Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    01. Studeni 2017. 10:36

Ana2711

Belle da,u petrovoj nisu bebe s nama u sobi po noci,jedino ako bas trazis..oni ih premataju i kupaju,mi nista to ne radimo

Ej, oprosti što gnjavim, ali jel opisala 1 dan nakon poroda u Petrovoj. Ono, kad dovedu bebu, pregledi....E i kako ti ide dojenje? Jel se snalaziš?

Nina2512
    01. Studeni 2017. 11:39

Hedgehog

Ana2711

Belle da,u petrovoj nisu bebe s nama u sobi po noci,jedino ako bas trazis..oni ih premataju i kupaju,mi nista to ne radimo

Ej, oprosti što gnjavim, ali jel opisala 1 dan nakon poroda u Petrovoj. Ono, kad dovedu bebu, pregledi….E i kako ti ide dojenje? Jel se snalaziš?

Ejj ne gnjavis😊😊znaci prvi dan su mi bebu donesli dosta kasno kao kad dodem k sebi..samo sam lezala,nisu me silili da se dignem na wc ni nista..rekle su sestre kad cu moci i morati na wc da ih pozovem jer sestra ide s tobom taj prvi put.ugl prvi dan moras samo lezati,oni ti dodaju bebu u krevet i sve,ugl sve super..pregledavaju te dok si na svom krevetu,ono rasiris noge,maknu pelenu i gledaju😁..tu ti nema nikakve intime,i ostale mame tak gledaju svaki dan😁tablete protiv bolova dobijes koliko hoces i to trazi obavezno,tj oni te pitaju svaki dan da li trebas😊
    Mlijeko jos nemam,tak da bebu stavljam samo da vuce kolostrum,i za to svaki put dolaze sestre za bebe da ti pomognu..ugl sve pohvale za petrovu😉

• Barbi13
    01. Studeni 2017. 11:48

Ana2711

Hedgehog

Ana2711

Ej, oprosti što gnjavim, ali jel opisala 1 dan nakon poroda u Petrovoj. Ono, kad dovedu bebu, pregledi….E i kako ti ide dojenje? Jel se snalaziš?

Ejj ne gnjavis😊😊znaci prvi dan su mi bebu donesli dosta kasno kao kad dodem k sebi..samo sam lezala,nisu me silili da se dignem na wc ni nista..rekle su sestre kad cu moci i morati na wc da ih pozovem jer sestra ide s tobom taj prvi put.ugl prvi dan moras samo lezati,oni ti dodaju bebu u krevet i sve,ugl sve super..pregledavaju te dok si na svom krevetu,ono rasiris noge,maknu pelenu i gledaju😁..tu ti nema nikakve intime,i ostale mame tak gledaju svaki dan😁tablete protiv bolova dobijes koliko hoces i to trazi obavezno,tj oni te pitaju svaki dan da li trebas😊
    Mlijeko jos nemam,tak da bebu stavljam samo da vuce kolostrum,i za to svaki put dolaze sestre za bebe da ti pomognu..ugl sve pohvale za petrovu😉

Ana svaka cast sestrama morala sam sama je stavljat na prsa sve ispocetka ucit i cijeli dan i noc je bila samnom samo je dodju presvuc s tim da je moja mama popodne odnjela malu da im kaze da je presvuku jer je osam sati bila pokakana ma uzas.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    01. Studeni 2017. 11:58

Ana - puno hvala. Vidjela sam da si pitala na jesenskim mamama za šav od reza. Meni je frendica savjetovala da osim s vodom, koristim i čaj od hrastove kore. Da s tim ispirem, stavljam obloge i sl. Svi se kao kunu da to pomaže. Ako ti je "dosadno" (hahahahah) malo si to proguglaj, pa vidi da ti ga kupe kad dođeš doma. Možda stvarno toliko pomaže. Ja ću isto probat. Pa ćemo vidjeti. 

• Barbi13
    01. Studeni 2017. 12:02

Sanjchi se nije javila a nadam se da je rodila i da se mazi sa Lucijom

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Nina2512
    01. Studeni 2017. 12:11

Da,tu su sestre stvarno super..ima ih par naravano koje nisu bas preljubazne,al opet ti pomognu
    Hedgehog hvala ti,probat cu to bas kad dodem doma

Aurora1611
    01. Studeni 2017. 12:13

Bbrletic ja isto cijelo vrijeme razmisljam o Sanjchi kako je! Ja se nadam da se sad zasluzeno odmara s Lucom 😊

• sretna
    01. Studeni 2017. 12:44

Ana2711

Da,tu su sestre stvarno super..ima ih par naravano koje nisu bas preljubazne,al opet ti pomognu
    Hedgehog hvala ti,probat cu to bas kad dodem doma

Za sav ti je super vioplex-t sprej. To je zamjena za bivacin sprej. Lijepo hladi i susi ranu. Mene je nakon prvog poroda spasio 😊

Barkleys
    01. Studeni 2017. 13:01

E a jel netko koristio octenisept za ranu dolje? Pročitala sam da su neke žene i to koristile? 

Marijana12345
    01. Studeni 2017. 13:09

Sanjchi suosjecam... tak je i meni bilo... nakon 12mucenja tek dobila epi... ne kuzim zasto ju u Sisku ne daju, pa zar to toliko kosta? A koliko placamo dopunsko... ma uzas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI