Ajde hvala Bogu da se nesto pokrenilo,ipak necu bit trudna do bozica,weeee 😂
Hahaha kraljice... Sto se tice straha totalno te razumin tako je i meni bilo svaki dan sto je odmica bilo me sve vise strah da se nesto ne zakomplicira....
Na kraju se rodila s 4220g i 53cm...kako sam bila na spinalnoj doktori kad su je izvagali su me zezali i rekli da moram odma u shopping da robicu br 58 mogu bacit u smece
Macaaaaa…toooooo!😆
Kod mene krenuli ponovno laznjaci😂 al nis nije izaslo jedino od jucer imam onak bjelkasti sluzavi iscjedak povremeno😂 ajde jos da se i mi rijesimo toga. I mene je strah, to je normalno kad znamo da se moze stosta iskomplicirati ali samo treba biti pozitivan i kad krene ono pravo koncentrirat se na disanje i odmor izmedu trudova.😊 Mozemo mi to!
Yel…moj nije bio ni na jednom porodu...osjetljiv je i gadljiv a i ja sam ga svaki put stjerala doma...blesaca sam si sama kriva...ovaj put sam mu rekla da ako ne zeli biti unutra slobodno izade van ali da ga zelim u boxu kraj nas kad sve prode . 😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Rekao je da me nece ostaviti samu. Cekat ce al jos ce vidjeti hoce li biti hrabar unutra😂
Maca super ipak se nešto dogadja.moguće da je jučerašnji pregled nešto pokreni. Sad lipo akcija pa valjda sutra bude kakvih pomaka. 😉
Luce kad idete kuci?
Bome Nera komad cure! Iskoristi ti danas crni petak i naruči 62 i 68 brojeve. 😁
A što se tiče trauma sa poroda.... Ja ih nemam jer prihvacan to da mora bolit i jezi ga. Sve dok smo zdravi i dobro ostalo mi je manje bitno. Ali muž je još pod dojmom. Pitan ga neku večer jer stvarno misli da necemo imat više dice pa kaže da još nije prominio mišljenje iz radjaone. Kaže previše je to bolno i mučno. Reko pa nije tebe bolilo. Kaže nije mene, ali je tebe i meni je to preteško bilo za gledat a kamoli da je mene bolilo. Ja mu kažem pa to je par sati i prodje. Al i dalje misli da je to previše.
Eto toliko o muškima i podnošenju boli. Da oni rađaju prirodni porod vjerojatno se vise ne bi ni izvodio osim pod teškim drogama i iznimnim situacijama. 😂😂
Inače svaki dan napisen kilometarski komentar koji ovi glupi mobi izbriše. Muž mi je sredio ekran na mobu pa cekan da dodje novi....
Joj cure meni je sad da mi oprostite na opisu izaslo nesto sluzavo,ali nije u komadima ,bas sluz sa jako puno krvi. Jel to sluzni cep ili? Ugl pisu da bude prosaran krvlju a meni je bas ima
Ej tako je i meni bilo oooo! U subotu ujutro. Pretpostavila sam da je čep, ali kako je bila i svježa krv odmah sam išla na hitnu. Btw par sati poslije počeli su mi trudovi na 10 min. :)
Moj je bio na porodu, inače imam divno muža, ali od poroda je još bolji. Držala sam ga za ruku za vrijeme trudova i skoro sam mu potrgala ono odijelo. Hahaha.
Vodenjak - samo to kidanje me nije bolilo, ali nije bilo ugodno, Sanjchi možda su tebi ranije to napravili pa je zato bolilo, meni su u trudu na 5 cm.
Mamuka...tocno se slazem s tobom. Meni taj moj prvi porod na kraju nije bio strasan...jer sam se pripremila na bol, na to da svasta moze biti i nekako je i to proslo. Ovako kad se isprica u negativnom smislu rekli bi da su me skoro zaklali😂 cim je proslo vise se nisam tim opterecivala...svaki porod mozes opisari na dva nacina a mozda i vise...ovisi o karakteru😊 sad sam prvi put to napravila ovako negativno i kad citate imate osjecaj da sam ih tuzit trebala, a ustvari u mojoj glavi i nije bilo tako strasno😂
Za drugi porod sam se pripremila i nadala sam se samo da krene samo i da ne bude indukcija...to si zelim i ovaj put.😊
Za prvi porod mi je dr. u trudnickoj odmah probusio vodenjak jer je voda bila mekonijska, zelena i boljelo je manje nego ona glupa tuba😂 drugi put mi je pukao vodenjak i pocelo curkati lagano a onda je doslovno pljusnulo do kraja...najrade bi da mi se taj drugi scdnarij ponovi pa da znam da moram u bolnicu jer mi vec ide na zivce ovo pracenje laznjaka😂😂😂
Maca super ipak se nešto dogadja.moguće da je jučerašnji pregled nešto pokreni. Sad lipo akcija pa valjda sutra bude kakvih pomaka. 😉
Luce kad idete kuci?
Bome Nera komad cure! Iskoristi ti danas crni petak i naruči 62 i 68 brojeve. 😁
A što se tiče trauma sa poroda…. Ja ih nemam jer prihvacan to da mora bolit i jezi ga. Sve dok smo zdravi i dobro ostalo mi je manje bitno. Ali muž je još pod dojmom. Pitan ga neku večer jer stvarno misli da necemo imat više dice pa kaže da još nije prominio mišljenje iz radjaone. Kaže previše je to bolno i mučno. Reko pa nije tebe bolilo. Kaže nije mene, ali je tebe i meni je to preteško bilo za gledat a kamoli da je mene bolilo. Ja mu kažem pa to je par sati i prodje. Al i dalje misli da je to previše.
Eto toliko o muškima i podnošenju boli. Da oni rađaju prirodni porod vjerojatno se vise ne bi ni izvodio osim pod teškim drogama i iznimnim situacijama. 😂😂
A dobar je 😁
Danas idemo doma 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji