislim da to govoriš tako u matičnom i slično. 
    Maca - ajme za pregled, ajme ajme, jučer gledam kroz prozor sobe u bolnici i vidim da prozor baca pogled na čekaonicu od TA, i sjetim se kako sam ja isto tamo prije tjedan dana sjedila, živčana, zabrinuta...još malo izdrži! A što se tiče nalaza, ne znam stvarno, po meni je samo to dovoljna indikacija za carski, a kamoli težina bebe...ako te strah vaginalnog zbog veličine, probaj igrati i na tu kartu...možda da ti doktor nešto napiše...ne znam...
    Kleaiva - ništa još? ajme ajme, pa 3.je, ta beba bi trebala ko top izletit! 

Barkleys
    23. Studeni 2017. 12:41

Malo sam škicala jesenske bebe/mame forum, ajme tamo svi ufurani, nema te sat vremena već imaš puno zaostataka za čitanje, ko mi u boljim danima...a ja sam se sad pred kraj navikla na naše lganiniiii. 
    Giovi _ javi seeee!

Barkleys
    23. Studeni 2017. 12:46

Inače, mi smo jučer izašli i sinoć smo imali prvu noć doma. Ajme što je ona radila, u bolnici po noći bi se budila svaka 2-3 sata, pocicala i natrag spavati. Sinoć? Ona se budila svakih 45 minuta, i onda mi treba 10 - 15 minuta da ju smirim i uspavam i onda opet za 45 minuta šou. Nekad ju smirim cicom, nekad nije htjela nego nošenje, nekad je pomoglo samo ljuljanje u kolijevci, u jednom trenu sam joj uvalila dudu (slaba sam znam ) pred jutro mi se činila da ima temperaturu jer je naravno bila crvena i vruća od deranja.... pred jutro sam bila zrela za Vrapče. Evo je sad mirna, ko anđeo. Spava i ne ferma kosilicu pod prozorom. 

Barkleys
    23. Studeni 2017. 12:50

Inače bila nam je i patronažna ujutro, ja joj prepričavam "veselu" noć, a ona malo gleda moje milo usnulo dijete, malo mene, i onak suosjećajno klima. Mislim da mi nije povjerovala za noćas.   

Giovi
    23. Studeni 2017. 14:40

Evo nassssss.. u 11:00h nam je stigla Evelin... 3460kg i 50cm...mene u startu uhvatio lagani strah i panika ali sam se smirivala mislju da je to normalno...onda je dosao dragi i Sad mi je jasno znacenje pratnje...uf...zlata vrijedi!!! Sve je muski odradio... bio mi ogromna podrska i svaka mu cast...
    Nju sam kada su me odvezli van i kada me anestezija pocela popustati odmah stavila na cicu i tako je zaspaala uz povremeno cicanje. I mene je to skakljalo. E sad dali to kasnije bude problem ili ne,bo... 
    Rez me boli ali podnosljivo i svako toliko mi se maternica stisne sto me najvise boli ali nista toliko strasnoo...zasad...
    Maca ne znam sta da ti kazem ali strasno...a i iskreno ne znam niti zasto je neuro kirurg na taj nacin isao prema tom problemu...  On je napisao nalaz i kao ostali neka se misle,samo je prebacio odgovornost sa sebe sto mi je isto jadno i neodgovorno i u krajnju ruku ne strucno. A o ovima u ordinaciji necu nista reci...twerkanje sve kaze...
    Ali u svakom slucaju,nemoj se zivcirati sada na samom samom kraju nego se drzi samo svog doktora i iscekuj...😊😊

maca1510
    23. Studeni 2017. 15:20

Giovi - cestitam od srca!! A da je,neurolog je prebacio sa sebe na njih odgovornost, kao nije preopasno ali moze bit. Na kraju niko nezna sta ce a ja bi kao trebala bit smirena i cekat porod mirna,mos mislit. 
    Yel- a da kad krenu sa tim sisama. Meni prija imala tolike traume iz bolnice od babica koje su joj vukle sise,silile dojenje da na kraju kad je izasla iz bolnice nije ni dana dojila. Bas mi je ona rekla nedaj im da ti se priblize sisama, nek govore al ti sama masiraj . 

url=https://daisypath.com]

kleaiva
    23. Studeni 2017. 15:37

Giovi…cestitaaaam! ❤️
    Yel...ne mogu vjerovati da pricas o Merkuru🤔 ja sam dva puta bila i prvi put je bilo propusta nekih al drugi put sbe super. I da...sestre ti ni ne smiju govoriti nista ni o bebi ni o odlasku doma vec samo doktori u viziti i neonatolog.
    HEDGE…ja sam danas ko nova, kao da nisam trudna😂 obavila kavu s curkama bila kod svojih i tak. Nista od poroda jos. 
    Maca…u soku sam. Odi hitno k tom neurologu i nek napravi preporuku tj. plan na porodu.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

luce <3
    23. Studeni 2017. 15:38

Giovi cestitam ti i zelim ti sto brzi oporavak i puno srece i zdravlja!!! Sto se pratnje tice i ja se slazem, meni  muz nije bio uz mene ja mislim da bi umrla na onom stolu... Stvarno znaci kad je neko uz tebe!!!
    Meni su sestre ode u st na odjelu super pomogle sto se dojenja tice.... Uopce to ne forsiraju, a kad pitas lipo ti sve objasne i pomognu... Ja sam stvarno super zadovoljna sestrama na odjelu za carice

• Bebushka
    23. Studeni 2017. 17:49

luce <3

Yel

Hedghog,
    Popila sam dva dulcolaxa, dignem se i bilo je ili u gace ili na skoljku, samo je ‘islo’ (‘fina’ sam )
    😅

Hahaha kraljice

I meni je bilo tako...u merkuru uvik daju dvi tabletice i nema da nema 

• Bebushka
    23. Studeni 2017. 17:57

Hedgehog

Inače, mi smo jučer izašli i sinoć smo imali prvu noć doma. Ajme što je ona radila, u bolnici po noći bi se budila svaka 2-3 sata, pocicala i natrag spavati. Sinoć? Ona se budila svakih 45 minuta, i onda mi treba 10 - 15 minuta da ju smirim i uspavam i onda opet za 45 minuta šou. Nekad ju smirim cicom, nekad nije htjela nego nošenje, nekad je pomoglo samo ljuljanje u kolijevci, u jednom trenu sam joj uvalila dudu (slaba sam znam ) pred jutro mi se činila da ima temperaturu jer je naravno bila crvena i vruća od deranja…. pred jutro sam bila zrela za Vrapče. Evo je sad mirna, ko anđeo. Spava i ne ferma kosilicu pod prozorom.

Bice ju zvuk kosilice uspavljuje...mojima nisu smetali ni radovi u kuci do od kojih se sve treslo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.