Ja hopsam po pilates lopti,i nadam se da ce se nesto pokrenut,da nece sad opet stat par dana 😂
Na dnevnom ulosku nemam nista ali kad se obrisem ima sluz prosaran smedom bojom,nije vise onako krvavo kao jutros. Nebi htjela trcat u bolnicu da me ne ostave pa muce bzvz,cekat cu svakako neke trudove ,za sad imam samo neka lagana zatezanja,i osjecaj kao da cu sad sad dobit menstruaciju.
Ja sam sebi u glavi stavila da ce to do sutra navecer bit sve gotovo 😂
Kleaiva - ja nemam te laznjake ali sigurno bi izludila jer neznas dal da ides u bolnicu ili ne. Bas to,najbolje kad pukne vodenjak pa bar znas 😀
url=https://daisypath.com]
Kleaiva ja sam do nedavno bila uvjerena da je moj prvi bio baš super i svima govorila da bi potpisala da je drugi bude isti. Puka vodenjak i dobila drip a na kraju imala 20+ šavova, što iznutra sto izvana.... Tek sam sad skuzila sta se dogodilo i da su me širili i micicu cupali vani jer se bila podigla gori i da sam zato bila tako pukla ko kokica. Al ono.... bilo pa prošlo.
Tek sad nakon drugog vidim da je bio daleko od super poroda al kad na kraju sve dobro prodje dobro je. Inače nisam tip koji previše analizira ono što je prošlo i više san fokusirana naprid pa mi je valjda zato lakše to sve prigrmit. Nismo svi isti. ☺
Ja svog muža nisan držala za ruku jer ga nisam tila ozlijedit. 😂😂
Držala sam se za ručke na krevetu jer mislim da bi mu ruku slomila da sam ga držala. Kod onjh zadnjih trudova i tiskanja sam držala one ručke sto su blizu nogu i koliko sam.jako potezala desnu rucku sam nekoliko puta iščupala pa je doktor rekao mužu da pazi na tu rucku i da on sa druge strane drži da je ne cupam jer krevet košta 100 tis kn 😂😂😂
Yel adrian mi je bas super ime
Maca znaci ide to polako u tebe.... Jos maloooo
Mamuka dobro niso cili krevet iscupala 😂😂😂
Yel super ime. Baš mi se svidja😊
Luce zamisli još da naplate štetu uz porod. Hahaha Kojeg li veselja 😂😂
Maca mislin da je to to. Meni su trudovi ko kad iman stvari pa možda će i tebi bit tako. Hopsaj na lopti i setaj sto vise možeš jer očito je počelo. I nadam se da ti ipak neće puknuti vodenjak prije jer onda ideš direktno u box i na drip i čekaš Šta će bit. Mislin da su trudovi ipak bolji početak.
Sritno! 😉
Javi stanje
Mamuka…bas to, kad sam prosla drugi porod shvatila sam da obako nije trebalo biti prvi put al isto ko i ti gledam naprijed i uvijek pozitivno i ne zamaram se previse s proslim stvarima. 😊 ionako nam zivot stalno nosi nove izazove.
Maca...eto mene izluduju laznjaci ali nekako mi je osjecaj da ce krenut do veceras zapravo...ako ne, u ned sam ionako na pregledu. Ugl. lopta ti je super stvar...uzivaj😊
Ja se danas mucim s ciscenjem crijeva i hemici su mi izasli od pritiska i po prvi put peeeeeku😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Yel…Adrian je lijepo ime😊 i mi prijavljujemo kod nas u gradu u maticnom...zaboravila sam ti vec prije pisati da su umrezeni vec nekoliko godina.
Kleaiva ja sam do nedavno bila uvjerena da je moj prvi bio baš super i svima govorila da bi potpisala da je drugi bude isti. Puka vodenjak i dobila drip a na kraju imala 20+ šavova, što iznutra sto izvana…. Tek sam sad skuzila sta se dogodilo i da su me širili i micicu cupali vani jer se bila podigla gori i da sam zato bila tako pukla ko kokica. Al ono…. bilo pa prošlo.
Tek sad nakon drugog vidim da je bio daleko od super poroda al kad na kraju sve dobro prodje dobro je. Inače nisam tip koji previše analizira ono što je prošlo i više san fokusirana naprid pa mi je valjda zato lakše to sve prigrmit. Nismo svi isti. ☺
Ja svog muža nisan držala za ruku jer ga nisam tila ozlijedit. 😂😂
Držala sam se za ručke na krevetu jer mislim da bi mu ruku slomila da sam ga držala. Kod onjh zadnjih trudova i tiskanja sam držala one ručke sto su blizu nogu i koliko sam.jako potezala desnu rucku sam nekoliko puta iščupala pa je doktor rekao mužu da pazi na tu rucku i da on sa druge strane drži da je ne cupam jer krevet košta 100 tis kn 😂😂😂
Ja sam prilikom izgona morala držati noge... A i ručke su mi bile spuštene, tek sam kasnije skužila da se to diže XD tako da, suprug se drži hrabro :)
Joj ti hemici...ja sam ih dobila sad prvi put u zivotu i danas mi je koma. Ne znam kak cu dobit klistir uopce kraj toga! FUUUJ! A i kakvi ce bit nakon poroda tj. tiskanja. Uzas! Peku i bole gore od pvih laznjaka🤔
Joooj ja hemice za sad nemam, ali se sumnjam da ce mi izac nakon poroda. Mislim da 90%zena s tim ima problema i kazu da si gori od samog poroda.
Yel-ime je savrseno! Bas mi se svidja!
Mamuka-ahahahahahahah naplate stetu nakon poroda😂😂😂 e to bi bia vrhumac svega😂 muza je danas malo uhvatila panika sta ce bit na porodu,kao sve se zeza da nece doc. Ja u cudu kao zasto odjedanput panika a znam da nije takav inace, kaze bojim se da necu moc gledat kako tebe boli , a ja kazem kao i mamuka pa nece tebe bolit mene ce. Kaue to mi je i gore, jer ti nemogu pomoc. Ali sve mu je isto,ide unutra dok se ne izvrne😂
Ja bome odspavala 2 sata , bolova nemam samo sta sam cjeli dan na wc, bome za sav onaj zatvor koji sam imala 9 mj danas je doslo na naplatu😂
url=https://daisypath.com]
Maca to je to. De čep, de bolovi de čišćenje. .... Mislim da dalje sutra niste 2 u 1. 😉
A ma svi se muški pripanu jer ruku na srce lošije podnose bol i sve te malo gadljivije stvari. Mislin da su malobrojni oni koji to.mogu odradit. 😜
A hemici.... Meni bilo smisno Šta se sestre na odjelu čude mojim hemicima al bome nakon Šta san pregledala stanje i imanje na donjem ratištu mogu reći da sam savršen kandidat za operaciju. Možda i za primjer u knjigama. Samo nek ne napišu moje ime pored slike 😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji